ne güzel dogurmuşsun ve 26 gün olmuş bizede nasip etsin o günleri Allah.hayırlı evlat etsin yavrunu analı babalı büyüsün inş.
Teşekkür ederim cümlemizin evladını hayırlı eylesin rabbim
su sonda işi benımde canımı sıkıyor
dumadum sen hangı hastanede kimde dogum yapmısdın yazarmısın
Canım ben İstanbuldayım ümraniyedeki çakmak erdemde yaptım doğumumu.
Sezeryan olduğu için 750 tll ödedim.İstediğin kadar ağrı kesici felan vurdurabiliyorsun ücret de almıyorlar ağrı kesicilerden.
Sen ne kadarlık hamilesin.
hıc fırsatım olmadı baksana ıkı ayımız oldu bugun daha nıce aylara ınsallah.. sol gogsumun altında benımde agrım var ara ara sancı gırıyo gıbı oluyo bende kalbımden korkuyodum senın dedıgıne gore sut kanallarındanmıs ohh sukur .. ben amelıyattan yarım sat sonra kalkıp yurudum dıkıs yerlerımde hala kabugumsu seyler var :)) su rhım kontrol ıslemı (dıkıslere basılıp rahım yoklaması )ben ızın vermedıgım ıcın bana yapılmadı doktoruma soylemıstım ıstemıyorum dıye tmm ben bakarım dedı ertesı gun gelıp baktı tmm bısey yok dedı ılk kızımdan tecrubelıyımya ıstemedım ozellıkle hasta muayeneyı ıstemıyor dıye dosyama not dusuldu tabı.. bende 61 le basladım 74 oldum suan 69 um
asıl bebeklerden ne haber nasıl gelısımı ıyımı saglıgı uykusuzlukla aran nasıl bızde kız bebek olmasına ragmen gaz sancımız felaket

( buarada ısmını ne koydunuz ay nekadar cok soru sordum dımı neyse kendınıze ıyı bakın allaha emnet olun...
Evet canım zaman ne çabuk geçiyor değil mi.
9 ay ne zaman biter derken şimdi bebeklerimiz 2.ayını bitirdi bile.
Ben 52.günümde doktoruma muayene oldum dikişler ve rahimin toparlanıp toparlanmadığına baktırmak için.
Rahmim toparlanmış çok şükür dikişlerde iyi dedi.
İç dikişlerin iyileşmesi 6 ayda olur dedi doktorum smear için sıvı aldı sonucu da temiz çıktı.
Şuan dikişlerimde ağrı yok zaten fazla da ağrım sızım olmadı.
Doktorumun demesi gibi ben galiba sezeryana çok alıştırmıştım kendimi o yüzden çok çekmedim ameliyattan sonra.
İsteyerek oldum malum.
Hastanede birkaç hasta gördüm benle sıra bekleyen.Onlardan birinde idrarda mikrop çıkmış diğerinin de rahmi toparlanmamış.Çok şükür ben de bu gibi sorunlar olmadı.
Hangi doğuma daha yakınsanız kesinlikle onda ısrarcı ve kararlı olun ki ağrınız o derece az olsun.
Canımcım benim bebeğim şuan tam 5 kg boyu da 57
3500 kg 48 boyla doğmuştu oğlum.
Doğumdan 2gün sonra 250 gram vermişti.
Doktor gelişimi normal diyor.
İnek sütü alerjisinden şüpheleniyor 15gün boyunca süt ürünleri yemicem ardından bakacağız nasıl bir yol izleyeceğimize.
Uyku düzenimiz yoluna girdi çok şükür.Arasıra bu düzeni bozsakta idare ediyoruz :)
Gaz sancısı için zicon ve colinox kullanıyorum memnunum.Bigün birini diğer gün diğerini veriyorum.
Ben sütümü sağıp ona karıştırıp veriyorum çünkü bebeğim kaşıkla kabul etmiyor peşine hemen kusup çıkarıyor damlayı.Doktor bu şekilde yapmamı uygun gördü.
Berbeğimin adı halil doruk.
Seninki ne adı canım Seninkinin gelişimi nasıl.