- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
Yeşil çay içmiştim.midemi bulandırdı.bir lokma peynir atmam lazım ağzıma :/yeme yeme bu saatte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeşil çay içmiştim.midemi bulandırdı.bir lokma peynir atmam lazım ağzıma :/yeme yeme bu saatte![]()
ah canım ya nerelisin sen gönderirdik sana buralardanOlsa tükkan senin![]()
öyle kaçmak yok ya düzelticez hepsini bizim hedef sene sonuydu unutmaöyle mi akşam yemeğini saat 20.00de yemek zorunda kaldım vicdanım sızlıyor.bunu yazmicaktım bak yazdım
hadi tamam peynir olurYeşil çay içmiştim.midemi bulandırdı.bir lokma peynir atmam lazım ağzıma :/
ona göre yani ertele ertele nereye kadaranam az kaldı kız 1,5ay mı
Daha kış gelmedi yaa.hiç alasım gelmediah canım ya nerelisin sen gönderirdik sana buralardan
hadi yarın planlarını bizimlede paylaşhain yemekler sizin düşmanınız olucam artık.gidim yatim yatarkende plan yapim
![]()
Ohh iyi geldi.midemi bastırdı.hadi tamam peynir olur
kız bizim memleket dörtyol para versem zoruma gider o kadar bahçemiz var portakal mandalinaDaha kış gelmedi yaa.hiç alasım gelmedi![]()
yalnız benim hedef 8 değil 12kiloydu işim zor en iyisi ip atlamaya başlamak daha hızlı sıkılaşıyorsun.ona göre yani ertele ertele nereye kadar
döverler bizi para mı verdiniz diyekız bizim memleket dörtyol para versem zoruma gider o kadar bahçemiz var portakal mandalina![]()
hatırlıyom tabi eylüle kadar devam etti bunlar ama sonra nolduysa sanki hedefimize ulaştık bıraktık ayıp bize bu kadar iradesiz olmayalım , insanlar bizim şimdiki kilomuz kadar kiloyu veriyo biz 10 kilo veremiyozyalnız benim hedef 8 değil 12kiloydu işim zor en iyisi ip atlamaya başlamak daha hızlı sıkılaşıyorsun.
ahhh ne günlerdi roxen yazın günde 1000 tane atlıyordum hatırlıyonmu![]()
iyi gecelerrrhadi kızlar öptüm iyi gecelerrr
Vay bee ne şanslısınkız bizim memleket dörtyol para versem zoruma gider o kadar bahçemiz var portakal mandalina![]()
sanada göndeririz kız başımla beraberVay bee ne şanslısın![]()
ben resmen zekarete düştüm açlıktan az önce uzun zamandır böyle açlık hissetmediydim![]()