• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 5 kilo !

bayanduygusuz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
5
0
6
35
İstanbul
Merhaba ben gizem 17 yaşındaym. Boyum küçük 158. Geçen kış aylarında 58 kiloydum. Biraz kendimi zorladm 51 kilo oldum. Biraz daha vermek istiyorum yaklaşık 5 kilo kadar yardım eder misiniz. ?

boyun küçük değil, kilon da gayet iyi olmuş. bence sadece kilonu koru, daha vermeye çalışma.

Öyle mi yapsam.? Saat 6dan sonra bişey yemezsem felan acaba bir degisiklik olur mu ki? :26:

olmaz mı olur tabii. ben bir ara 59 a kadar çıkmıştım meyvesuyu kolayı patates kızartması abur cuburu kestim, geç saatlerde yemek yiyordum onu kesip yemeği iki öğün yaptım. tabağı tepeleme dolduruyordum onu azalttım. her gün de 2 saat kadar yürüyüş yaptım kısa sürede 6 kilo verdim.

olmaz mı olur tabii. ben bir ara 59 a kadar çıkmıştım meyvesuyu kolayı patates kızartması abur cuburu kestim, geç saatlerde yemek yiyordum onu kesip yemeği iki öğün yaptım. tabağı tepeleme dolduruyordum onu azalttım. her gün de 2 saat kadar yürüyüş yaptım kısa sürede 6 kilo verdim.

Ay gerçekten harikaymıs. Çok teşekkür ederim öncelikle :) bende sizin gibi yapmalıyım hedefim 50 den kurtulmak ^^

Back
X