Son 11 gün kaldı burun ameliyatıma arkadaslar biraz morel verrin:)

askmasaliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
130
0
0
35
İstanbul
:72:cok korkuyorum heyacan tavan yaptı zaman gecmiyor sanki o gün sanki hiç gelmeyecek gibi hissetiyorum benim gibi hisseden arkadaslar varsa düsüncelerinizi yazarsanız sevinirim.. :(:19::19::19::2::5
lütfen:(

Son düzenleme:
:72:cok korkuyorum heyacan tavan yaptı zaman gecmiyor sanki o gün sanki hiç gelmeyecek gibi hissetiyorum benim gibi hisseden arkadaslar varsa düsüncelerinizi yazarsanız sevinirim.. :(:19::19::19::2::5
lütfen:(

canım herşey istediğin gibi olur inşallah kime ameliyat olacaksın bende olucam ama ben herhalde aralık ayında :) bende tırsıyorum ameliyattan

aylin bilgin karabuluta doktorum cok iyi cana yakın benim sornum ameliyata girmekten korkuyorum

hangi şehirde bu doktor canım ? ameliyat olmaya karar vermişsin bence en önemlisi bu inşallah sorunsuz geçer canım bende ameliyat olmak istiyorum ama senin gibi çok korkuyorum..

korkmanıza gerek yok umarız ıyı olur. acı veya herhangı bır sekıdle korkunuz olmasın cunku teknıkler cok ıelrlemıs ılk acılacagı zamankı heyecanı dusunun bu yeterlıdır . ıyı olur ınsallah tekrar gecmıs olsun

asmen ben korkudan suan yemek bile yemiyorum ful sigara paket dayanmıyor artık uyoyamıyorum cok fena strs yapıyorum kendime özgüvenimi tam topluyorum aklıma bise gelince yine takıntılar tavan yapıyor:)

ozaman sakinleştirici yapar ilk sana. ben doktora nasıl yaptığınız onemli değil önemli olan güzel ve sağlıklı olması iyileşme dönemi uzun olsada farketmez dedim.şaşırdı adam:4::4::4::4:

korkmanıza gerek yok umarız ıyı olur. acı veya herhangı bır sekıdle korkunuz olmasın cunku teknıkler cok ıelrlemıs ılk acılacagı zamankı heyecanı dusunun bu yeterlıdır . ıyı olur ınsallah tekrar gecmıs olsun

cok tsk.ederim canım bu güzel msjın icin kalbim duracak gibi hissetiyorum sanki o gün hic gelmeyecek gibi ne bilim icte tuaf bi duygu benimki..

ozaman sakinleştirici yapar ilk sana. ben doktora nasıl yaptığınız onemli değil önemli olan güzel ve sağlıklı olması iyileşme dönemi uzun olsada farketmez dedim.şaşırdı adam:4::4::4::4:

vala asmen sen ona söz hakkı bile verdirmemisin:) cesaretin ve özgüvenin süper tebrik ederim asmin bise sorcam ben ameliyattan sonra alçı takılmayacagını sölediler alçısız ameliyat olurmu?bandaj takacaklarmıs 1 hafta sonrada cıkartacakmıs kafam karıstı ..

vala asmen sen ona söz hakkı bile verdirmemisin:) cesaretin ve özgüvenin süper tebrik ederim asmin bise sorcam ben ameliyattan sonra alçı takılmayacagını sölediler alçısız ameliyat olurmu?bandaj takacaklarmıs 1 hafta sonrada cıkartacakmıs kafam karıstı ..

her doktorun tekniği farklı ilk senden duyuyorum bende daha önce deviasyon amalıyatı olduğum için belki tampon koymayabilirmiş..bana alçı takılıcak hemde 8 gün kalıcak .ondan sonra bandaj oda 7 gün. Ilk senden duyuyorum. BU ARADA SİGARA İÇMEMEN GEREKİYOR BENCE BIRAK BU YUZDEN SORUN YAŞARSIN. ACI HİSSETMİYORSUNKİ NEYDEN KORKUYORSUN ANLAMADIM. AKŞAM YATAĞA GİRİP DERİN UYKUDA UYUDUĞUNU DÜŞÜN VE SABAH KALKTIĞINDA OLMUŞ BİTMİŞTİR OLAY

Son düzenleme:
her doktorun tekniği farklı ilk senden duyuyorum bende daha önce deviasyon amalıyatı olduğum için belki tampon koymayabilirmiş..bana alçı takılıcak hemde 8 gün kalıcak .ondan sonra bandaj oda 7 gün. Ilk senden duyuyorum.

ne bilim ya tampon 1 gece kalacakmıs sonrasında atel takıcak sanırım alçı yokmus...

Back
X