- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
- Konu Sahibi askmasaliii
canim benim coook tsk ederim benim için dua edicegine cooooooook mutluu oldum sagol canim benim eee normal daha gunene var :))) ameliyat gunun gelince görucem ben seni heyecan tavan yapicak butun duygularin birbirine karisik lutfen eger ogun cok korkarsin biran için korkuya el verirsen yenik dusersen surekli içinden dua et içinden hep guzel seyler gecer cesaretini biran için birakma o kadar cokk olan bayanlar varki onlarin cani can degilmi onlar nasil basardiysa bizde öyle basaricaz insallah rabbimin izniyle sadece gercekten ne istedigimizden emin olmamiz gerekiyor ve bunu basaricagimiza inanmamiz gerekiyor herseyden önce cesarete ihtiyacimiz vardi oda cook sukur oldu buda tamamlamamiz için bize guc vericek hepimizin içinde korku endise var ya söyle olursa ya böyle olursa die aklimizi kemirip duruyoruz onlara yenik dusmuyecez kendimiz için kendimize buyuk bir iylik yapicaz :)) kendine guvendigini biliyorum daha fazla guven daha fazla cesaret ver kalbini ferah tut ben inaniyorum senin bunu basaracagina :))
bende simdi böyle moral veriyorum ameliyat gunu gelince kendim ne yere ne goge sigicam bundan eminim :)) çimde birsuru sey var kiminin cevabini biliorum kimini ise ameliyatdan sonra kendim gorucem rabbim içimizi biliyor yuregimizi kalbimizi biliyor insallah kalbimize göre hepimize nasip eder dualarim seninle canim
hayirlisiyla insallah 4kasim senin için cook hayirli gecer insallah :)
bende simdi böyle moral veriyorum ameliyat gunu gelince kendim ne yere ne goge sigicam bundan eminim :)) çimde birsuru sey var kiminin cevabini biliorum kimini ise ameliyatdan sonra kendim gorucem rabbim içimizi biliyor yuregimizi kalbimizi biliyor insallah kalbimize göre hepimize nasip eder dualarim seninle canim
hayirlisiyla insallah 4kasim senin için cook hayirli gecer insallah :)
Teşekkür ederim güzel dileklerin için cnm şuan hiçbirşey hissedemiyorum sanki ameliyat olmayacak gibi rahatım belki songünlerde heyecan artar tek endişem sonucun nasıl olacagı umarım sende yakın bir zamanda aramıza katılırsın bende senin için dua edecegim bir an önce ol inş.....![]()