Son 6 gün tavsiyelerinizi bekliyorum.

TrigCastro

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
14
11
3
24
Merhabalar 17 yaşında bir gencim 6 Haziran'da Dr. Arda Pelen'e estetik yaptıracağım. Açıkçası heyecan veya korku yok çünkü yıllardır bu anı bekliyorum sebebi ise burnumun görünüşü çok kötü artık psikolojimi etkilemeye başladı ve sağ delikten nefes alamıyorum. Bir an önce olsun da bitsin istiyorum :) Tek korkum morarma ve şişlikler fazla olur mu acaba? Onlar için ananas yememi tavsiye ettiler. Tecrübeli kişilerin tavsiyelerini bekliyorum. :)

ameliyattan cıkınca sbaha kdr 5 dk buz koyduk 5 dk ara verdik. sabaha kdr böyle devAm ettik. buz uygulaması. cok önemli gözleri cok şişirmiyor mümkün oldugunca az morartıyor. kimi buz koymuyor saat başı koyuyor o zmn göz kapanma derecesinde şişiyormuş. tabi yine ciltlede alakalı. estetikte olucaksın demi ? birde arnica jel krem al ameliyattan önce al mutlaka. hastanede gözlerine sür oda morluk ve şişliğe cok iyi geliyor.

ameliyattan cıkınca sbaha kdr 5 dk buz koyduk 5 dk ara verdik. sabaha kdr böyle devAm ettik. buz uygulaması. cok önemli gözleri cok şişirmiyor mümkün oldugunca az morartıyor. kimi buz koymuyor saat başı koyuyor o zmn göz kapanma derecesinde şişiyormuş. tabi yine ciltlede alakalı. estetikte olucaksın demi ? birde arnica jel krem al ameliyattan önce al mutlaka. hastanede gözlerine sür oda morluk ve şişliğe cok iyi geliyor.

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için şunu çok merak ediyorum ameliyattan hemen sonra kalkıp dolanabilir miyim mesela yoksa yataktan kalkacak halim olmayacak mı? Duş alabilecek miyim?

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için şunu çok merak ediyorum ameliyattan hemen sonra kalkıp dolanabilir miyim mesela yoksa yataktan kalkacak halim olmayacak mı? Duş alabilecek miyim?
bnm ameliyatım 6 sAAT Sürmüştü nerkozun etkisi ile bi kac saat daha uyudum odada. tatlı tatlı uyku bastı. . snrada kolumda serum vardı onu bekledim. 4 akşam hastanenin bahcesine indim gezdim. halsizlik olmadı hiç. bende. ki cok zayıf biriyim 47 kiloyum. eve cıkıncada hiç yatmadım gelen giden oldu cok oturdum hep. gece 12 den snra hep dolaştım. morluklardan dolayı gündüz cıkmadım dışarı. ve ilk gün tek corba içtimde 2. gün börek bile yedim kimi 3 gün su bile içemedik diyor. bende tampon yoktu içinde belkde ondan agrım sızım baskım yoktu cok rahat gecirdim herseyi de yedim. aşırı korkuyordum. %100 tıkalıydı nefesim yinede olmuyordum ameliyat korkuma. hem kıkırdak eğriliği kırıklık hem etler. sıfırdı nefesim. şuan 25. günüm cok iyiyim. buzu aksatma o cok önemli buz koymazsan davul gibi şişer yüzün yoksa

haliniz olsada kalkmayın ben hastanedeyken kalkayım moduuna girdim hemşire kızdı geçen bi kızda böyle burun ameliyatı olmuştu kalktı başı döndü düştü allahtan bişey olmadı falan dedi.

Merhabalar 2 gün önce oldum ameliyatı. Öncelikle Arda Pelen'e ameliyat olduğum için çok şanslıyım çünkü hayatımda bu kadar mütevazi, alçakgönüllü bir insan tanımadım. Ameliyat bittikten sonra yeni burnumun fotoğrafı çekilmiş onu görünce şok oldum. Cidden bu ben miyim dedim :D Fotoğrafı kime atsam kimse tanıyamadı. Tamponlarım ameliyattan sonraki gün yani dün çıktı ona rağmen hiç nefes alamıyorum. Onun haricinde herşey güzel. Cidden ağızdan nefes almak kadar iğrenç birşey yok.

Merhaba umarım ameliyatınız güzel geçer Istediğiniz sonucu alirsiniz. Şişme morarma konusuna çok takılmayin onlar da çabucak geçiyorlar. Ameliyattan sonra odanıza geldiğinizde 3-4 saat birşey yiyip icmiceksiniz hemen kalkip dolasmicaksiniz zaten haliniz olmayacak yatmak size çok iyi gelecek sizi bir hemşire gelip yürütecek bende öyle oldu. Ayağa kalktiginizda aşağı bakmamaya dikkat edin baş dönmesi yapıyor ya da baş dönmesini arttırıyor. Ödemeler için ananas demissiniz evet ödemi azaltiyor fakat her duyduğunuz şeyi yiyip içmeyin dr unuza danisin. Ananas kanı da sulandirdigi için ilk günlerde yememeniz daha doğru. O yüzden dr unuza danışmadan bir şey yapmayın.
Şimdiden geçmiş olsun

Back
X