Son 5!

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Kiiiizlaaar, heyecandan sebep stresin vucut bulmus hali karsinizdaaa ta-daaam
Pazar dugunum var, su an bunlari yazarken bile kalbim agzimda atiyor, gel gelelim ki bu heyecandan kaynakli stres yuzunden etrafima ates sacan yeni bir gelin pozisyonundayim suan.
Anne evinden ayrilma uzuntusu yok, sukur ki gelin gidecegim ev yan site

Amma ve lakin, aman giris muzigini unutmasinlar, ay pasta muzigi, amanin masa listesi dogru oldu mu diye diye diye, incik cincik ne varsa stres yapip herkese ocu gibi davraniyorum.

Ama valla elimde degil, heyecan heyecan.
Cevap beklenmeksizin, amacsizca, rahatlamak icin acilan bir konudur, tesekkurleeer

Kucuk bir not: Ayakkabi altina isim isteyenler ozelden ismini yazsiiiinn

Son düzenleme:
o kadar heycanlı yazmışsın ki bende heycanlandım darısı başıma : D ayakkabının altına ismimi yazar mısın Allah mutlu mesut mutlu sonsuz etsin :)

hayırlı olsun canım merak etme etrafındakiler de farkındadır :)

Ben bu moda düğüne iki ay kala girmiştim zehir etmiştim kendime o iki ayı kavgacı bir tip olup çıkmıştım üstelik bunu ailemden ayrılıyor olmanın üzüntüsünü de yaşarken en büyük pişmanlığımdır o iki ay hafif bir antidepresan almamış olmam

Sen sakin kaldığın sürece her şey yolunda gider. Ne kadar çok stres, endişe o kadar çok aksilik demek düğün gününde.

Hayırlı olsun senin için, allah mesut etsin.

En büyük derdin bu tatlı heyecanlar olsun.
Allah mesut etsin. En kötü stresin bunlar olsun canım.
o kadar heycanlı yazmışsın ki bende heycanlandım darısı başıma : D ayakkabının altına ismimi yazar mısın Allah mutlu mesut mutlu sonsuz etsin :)
Hayırlı uğurlu olsun tatlım mutlulugun bir ömür olsun
Size bundan sonraki hayatında mutluluklar.Bir yastıkta bir ömür dilerim, daha sakin olun herşey hallolur .
hayırlı olsun canım merak etme etrafındakiler de farkındadır :)
Allah'ım çok mutlu etsin inşallah.
Darısı hayırlısıyla tüm bekarların başına inşallah.
Ayyyyyyy, hepinize tesekkur ederimmmm, isim isteyenler bana ozelden yazsinlar, en cok silinebilecek yerlere yazacagim
Esmer hayırlı uğurlu olsun canım benim ❤
En güzel gelin sensin ✔
Caniiiimsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…