Doğuma Hazırlık Son 10 gün,isme karar veremedik,lütfen fikrinizi iletin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben kendi oğlumda kerem istedim eşimde yusuf istedi yusuf kerem koyduk şimdiki aklım olsa sadece ömer koyardım ne kadar asil geliyo yada kendi adıma yusuf koysaydım tek başına ne güzeldi, bence tek isim kullan

Yusuf Kerem çok güzel bir isim zaten.
Bir oğlunuz daha olursa Ömer olur :)

Sadece omer koymani tavsiye etmem kardesime omer ismini vermistim coluk cocuga karisti hala soylenir bana

Valla ben hiç birinide beğenmedim ,illa seçecek olsaydım ömer tugra olurdu

Ömer ve utkuyu aynı anda kullanmak bana hoş gelmedi.

Ömer Tuğra daha uyumlu geldi. Ikisi kullanılacaksa.

Ömer Çağrı ise ileride çocuk,okul arkadaşları Ömer der geçer diye düşünüyorum. Çağrı adı da Ömerle uymamış sanki

Teşekkür ederim hepinize.bi istatistik yaparsak yorumlar eşit,ben hala kararsız :) benim üçüncü oğlum olacak inşallah.abileri ahmet çağan ve eren uras.buda iki isimli olsun istiyoruz,iki ismide kullanıyoruz.isimde anlam benim için önemli ama kalmadı erkek ismi :) öğretmen olduğum için birçok ismide karşılaştığım çocuklara göre eledim,her çocuk ismiyle doğar muhakkak ama tüm doğum hazırlıklarım yarım kaldı,kapı süsü,çikolata bile yaptıramadım henüz

İsim enerjisine inanıyorsan Çağrı ve Utku isimlerinde çok sevimsiz ve itici müşterilerim vardı, Tuğra ise anlamsız. İllaki Ömer koyacaksanız bence üç isim de güzel değil bence.

İsim enerjisine inanıyorsan Çağrı ve Utku isimlerinde çok sevimsiz ve itici müşterilerim vardı, Tuğra ise anlamsız. İllaki Ömer koyacaksanız bence üç isim de güzel değil bence.
Evt ismin enerjisine çok inanıyorum,bu yüzden tüm isimleri eledim,öğrencilerden dolayı,kafayı yicem artık,herşey yarım kaldı

Evt ismin enerjisine çok inanıyorum,bu yüzden tüm isimleri eledim,öğrencilerden dolayı,kafayı yicem artık,herşey yarım kaldı
Benim orta okul ve lisede Mehmet Omer Sakir adinda arkadasim vardi soyadi da sosyaldi biz de möşs diyoduk isimlerinin bas harfleri :) bi defasinda hoca evde ne diyolar demisti bambaska bi isim soylemisti gariban :) Adiyla yasasin cok iyi karar vermek lazim omer adini koymak zorundasiniz anladigim kadariyla ben kocama evlenmeden soyledim anne baba ismi koymak yok diye ufff cok konuştum :)

Benim orta okul ve lisede Mehmet Omer Sakir adinda arkadasim vardi soyadi da sosyaldi biz de möşs diyoduk isimlerinin bas harfleri :) bi defasinda hoca evde ne diyolar demisti bambaska bi isim soylemisti gariban :) Adiyla yasasin cok iyi karar vermek lazim omer adini koymak zorundasiniz anladigim kadariyla ben kocama evlenmeden soyledim anne baba ismi koymak yok diye ufff cok konuştum :)
Yok zorunda degiliz,çocuklarımın isminin hiçbiri dede ismi değil,bi klasik,bi modern isim tamlamasını seviyorum,erkek çocukta iki ismi seviyorum

Yok zorunda degiliz,çocuklarımın isminin hiçbiri dede ismi değil,bi klasik,bi modern isim tamlamasını seviyorum,erkek çocukta iki ismi seviyorum
Bizim bi arkadaslarimiz var onlar da yeni evli sizin gibi dusunuyolar Osman ismine sarmislar :) cok sevimli. Ben de ortalama bir isim dusunuyorum nazli, ceylan, taner, ertan gibi. İki isim erkek cocuguna bence de yakisiyo ama kocam tek isim olsun diyo.

Back
X