Son 5 kafam karışık

Mci

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
63
19
8
33
Merhaba kızlar 39+3 günlük hamileyim ve dr.40 dan sonrası beklemek riskli olur ben o riske girmem suni sancı veririz sancin gelmezse dedi napmaliyim sancimin gelmesi için yafa 40 dan sonra beklemek ne kadar güvenli

Dimi yine en ıi si dr.guvenmek ama korku başladı işte

Bol bol yürü canım, iyice yor kendini. En iyi gelen şeyin o olduğunu düşünüyorum. Sen elinden geleni yap. Ondan sonrası Allah'a kalmış. Ama bence de 40. Haftan dolunca doktorunu dinlemelisin

Yürüyorum ama bi ise yaramiyor ki kız nazli çıktı ya çok korkuyorum inş suni sancı çok kötü değildir

Sertlesme çok oluyo karnımda ama başka bise olmuyo

aynı korku bende de var 38deyim daha ama 40 olunca bekleyemem dedi kendiliğinden gelmesini istiyorum durumunuzla ilgili bilgi verirseniz sevinirim doğumun nasıl olduğuyla ilgili umarım sonuç istediğiniz gibi olur

aynı korku bende de var 38deyim daha ama 40 olunca bekleyemem dedi kendiliğinden gelmesini istiyorum durumunuzla ilgili bilgi verirseniz sevinirim doğumun nasıl olduğuyla ilgili umarım sonuç istediğiniz gibi olur
Perşembe günü muhtemelen doğuma alıcak yazarım inş buraya hayrlisi olsun artık

Size haber veririm demistim çok şükür kızımı kucağıma aldım rabbim sizede sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş ilk suni sancı verdiler ama suni sancıda bi uyuyan ben varımdır heralde bebek aşağı inmedi yaklaşık 5 saat suni sancı yedim ama hiç adet ağrısı gbi oldu dr.kordon dolanmış olablir daha fazla bekleyemeyiz deyip sezeryan doğuma aldı

sağ salim kurtulmuşsunuz çok sevindim darısı benim başıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…