son 14 gün çok heyecanlıyım...

aysrsenur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
191
64
13
36
kızlar öncekı konumdan bılırsınız 17 haftalık bebegımı karnımda öldüğü için aldırmak zorunda kalmıstım:(fakülte hastanesıne kan vermıstık eşimle 27 si cıkacak sonucum o kadar heyecanlıyımkı merak edıyorum hem ınsalah ıyı cıkarda sonucum tekrar hamıle kalabılrım 3 aydır beklıyorum günleri sayıyorum resmen ınsalah sonucum hayırlı cıkarda tekrar bebek sahıbı olabılrım rabbım kımsenın kucagını boş koymasın ..:dua:

dilerim iyi sonuclar alirsiniz.
isyerinde sorunlariniz vardi hatirladigim kadariyla me oldu?

inşalah canım dün hamile arkadasımın bebegıne bakmaya gıttım o hastane kürtaj olmustum her dksı gözumun onune geldı yasadıklarımın cok zor rabbım kımseye yasatmasın bu arada ısten cıktım ben kavga ettım resmen kalan paramı almaya gelırım anca oraya bırdaha kurtuldum rahatlık varmıs suan ıs bakıyorum iş bulamadan cıktım cunku ıs yok suan bende sabredemedım daha fazla:(

Bende iki kaybı olan biri olarak duacınızım.Rabbim tez zamanda sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin.hayatta insanın başına herşey geliyor malesef.

Bende iki kaybı olan biri olarak duacınızım.Rabbim tez zamanda sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin.hayatta insanın başına herşey geliyor malesef.
öyle canım benımde 2. kaybım aslında dıgerı 9.haftada kalbi durmustu onuda aldırmak zorunda kaldım vardır bundada bı hayır dedım ama ııcm cok yanıyo kızlar canımdan can kopması ayrılması ne zormus anne olunca anladım bunu:110:

İnşallah tez zamanda kucağına aldığın bebişin haberini verirsin bize; poposu için hangi krem, yürüteçde hangi marka gibi konular açarsın. ;)

Allahim rabbim bir daha yasatmasin. Isteyen herkese tattirsin bu duyguyu kimseye evlat acisi vermesin. Amin

kızlar öncekı konumdan bılırsınız 17 haftalık bebegımı karnımda öldüğü için aldırmak zorunda kalmıstım:KK43:fakülte hastanesıne kan vermıstık eşimle 27 si cıkacak sonucum o kadar heyecanlıyımkı merak edıyorum hem ınsalah ıyı cıkarda sonucum tekrar hamıle kalabılrım 3 aydır beklıyorum günleri sayıyorum resmen ınsalah sonucum hayırlı cıkarda tekrar bebek sahıbı olabılrım rabbım kımsenın kucagını boş koymasın ..:dua:
İnşallah gönlüne göre verir. Mutlu günler dilerim

insallahh sağlıkla evladinizi kucagina alirsiniz. korkmayin, evli değilim ama etrafimdaki neredeyse tüm arkadasilarimin ilk hamilelikleri böyle sonuclandi ama ikinci ve ucuncuyu arka arkaya dogurdular :) dualarim sizinle :)

insallahh sağlıkla evladinizi kucagina alirsiniz. korkmayin, evli değilim ama etrafimdaki neredeyse tüm arkadasilarimin ilk hamilelikleri böyle sonuclandi ama ikinci ve ucuncuyu arka arkaya dogurdular :) dualarim sizinle :)
amın canım sorunlu gebelıkler yasyorum tekrar oyle olcak dıe cok korkuyorum bakalım tedavı olursam belkı rahat stretsız gebelık yasarım ..

kızlar öncekı konumdan bılırsınız 17 haftalık bebegımı karnımda öldüğü için aldırmak zorunda kalmıstım:KK43:fakülte hastanesıne kan vermıstık eşimle 27 si cıkacak sonucum o kadar heyecanlıyımkı merak edıyorum hem ınsalah ıyı cıkarda sonucum tekrar hamıle kalabılrım 3 aydır beklıyorum günleri sayıyorum resmen ınsalah sonucum hayırlı cıkarda tekrar bebek sahıbı olabılrım rabbım kımsenın kucagını boş koymasın ..:dua:
Canım inşallah sanada hayırlı bir evlat nasip eder.

Canım inşallah sanada hayırlı bir evlat nasip eder.
amin canım rabbım kımseye evlat acısı yaşatmasın koklayamadım nasıl bırıydı göremedım ama sanı herseyı yasamıs gıbı çok agladım cok üzüldüm rabbım tekararını yasatmasın cok zor oluyo hala gözümün onunde cektıgım sancılar korku ama yılmak yok alahın ıznıyle

amin canım rabbım kımseye evlat acısı yaşatmasın koklayamadım nasıl bırıydı göremedım ama sanı herseyı yasamıs gıbı çok agladım cok üzüldüm rabbım tekararını yasatmasın cok zor oluyo hala gözümün onunde cektıgım sancılar korku ama yılmak yok alahın ıznıyle
canım benim inşallah bu sefer güzel olur herşey

Back
X