Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben gizem 17 yaşındaym. Boyum küçük 158. Geçen kış aylarında 58 kiloydum. Biraz kendimi zorladm 51 kilo oldum. Biraz daha vermek istiyorum yaklaşık 5 kilo kadar yardım eder misiniz. ?
olmaz mı olur tabii. ben bir ara 59 a kadar çıkmıştım meyvesuyu kolayı patates kızartması abur cuburu kestim, geç saatlerde yemek yiyordum onu kesip yemeği iki öğün yaptım. tabağı tepeleme dolduruyordum onu azalttım. her gün de 2 saat kadar yürüyüş yaptım kısa sürede 6 kilo verdim.
olmaz mı olur tabii. ben bir ara 59 a kadar çıkmıştım meyvesuyu kolayı patates kızartması abur cuburu kestim, geç saatlerde yemek yiyordum onu kesip yemeği iki öğün yaptım. tabağı tepeleme dolduruyordum onu azalttım. her gün de 2 saat kadar yürüyüş yaptım kısa sürede 6 kilo verdim.