amın arkadasım cumlemızınAmin Allahim tez vakitte gonlune gore versinnnn...
öyle canım benımde 2. kaybım aslında dıgerı 9.haftada kalbi durmustu onuda aldırmak zorunda kaldım vardır bundada bı hayır dedım ama ııcm cok yanıyo kızlar canımdan can kopması ayrılması ne zormus anne olunca anladım bunuBende iki kaybı olan biri olarak duacınızım.Rabbim tez zamanda sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin.hayatta insanın başına herşey geliyor malesef.
İnşallah gönlüne göre verir. Mutlu günler dilerimkızlar öncekı konumdan bılırsınız 17 haftalık bebegımı karnımda öldüğü için aldırmak zorunda kalmıstımfakülte hastanesıne kan vermıstık eşimle 27 si cıkacak sonucum o kadar heyecanlıyımkı merak edıyorum hem ınsalah ıyı cıkarda sonucum tekrar hamıle kalabılrım 3 aydır beklıyorum günleri sayıyorum resmen ınsalah sonucum hayırlı cıkarda tekrar bebek sahıbı olabılrım rabbım kımsenın kucagını boş koymasın ..
allah razı olsun canım ...İnşallah gönlüne göre verir. Mutlu günler dilerim
amın canım sorunlu gebelıkler yasyorum tekrar oyle olcak dıe cok korkuyorum bakalım tedavı olursam belkı rahat stretsız gebelık yasarım ..insallahh sağlıkla evladinizi kucagina alirsiniz. korkmayin, evli değilim ama etrafimdaki neredeyse tüm arkadasilarimin ilk hamilelikleri böyle sonuclandi ama ikinci ve ucuncuyu arka arkaya dogurdular :) dualarim sizinle :)
Canım inşallah sanada hayırlı bir evlat nasip eder.kızlar öncekı konumdan bılırsınız 17 haftalık bebegımı karnımda öldüğü için aldırmak zorunda kalmıstımfakülte hastanesıne kan vermıstık eşimle 27 si cıkacak sonucum o kadar heyecanlıyımkı merak edıyorum hem ınsalah ıyı cıkarda sonucum tekrar hamıle kalabılrım 3 aydır beklıyorum günleri sayıyorum resmen ınsalah sonucum hayırlı cıkarda tekrar bebek sahıbı olabılrım rabbım kımsenın kucagını boş koymasın ..
amin canım rabbım kımseye evlat acısı yaşatmasın koklayamadım nasıl bırıydı göremedım ama sanı herseyı yasamıs gıbı çok agladım cok üzüldüm rabbım tekararını yasatmasın cok zor oluyo hala gözümün onunde cektıgım sancılar korku ama yılmak yok alahın ıznıyleCanım inşallah sanada hayırlı bir evlat nasip eder.
canım benim inşallah bu sefer güzel olur herşeyamin canım rabbım kımseye evlat acısı yaşatmasın koklayamadım nasıl bırıydı göremedım ama sanı herseyı yasamıs gıbı çok agladım cok üzüldüm rabbım tekararını yasatmasın cok zor oluyo hala gözümün onunde cektıgım sancılar korku ama yılmak yok alahın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?