Selam kızlar benim de son 6 kilom
boyum 160 56,5'la başladım şuan 54'üm hedefim 48-49.
Ayran detoksu güzelmiş. Ama ben tek bi şey yiyemiyorum. örneğin elma diyeti yapıyorum ama arada ayran da içiyorum şişiriyor tok tutuyor sabah kahvaltı yapıyorum dayanamazsam hava kararmadan hafif yemek de yiyorum 8'den sonra yemek yemiyorum ve günde 1,5 litre su ile kahve içiyorum kahve özellkle benim açlık hissimi engelliyor. yani dolayısıyla elma diyeti olmuyor bu ama tek tip diyet eziyeti mantıklı değil çünkü hem sahiden eziyet hem ne kadar kasarsan kas belirli sürede vereceğin kilo kısıtlı. bu şekilde de kötü sonuç alınacağını düşünmüyorum ki 5 gündür böyle yiyorum hiç kasmadan, 2,5 kilo verdim ha büyük ihtimalle ödemdir lakin gidiyor nihayetinde. ayrıca önemli olan diyet psikolojisine girmemek, o psikolojide olduğum her diyette ufak bi kaçamaktan sonra dağıttım "battı balık yan gider, yarından itibaren tam yaparım" kafasıyla. bunun yerine ben az yiyen zayıf bi kızım diye düşünmek daha yararlı. bi süre sonra anneniz, yakınlarınız vs. bi parça bi şey yedin nasıl doydun gibi laflar ettiğinde bu motivasyonunuz da artıyor.
kolay gelsin hepimize :)