son 6 kiloyu öyle yada böyle verme deneyimlerimiz

mrsseker18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
297
142
34
Bu topigi acmasam kendimi motive edemiyecektim çünkü bu ara kendime koyduğum kurallari uygulayamiyorum. O nedenle gelin son alti kilosu veya kendine alti kilo hedef koyan arkadaşlarla beraber zayıflayalim. Başlangıç kilom 67.7 ydi on günde 64.0 e düştüm. Devaminida hızlı bi şekilde sizlerle getirmek istiyorum. Deneyimlerimizi birbirimizle paylasarak hem motive oluruz hem de bu süreci hizlandirmis oluruz :))

Gunlerce bi diyete bagli kalmadim ama az yedim sporda yapmadim arada bi yarim saat yürüyüş yaptım sadece. Aksam besten sonra yemeği kesince ertesii güne baya az cikiyorsunuz. Mesela bi gun elma diyeti uyguladim bi gun sadece ton baligi yedim. Bi sabah kahvaltimi cok yogun yaptiysam beste meyve yiyip yada corba icip bitirdim o günü. Bugunde muz süt diyetini uygulayacagim. Bide arada bir geceleri yogur pul biber limon kuru uyguladim ise yarıyor çünkü karin ve bel bölgem baya inceldi

Ben 18 yaşındayım ve dershane sınav hazırlığı felan derken fazla kilo aldım .s 173 boy 76 kg bana bişey önerir misinz.? Deneyimlerinizden :110:

Ayy cok mutlu oldum, topigim bos kaldi sandim :))
Raimu58 arkadasim bence direk altidan sonra yemegi kes ve sabahlari iki uc tane kuru kayisi ye ustune su ic. Bide cok asiri kalorili şeyler tuketmemeye calis. On gunde fark eder bence.

Lesvos, senden inanilmaz elektrik aldim :KK70: bence yirmi bes gunden kisa bi zamanda verebiliriz kac kilosun hedef nedir ayrinti verir misin :)

Bu arada boll su kizlar sicaklarda gelmisken ihmal etmeyelim

Eee hiç mi katilan yok. Bu haftasonunu güzel bi detoxla degerlendirebiliriz bence
Eee hiç mi katilan yok. Bu haftasonunu güzel bi detoxla degerlendirebiliriz bence
merhaba bende son altı kiloyu vermeye çalışıyorum 83 kilodan 66 kiloya kadar indim 60 olmak ıstiyorum bir yıl geçti bir ileri bir geri uğraşıyorum bıktım artık
belki birlikte başarılı oluruz

merhaba bende son altı kiloyu vermeye çalışıyorum 83 kilodan 66 kiloya kadar indim 60 olmak ıstiyorum bir yıl geçti bir ileri bir geri uğraşıyorum bıktım artık
belki birlikte başarılı oluruz

Maşallah ama cok güzel vermissin gerçekten. Su anda zor gidiyo olmasi da normal bence. Yaptigin extra biseyler varsa anlatir misin sende. Ben simdi haftasonu icin detox diyetleri arastiriyorum. Senin daha etkili bi fikrin varsa onu da deneyebiliriz :)

İki yıldır değişmez derdim :) topiğe +1 .. Temmuza kadar vaktim var :KK43: 58 e kadar düştüm, geri bıraktım bi türlü başlayamadım, başladığımı devam ettiremedim fln derken kaldım öyle. Pzt tartıda 63.6 yı görmemle tamam artık yeter dedim başladım dikkat etmeye, bu sabahta 60.9 çıktm.. Hedefim 54 55 arası sabitlemek.

gypsymi: 41078818 .!.:
İki yıldır değişmez derdim :) topiğe +1 .. Temmuza kadar vaktim var :KK43: 58 e kadar düştüm, geri bıraktım bi türlü başlayamadım, başladığımı devam ettiremedim fln derken kaldım öyle. Pzt tartıda 63.6 yı görmemle tamam artık yeter dedim başladım dikkat etmeye, bu sabahta 60.9 çıktm.. Hedefim 54 55 arası sabitlemek.
Hosgeldiin :) motivasyon bi kere dusunce insan kendine gelmezse alip basini gidiyor malesef. Basarili olcagimizi düşünüyorum. Ayriyeten ramazanda da almamak icin burdan kendimizi kontrol edebiliriz :) ben 64 e düştüm sonra dort gun mola verdim 65.1 e ciktim o yüzden haftasonu öncelikle bunu telafi etmek istiyorum.

Simdi ben diyorum ki iki gun ayran detoksu uygulayalim baya arastirdim herkes guzel kilolar vermis ama ben yurtta kaldigim icin bakliyat koyamicam icine.
Sabah 9 10 gibi bi kepek ekmegi bi yumurta kucuk bi peynir bol domates salatalikla kahvaltı ediyoruz ve on ikide baslayarak aksam ona kadar iki saatte bi hazırladığımız karisimi iciyoruz genelde iki kiloya yakin yagdan gidiyormuş. Tarif olarakta 6 kepce ayrana iki salatalik 4 yk nohut bulgur ve yesil mercimek ekliyoruz. Bence bi denesek güzel olur gibime geliyor :)

ben bgn 60.6yla devam ediyorm. bu akşam mecburi free öğün vericem kendime akşam için, yemeğe gidicez umarım verdiğim kilolar etkilenmez. Bende bu hafta o ayran detoksunu deneyebilirim.

