Son 5!

Ayrıntıları boşver sevdiğine tam manasıyla kavuşacağını düşün ve tabiki sonuna kadar eğlen
Yıllar geçince giriş müziğini masa düzenini falan hatırlamayacaksın ne kadar eğlendiğin aklında kalacak
Hepp mutlu ol

keşke şuanda senin yerinde olsam ve böyle strese girsen hatta stresten ölsem filan süper olur valla özelden msj atıyorum balım beni unutma ayakkabının altında

Canm benim Allahim daim etsin en guzel anlarn tadini cikar bunmlar guzel seyler en kotu anlasrin boyle olsun kuzucumm
Bende boyleydim bi hafta bisey yememis tuvalete cikamamistim ayyy

ben düğün günüm de dahil çok stres yaptığım her durum için "hiçbirşey mükemmel olmak zorunda değil" diye kendime telkin verdim/veririm. elbette herşey yolunda gitsin, ömrünüz boyunca 1 kere yaşayacağınızı düşünerek unutulmaz olsun istiyorsunuz ama bu kadar heyecan ve stres altındayken gelin hanım adınız soyadınız sorusuna eveeeeet demeniz olası

Allah yerine yakistirsin

hayırlı olsun güzel heyecanlar, biranda gelip geçiyor hepsi hiç stres yapmayın tadını çıkarın hem de bol bol ben en çok kendi düğünümde oynayıp kendi düğünümde eğlenmiştim.

sal gitsiiiiiiiiiiiiiiiin üç saatlik ritüel
gelinliğimi seçmem 3 dk .
evin mobilyalarını seçmem 10 dk.
kuaförümü seçmem (süre yok siz seçin farketmez)
davetiyelerimi gelince gördüm

düğünde gayette eğlendim
ha bunlar benim gamsızlığımdan değildi çoook müşkülpesentim yani zor beğenirim ilk gördüklerime abanıp gerisini siz halledin demem hepimizin selameti için geçerli idi çok ta güzel oldu...

hadi tebriksssss

hayırlı olsun allah mutlu etsin.zaten düğünü hatırlamıyorsun ben hiç hatırlamıyorum bir tek salona girdiğimi hatırlıyorum yani boşuna onları stres yapma aynı senin gibiydim ben salondaki mumlara takmıştım yanacak yanacak unutulmayacak diye dolaşıyordum nasıl bir işsizlikse benim ki.ama şuan hiç hatırlamıyorum yandımı yanmadımı bakmadım bile.

bence gereksiz bu kadar telaş siz ne yaparsanız yapın kimseyi memnun edemezsiniz sadece siz mutlu olmaya calısın bırakın misafirler ne yerse yesin nasıl oturursa otursun o an gözünüz hiçbirseyi görmeyecek ve emin olun tecrübeyle sabit olarak söylüyorum en fazla 1 hafta konusulur sizin düğün ama siz ömür boyu unutamazasınız o yüzden bırakın sadece ve sadece eğlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…