Son 11 gün kaldı burun ameliyatıma arkadaslar biraz morel verrin:)

canim benim coook tsk ederim benim için dua edicegine cooooooook mutluu oldum sagol canim benim eee normal daha gunene var :))) ameliyat gunun gelince görucem ben seni heyecan tavan yapicak butun duygularin birbirine karisik lutfen eger ogun cok korkarsin biran için korkuya el verirsen yenik dusersen surekli içinden dua et içinden hep guzel seyler gecer cesaretini biran için birakma o kadar cokk olan bayanlar varki onlarin cani can degilmi onlar nasil basardiysa bizde öyle basaricaz insallah rabbimin izniyle sadece gercekten ne istedigimizden emin olmamiz gerekiyor ve bunu basaricagimiza inanmamiz gerekiyor herseyden önce cesarete ihtiyacimiz vardi oda cook sukur oldu buda tamamlamamiz için bize guc vericek hepimizin içinde korku endise var ya söyle olursa ya böyle olursa die aklimizi kemirip duruyoruz onlara yenik dusmuyecez kendimiz için kendimize buyuk bir iylik yapicaz :)) kendine guvendigini biliyorum daha fazla guven daha fazla cesaret ver kalbini ferah tut ben inaniyorum senin bunu basaracagina :))

bende simdi böyle moral veriyorum ameliyat gunu gelince kendim ne yere ne goge sigicam bundan eminim :)) çimde birsuru sey var kiminin cevabini biliorum kimini ise ameliyatdan sonra kendim gorucem rabbim içimizi biliyor yuregimizi kalbimizi biliyor insallah kalbimize göre hepimize nasip eder dualarim seninle canim
hayirlisiyla insallah 4kasim senin için cook hayirli gecer insallah :)

Teşekkür ederim güzel dileklerin için cnm şuan hiçbirşey hissedemiyorum sanki ameliyat olmayacak gibi rahatım belki songünlerde heyecan artar tek endişem sonucun nasıl olacagı umarım sende yakın bir zamanda aramıza katılırsın bende senin için dua edecegim bir an önce ol inş..... :16:

çok şekersiniz yaaaa. allah herkesin gönlüne göre versin. dualarımız sizinle.
zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. ama çok güzel bir duygu inanın.
özgüven tavan yapıyoo:1:
yalnız 350 cc den az yaptırmayın . hele hiç meme dokunuz yoksa 400 ve üstü yaptırın derim.
kesinlikle pişman olmazsınız :16:

çok şekersiniz yaaaa. allah herkesin gönlüne göre versin. dualarımız sizinle.
zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. ama çok güzel bir duygu inanın.
özgüven tavan yapıyoo:1:
yalnız 350 cc den az yaptırmayın . hele hiç meme dokunuz yoksa 400 ve üstü yaptırın derim.
kesinlikle pişman olmazsınız :16:

Umarım herşey çok güzel olur cnm seninkiler gibi:16:

insallah kizlar insallah :)) gercekten hepimizin temennileri ayni tabi karazeytin cook sukur hayirlisiyla atlatti onun adina cook sevindim bekle bizi canim bizde arkandan geliyoruz bu yolda adim eminlerle ilerliyoruz insallah hersey istedigimiz gibi olur birbirimize destek olmamiz cesaret vermemiz de bize buyuk bir katki sagliyor :)) cesaretimize cesaret ekliyor diebiliriz :) sanirim hepimizin emekleri cabalari ayni hislerimiz dusuncelerimiz de hemen hemen olmasa da benziyor birbirimizide bu yuzden daha iyi anliyoruz :) kendinize coook iyi bakin ve basladigimiz isi insallah hayirlisiyla tamamliycaz sizleri kocaman öpüyorum canlarim benim:16:

Umarım herşey çok güzel olur cnm seninkiler gibi:16:

insallah kizlar insallah :)) gercekten hepimizin temennileri ayni tabi karazeytin cook sukur hayirlisiyla atlatti onun adina cook sevindim bekle bizi canim bizde arkandan geliyoruz bu yolda adim eminlerle ilerliyoruz insallah hersey istedigimiz gibi olur birbirimize destek olmamiz cesaret vermemiz de bize buyuk bir katki sagliyor :)) cesaretimize cesaret ekliyor diebiliriz :) sanirim hepimizin emekleri cabalari ayni hislerimiz dusuncelerimiz de hemen hemen olmasa da benziyor birbirimizide bu yuzden daha iyi anliyoruz :) kendinize coook iyi bakin ve basladigimiz isi insallah hayirlisiyla tamamliycaz sizleri kocaman öpüyorum canlarim benim:16:

:48: beklemezmiyim canım benim. sizlerin de sorunsuz bir şekilde bu süreci atlatmanızı canı gönülden istiyorum. inşallah her şey gönlünüzce olur.ben de bu süreci buradaki arkadaşlar sayesinde atlattım.hala da bu süreç devam ediyor. her gün yeni şeyler öğreniyorum. tek sorun sabırlı olmak bence. daha güzelleri sizlerin olur inşallah.ben gerek burun olsun gerek meme ameliyatımda kendimi şanslı hissediyorum. en zoru doktor seçimi olsa gerek :26: en kısa zaman da sizlerin de güzel paylaşımlarınızı bekliyorum. dualarım sizinle . çok çok öpüyorum sizleri:16:

burnunuzda gercekten bir sorun yoksa amelıyat olmayın kızlar daha iyisi olsun dıye olucagnız amelıyattan daha kötü cıkabılırsınız suan belkı bana kızıosunuzdur ama keske biride benı böyle uyarsaydı lutfen dedıklerımı kulak arkası etmeyın ufak tefek kusurlar varsa göz ardı edın burnumda ılk amelıyatımdan kalan kucuk kemık parcaları vardı doktorun onları torpılıcegnı dusundm bırazda burun ucunu kaldırsa yeterdı benım ıcın ama saolsun yenıden kırıp sekıl vermıs duzgun dursun dıye de burun sırtıma kıkırdak greft yapmıs burnum kurt gbı suan kalın 2.5 ay oldu ve gercekten incelmiyorda aynaya baktıgımda kapkalın bır burun ve kıkırdakların verdıgı bı yuvarlak küt bir görüntü var pskolojıkmen çöktüm söledıklerımı lutfen bir kez dusunun size sakın amelıyat olmayın demıyorum sonucta sızın tercıhınız ben sadece sızı uyarmak ıstedım keske bırıde benı boyle uyarsaydı eskı halımı mumla arıyorum

Back
X