• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

Kızlar ne iyi 68 ikennnn haftasonu ben de yedim hele dün akşam evde yedikçe yedim :KK43:
Gaz sayacının pili bitmiş ev buzzzzz gibiydi çocuklara tost makinesinde sucuklu yumurta yaptım :KK70:
Bugün takılacak normale dönücez.. Ben de yatmadan önce bakın neler yedim: kendi yaptığım kekden 5 dilim falan yedim (biliyorum o ha, çüşşş) ayrıca kaşar peynirli çeyrek ekmek yedim :KK43:

pişmanım alın yazım
bir öfkeye mahkum ettik her şeyi (doğal gaz sinirimi bozdu)
Rusya gazı keserse bittik biz kızlar

AMAA
Yeni Bir Hafta
Yepyeni Bir Gün
Ha Gayret Devam!

Kızlar ne iyi 68 ikennnn haftasonu ben de yedim hele dün akşam evde yedikçe yedim :KK43:
Gaz sayacının pili bitmiş ev buzzzzz gibiydi çocuklara tost makinesinde sucuklu yumurta yaptım :KK70:
Bugün takılacak normale dönücez.. Ben de yatmadan önce bakın neler yedim: kendi yaptığım kekden 5 dilim falan yedim (biliyorum o ha, çüşşş) ayrıca kaşar peynirli çeyrek ekmek yedim :KK43:

pişmanım alın yazım
bir öfkeye mahkum ettik her şeyi (doğal gaz sinirimi bozdu)
Rusya gazı keserse bittik biz kızlar

AMAA
Yeni Bir Hafta
Yepyeni Bir Gün
Ha Gayret Devam!
5 dilimin oha bölümüne katılıyorum canım ne yaptın sen öyle :KK12:neyse olan olmuş o kekten bi daha yapma...

mrb kızlar ben bugun gene oruçluydum okula da gitmeme rağmen rahat geçti. hala yemek yemedim yapmadım bile balık salata yapacağım eşimin gelmesini bekliyorum. yarın oruç tutmayacağım okulda nöbetçiyim çünkü.

mrb kızlar ben bugun gene oruçluydum okula da gitmeme rağmen rahat geçti. hala yemek yemedim yapmadım bile balık salata yapacağım eşimin gelmesini bekliyorum. yarın oruç tutmayacağım okulda nöbetçiyim çünkü.
allah kabul etsin hemşerim:)

iyi akşamlar kızlarr:) menümü vereyim hemnecik:)
sabah : 2 haşlanmış yumurta , 2 kk peynir , 1 domates , 1 biber
öğle : 2 yumurta ,1 kk peynir ile omlet
akşam : sebzeli tavuk sote
su : 3 lt
spor : 1 saat 50 dk ( bunun 45 dakikası cardio geri kalan ağırlık antrenmanı)
spor öncesi nescafe içtim , birazdan bir tanede türk kahvesi içeceğim bende durum bu :)

evet ya haklısın evde yoktu bizzat kendim gönderdim eşimi aldırdım canım çok tatlı bir şey istiyordu şuan çok pişmanım gerçekten şu 1hafta boyunca kendime tatlıyı yasaklıyorum hiç kaçamak yapmicam

sporda yapmadım bugun hergun tuvalatede çıkamaz oldum 2-3gune anca.bir arkadaşım açlık otu içiyor bunun için onu araştırmaya girmiştim yorumunu gördüm şekerim roxen2303 roxen2303

benim protein diyetimin ilk gün sonucu -500 gr beni çok mutlu etti lakin bir baş dönmesi oluyor arada bugünüde tamamlayıp yarınki kahvaltıma 1,5kaşık yulaf kepeği eklemeyi düşünüyorum veyahut 1 dilim ekmek:kk77:

sabah : 2 haşlanmış yumurta , 2 kk peynir
öğle : peynirli omlet , 10 tane yeşil zeytin
akşam : sebzeli tavuk sote (dünden kalan) , sarımsaklı yoğurt
su : 2,5 litree daha 1 litre içerim
spora gelince 35 dk cardio yaptım , 20 dk ağırlık antrenmanı bugün pek havam gelmedi sporda , bi dane çocuk var salonda o gelmemişti motivasyonum düştü vicdansız çok datluuuu:KK70::KK70: acık ilgileniyor gibide benimle havalara girmiş olabilirim:confused::confused::KK70:

benim sessiz sakin topiğim merhaba heryere yazim ki dün gece yediğim haltları yakın zamanda tekrar etmiyeyim..dün gece 1 paket ıslak kek (büyük) , 1 paket çekirdek yedim hemde kendim çıktım aldım üşenmeden sabah +100 gr gördüm beklediğimin çok altında bir artış oldu , bugün itibari ile tekrar portakal diyetine başladım zaten proteinle besleniyodum uyuyor bana bu diyet, akşam menümü sporumu suyumu yazarım şimdilik iyi gidiyorum:KK16:

benim sessiz sakin topiğim merhaba heryere yazim ki dün gece yediğim haltları yakın zamanda tekrar etmiyeyim..dün gece 1 paket ıslak kek (büyük) , 1 paket çekirdek yedim hemde kendim çıktım aldım üşenmeden sabah +100 gr gördüm beklediğimin çok altında bir artış oldu , bugün itibari ile tekrar portakal diyetine başladım zaten proteinle besleniyodum uyuyor bana bu diyet, akşam menümü sporumu suyumu yazarım şimdilik iyi gidiyorum:KK16:
yaaa o +'lar iki gün sonra patlar kızııııımmmm :KK8: .. ama bugün toparlarsan ve cısss'lara el sürmezsen bişiycik olmaz. afiyet şeker olsun ;)

iyi akşamlar olsun herkese:) menümle geleyim hemen , portakal diyetine başladım malum:KK48:
sabah: 1 etimek , 1 portakal , 1 haşlanmış yumurta
öğle : 1 kase yoğurt , 1 yumurta , 1portakal , 2 etimek
akşam : 1 yumurta , 1 portakal , marul , 2 etimek , peynir ( yoğurt bitmişti almayı unuttum)
su : 2 lt bu 3-3,5 olur
spor : toplamda 90 dakika , 30 dk cardio - 1 saat ağırlık antrenmanı

Back
X