Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kusura bakmayın yazamadm yoğundum bu hafta hastalık falan derken çok iyi vermişsiniz tebrik ederim ben 52.2 civarlarındyım düşemedim pek ama vazgeçmiyorum son 2 kilo kalmışken sizlerin nasıl gidiyor duraklama dönemlerinde neler yapıyorsunuz
Kahvaltim:4er badem findik,1 gunkurusu, birer lokma labne ve yumurtali patates kizartma
Ara :1 armut1 portakal
Aksam saat 5 de bir küçük kase şehriye çorbası,5 klasik bulgur pilavi,2 parca tavuk izgara
Meyve bir taneden biraz fazla elma 1 havuç
Gün içinde yediklerime yorum neyi fazla yemisim biliyorum fazla kacti ama ne
canım bence tek olmamas gereken patates kızartması ama bende cok seviyorum keşke kesebilsek ben dedim benimki sağlıksız ben günü bir kase çorbayla geçiyorum çoğu zaman ama tabi ben 50 ye cok zor düşüyorum boyum 170 diceksiniz belki ne gerek var ama şöyle asla beni görseniz 52 kilo demezsiniz. vücut yapım cok iri omuzlarım geniş yüzüm yuvarlak. kemiklerim görünüyor baya artık ama elbisemi giyince hooop bes kilo koyuyorum omuzlardan yüzden
birde kızlar bu bel kemeri almak istiyorum resmen göbek gitti ama boş olarak duruyor sıkılaştırır mı acaba kullandınız mı? az da olsa işe yrasa yeter. forumdaki yorumları okudum diyetle işe yarar diyorlar hep. resmen vücudum yumuş yumuş oldu ama su an işe başladım ve işim gereği acaip zaman sorunum var bilgisayar başında çizim yapıyorum yarı zamanlıda okuluma devam ediyorum uyumaya vakit yok ki spormu yapayım zaten streste hep kilo olarak dönüyor bize biliyorum özellikle göbek bölgesinde. uyku düzeni yok iş okul bi arada çok zor oluyor. okul bu sene bitse kendime daha cok zaman ayırabileceğim inşallah
kusura bakmayın yazamadm yoğundum bu hafta hastalık falan derken çok iyi vermişsiniz tebrik ederim ben 52.2 civarlarındyım düşemedim pek ama vazgeçmiyorum son 2 kilo kalmışken sizlerin nasıl gidiyor duraklama dönemlerinde neler yapıyorsunuz