Öğle yemeğinden biraz kisabilirsin hatta isini garantiye almak için. Bende bu sabah 64.5 ciktim iki gun tartilmicam hem görmüş oluruz ne kadar gittigini. Bu arada gece yatmadan yarım saat önce uc kaşık yogurda bi cay kasigi pul biber biraz limon sıkıp yemeni oneririm gerçekten ise yariyor bel bölgemi baya inceltti

Öğle yemeğinden biraz kisabilirsin hatta isini garantiye almak için. Bende bu sabah 64.5 ciktim iki gun tartilmicam hem görmüş oluruz ne kadar gittigini. Bu arada gece yatmadan yarım saat önce uc kaşık yogurda bi cay kasigi pul biber biraz limon sıkıp yemeni oneririm gerçekten ise yariyor bel bölgemi baya inceltti

Denerim cnm teşekkür ederim. Beş günde 3 kilo verdim, bu kadar kolay gittiğine göre ödemdi diyorm ben.. Zaten hep 59 a geldiğimde zor kilo vermeye başlıyrm Bakalım inşallah önümüzdeki hafta 58 i görürüm.

Insallah bende genelde 60 da kırılıyorum malesef. Karatay diyetini az cok biliyorum aslında ama yasam bicimi haline getirebilir miyim emin değilim siz tam olarak nasıl uyguluyorsunuz nasil fayda gordunuz

Selam kızlar benim de son 6 kilom :KK43: boyum 160 56,5'la başladım şuan 54'üm hedefim 48-49.
Ayran detoksu güzelmiş. Ama ben tek bi şey yiyemiyorum. örneğin elma diyeti yapıyorum ama arada ayran da içiyorum şişiriyor tok tutuyor sabah kahvaltı yapıyorum dayanamazsam hava kararmadan hafif yemek de yiyorum 8'den sonra yemek yemiyorum ve günde 1,5 litre su ile kahve içiyorum kahve özellkle benim açlık hissimi engelliyor. yani dolayısıyla elma diyeti olmuyor bu ama tek tip diyet eziyeti mantıklı değil çünkü hem sahiden eziyet hem ne kadar kasarsan kas belirli sürede vereceğin kilo kısıtlı. bu şekilde de kötü sonuç alınacağını düşünmüyorum ki 5 gündür böyle yiyorum hiç kasmadan, 2,5 kilo verdim ha büyük ihtimalle ödemdir lakin gidiyor nihayetinde. ayrıca önemli olan diyet psikolojisine girmemek, o psikolojide olduğum her diyette ufak bi kaçamaktan sonra dağıttım "battı balık yan gider, yarından itibaren tam yaparım" kafasıyla. bunun yerine ben az yiyen zayıf bi kızım diye düşünmek daha yararlı. bi süre sonra anneniz, yakınlarınız vs. bi parça bi şey yedin nasıl doydun gibi laflar ettiğinde bu motivasyonunuz da artıyor.
kolay gelsin hepimize :)

Selam kızlar benim de son 6 kilom :KK43: boyum 160 56,5'la başladım şuan 54'üm hedefim 48-49.
Ayran detoksu güzelmiş. Ama ben tek bi şey yiyemiyorum. örneğin elma diyeti yapıyorum ama arada ayran da içiyorum şişiriyor tok tutuyor sabah kahvaltı yapıyorum dayanamazsam hava kararmadan hafif yemek de yiyorum 8'den sonra yemek yemiyorum ve günde 1,5 litre su ile kahve içiyorum kahve özellkle benim açlık hissimi engelliyor. yani dolayısıyla elma diyeti olmuyor bu ama tek tip diyet eziyeti mantıklı değil çünkü hem sahiden eziyet hem ne kadar kasarsan kas belirli sürede vereceğin kilo kısıtlı. bu şekilde de kötü sonuç alınacağını düşünmüyorum ki 5 gündür böyle yiyorum hiç kasmadan, 2,5 kilo verdim ha büyük ihtimalle ödemdir lakin gidiyor nihayetinde. ayrıca önemli olan diyet psikolojisine girmemek, o psikolojide olduğum her diyette ufak bi kaçamaktan sonra dağıttım "battı balık yan gider, yarından itibaren tam yaparım" kafasıyla. bunun yerine ben az yiyen zayıf bi kızım diye düşünmek daha yararlı. bi süre sonra anneniz, yakınlarınız vs. bi parça bi şey yedin nasıl doydun gibi laflar ettiğinde bu motivasyonunuz da artıyor.
kolay gelsin hepimize :)
Tebrik ederim valla :) zaten diyeti bozdum bu sabah korkudan tartiya bile cikamadim motivasyonum düşüyor korkuyorum valla ya bi 63 u goremedim bi haftadir sabirsiz davranmaya basladim galiba artik :)

merhabalar
benim de ideal kilom için 5.5 kg vermem lazım 1 senede 22.5 kg verdim şimdi 62.5 um hangi diyeti yapsam kararsızım
süt muz detoksu yaptım bi gr bile gitmedi
hurma yoğurt diyetini ilk yaptığımda 1 günde 1800 verdim. Sonraki hafta tekrar yaptım 1 günde 300 gr gitti sadece
herkes daha zayıflama diyor ben de en fazla 59 olmak istiyorum yüzüm coksun istemiyorum
onerebileceginiz bi diyet var mi
bol eksiler...

X