son 10 günlük ateş değerim.

gocmenkuslar

Üç silahşör & anne baba
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
1.033
12
318
1. gün 36.2 (adet oldum)
2. gün 36.4
3. gün 36.1
4.gün 36.6
5 gün 36.4
6.gün 36.2 (adet bitti ilk çalışmamız)
7. gün 36.4
8. gün 36.4
9. gün 36.4 (ikinci çalışma)
10. gün 36.4
11.gün 36.6 (üçüncü çalışma)

arkadaşlar şu an sabah değil ama ateşimi ölçüyorum sabah 36.6 iken şimdi 36.9 çıkıyor önceleri bu zamanlarda ölçünce sabahkiyle hemen hemen aynı çıkıyordu. ama şimdi yüksek çıkıyor. akıntımda uzuyor. ve sıcak basıyor. acaba yumurtladıysam son çalışmaya göre hamile kalabilirmiyim. sabahı iple çekiyorum. yüksek çıkarsa adama diycem gel bakayım burayaaa. sonucu yine yazarım. yorum yapın nolur.

sabah saat 06.00 uyandım gerçi geç yatmıştım ama neyse. ateşim 36.3 çıktı. galiba yumurtlamam daha olmadı. ateş ölçme her sabah aynı saattemi oluyor.. yaa kimse yokmu yaaa :84:

sabah saat 06.00 uyandım gerçi geç yatmıştım ama neyse. ateşim 36.3 çıktı. galiba yumurtlamam daha olmadı. ateş ölçme her sabah aynı saattemi oluyor.. yaa kimse yokmu yaaa :84:

hergün sabah aynı saatte, yataktan kalkmadan ölçmen gerekiyor
birde yumurtlama ateş yükselince değil düşük çıktığında olur
yumurta çatladıktan sonra ateş yükselmeye başlar
senin şu an için yumurtlaman olmamış ama ateşin düşmüş hemde akıntın varmış
bugünleri değerlendir, gün aşırı devam

Son düzenleme:
evet haklısın.demek ateş normal seyrederken düşüş yapıp sonra çıkınca olay bitmiş oluyor haa.hııı ben gene ateş yükselince biliyordum. her sabah aynı saatte ölçüyordum ama 2 gündür okul yüzünden sabah 6.00da ölçüyorum yani dün 36.6 bugün 36.3 çıktıysaaaa o zaman ne yapalımmm çalışalımmmmmm. peki düşüş yaptıysa yumurtladıysam önceki ilişkimizden birşeyler yokmudur oralarda. içerlerde bir yerlerde kalmışmıdır acaba yoksa kocişimi çağırayım acele etmeliyim çünkü bir kadının yumurtası 24 saat canlı kalabiliyormuş.

ateş bilgilerimi güncelleyim:

10. gün 36.4
11.gün 36.6
12. gün 36.3

Son düzenleme:

bugün çalışın bence, ateşin düşmüş çünkü
birde bundan sonra hep 6 da ölçersin
madem kalkış saatin 6

Son düzenleme:
tamam ben kocişi kaldırmaya gidiyorum. gececiydide şu an uyanmak üzere. vira bismillah

eveeet o işide hallettik. eğer sabaha ateşim çıkarsa yumurtlama gününü yakalamış oluyorum.

9. gün 36.4 (ikinci çalışma)
10. gün 36.4
11.gün 36.6 (üçüncü çalışma)
12. gün 36.3 (dördüncü çalışma)
13. gün 36.1

yaaa kızlar moralim iyice bozuldu bu ateş yükselmek bilmiyor. demekki yumurtlamamışım. ben bu gidişle bu termomereyi kırıcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…