- Konu Sahibi askmasaliii

lütfen

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok korkuyorum heyacan tavan yaptı zaman gecmiyor sanki o gün sanki hiç gelmeyecek gibi hissetiyorum benim gibi hisseden arkadaslar varsa düsüncelerinizi yazarsanız sevinirim..
:2::5
lütfen![]()
cok korkuyorum heyacan tavan yaptı zaman gecmiyor sanki o gün sanki hiç gelmeyecek gibi hissetiyorum benim gibi hisseden arkadaslar varsa düsüncelerinizi yazarsanız sevinirim..
:2::5
lütfen![]()
canım kime ameliyat olacaksın ?
en azından doktorda karar vermişsin ben onuda yapamadım iyi düşün iyi olsun:)
öle yapıyorum ama elimde deyil yinede korkuyorum işte.
canım herşey istediğin gibi olur inşallah kime ameliyat olacaksın bende olucam ama ben herhalde aralık ayında :) bende tırsıyorum ameliyattan
aylin bilgin karabuluta doktorum cok iyi cana yakın benim sornum ameliyata girmekten korkuyorum
ben cumartesi olucam hiç korkum yok sadece açlığa dayanamm o zor geliyor yaaa![]()
hangi şehirde bu doktor canım ? ameliyat olmaya karar vermişsin bence en önemlisi bu inşallah sorunsuz geçer canım bende ameliyat olmak istiyorum ama senin gibi çok korkuyorum..
bu doktor ist.zincirli kuyuda levente vala herkes korkuyor allah hepimizin yüzünü kara cıkarmasın
amin canım inşallah sonuç istediğin gibi olur
sen nezaman olacaktın canım?
asmen ben korkudan suan yemek bile yemiyorum ful sigara paket dayanmıyor artık uyoyamıyorum cok fena strs yapıyorum kendime özgüvenimi tam topluyorum aklıma bise gelince yine takıntılar tavan yapıyor:)
korkmanıza gerek yok umarız ıyı olur. acı veya herhangı bır sekıdle korkunuz olmasın cunku teknıkler cok ıelrlemıs ılk acılacagı zamankı heyecanı dusunun bu yeterlıdır . ıyı olur ınsallah tekrar gecmıs olsun
ozaman sakinleştirici yapar ilk sana. ben doktora nasıl yaptığınız onemli değil önemli olan güzel ve sağlıklı olması iyileşme dönemi uzun olsada farketmez dedim.şaşırdı adam![]()
vala asmen sen ona söz hakkı bile verdirmemisin:) cesaretin ve özgüvenin süper tebrik ederim asmin bise sorcam ben ameliyattan sonra alçı takılmayacagını sölediler alçısız ameliyat olurmu?bandaj takacaklarmıs 1 hafta sonrada cıkartacakmıs kafam karıstı ..
her doktorun tekniği farklı ilk senden duyuyorum bende daha önce deviasyon amalıyatı olduğum için belki tampon koymayabilirmiş..bana alçı takılıcak hemde 8 gün kalıcak .ondan sonra bandaj oda 7 gün. Ilk senden duyuyorum.