- Konu Sahibi Dumadumadum
-
cnm allah sağ sağlim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla kurtarsn rabbim sizi... ben sezeryn oldum. içeri girdikten sora 10-15 dk içinde bebek gelio. 1 saat sorada seni oda na getirirler sanırım... tabi her yerin usulü farklı bişi diyemicem bende böle olmuştu.. sonda ise................... narkozluyken takılma imkanı olursa daha ii olur takarlarsa tabii.... korkma cnm allah gücünü kuvvetini verir.... hadi hayırlısı...
Arkadaşlar yanıtlarınızdan ötürü hepinize tektek teşekkür ederim.
Benim de ilk doğumum.
Evet herkeste farklı oluyor .Ben bu konuda hiçbirşey bilmediğim için birşeyler öğrenmek istedim.
İnşallah kolay geçer benimkide.
Uyanma aşaması zor olmaz umarım.
Beni geren bir diğer mesele de ameliyathanede çırılçıplak ameliyat masasına yatmak o kadar doktor hemşire içerisinde.Çok utanıyorum tamam onlar alışık ama gelin bide bunu bana söyleyin.
Stres yapmadan duramıyorum işte.
Hiç değilsebir kısım açık olsaydı her yerimiz mi açık olacak şimdi.Göğüslerimiz o bölgemiz vs heryerimiz yani..
Arkadaşlar merhaba.
Pazartesi sabah 9da sezeryana gireceğim.
Genel anestezi alacağımı söyledi doktorum malesef.
Epidural veremem riske atamam seni dedi.
Genel anestezi alan arkadaşlara sorularım olacak.
Anesteziden ne kadar sonra kendinize geldiniz.
Sonda nasıl birşey çok mu ağrı veriyor.
arkadasımla daha dogrusu konunun sahıbıyle aynı gundu dogumumuz sukurler olsunkı butun endısemız sıkıntımız bıttı atlattım sonda takarken degılde cıkarken acıdı bu sefer uyanmamda yarım saatte gerceklestı allahım dıger dogum yapacak arkadaslara yardımcı olsun hayırlısıyla kucaklarına alsınlar ınsallah :))) sımdı yawrum yanımda 1 haftalık teyzelerı :))
ne güzel dogurmuşsun ve 26 gün olmuş bizede nasip etsin o günleri Allah.hayırlı evlat etsin yavrunu analı babalı büyüsün inş.
su sonda işi benımde canımı sıkıyor
dumadum sen hangı hastanede kimde dogum yapmısdın yazarmısın
hıc fırsatım olmadı baksana ıkı ayımız oldu bugun daha nıce aylara ınsallah.. sol gogsumun altında benımde agrım var ara ara sancı gırıyo gıbı oluyo bende kalbımden korkuyodum senın dedıgıne gore sut kanallarındanmıs ohh sukur .. ben amelıyattan yarım sat sonra kalkıp yurudum dıkıs yerlerımde hala kabugumsu seyler var :)) su rhım kontrol ıslemı (dıkıslere basılıp rahım yoklaması )ben ızın vermedıgım ıcın bana yapılmadı doktoruma soylemıstım ıstemıyorum dıye tmm ben bakarım dedı ertesı gun gelıp baktı tmm bısey yok dedı ılk kızımdan tecrubelıyımya ıstemedım ozellıkle hasta muayeneyı ıstemıyor dıye dosyama not dusuldu tabı.. bende 61 le basladım 74 oldum suan 69 um
asıl bebeklerden ne haber nasıl gelısımı ıyımı saglıgı uykusuzlukla aran nasıl bızde kız bebek olmasına ragmen gaz sancımız felaket( buarada ısmını ne koydunuz ay nekadar cok soru sordum dımı neyse kendınıze ıyı bakın allaha emnet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?