• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

iyi akşamlar kızlar..
sabah : dışarda kahvaltı yaptım serpme kahvaltı
ara : 1 kahve
akşam : 1 yeşil biber , 1 kase yoğurt

Dün sabah bir avuç ceviz, domates salatalık zeytin 2 kk peynir
Öğlen salata, 4 kaşık çorba, 3 kaşık pilav, iki köfte
Akşam bir ev pidesi (kıymalı peynirli) + ayran

roxennn sana hayranım.. ben de çok çok az yemeliyim.. akşam AÇLIĞININ önüne NASIL geçicem.. biLİYORUM uygulamıyorum!
azim lazım
hırs lazım
67 68 den 71 e çıkabildim kendimi tebirk ederim

Dün sabah bir avuç ceviz, domates salatalık zeytin 2 kk peynir
Öğlen salata, 4 kaşık çorba, 3 kaşık pilav, iki köfte
Akşam bir ev pidesi (kıymalı peynirli) + ayran

roxennn sana hayranım.. ben de çok çok az yemeliyim.. akşam AÇLIĞININ önüne NASIL geçicem.. biLİYORUM uygulamıyorum!
azim lazım
hırs lazım
67 68 den 71 e çıkabildim kendimi tebirk ederim
abla ben bi yediğimde 2 kilo farkediyor nerdeyse ya o gün akşam çiğ köfte yedim ertesi gün 70 i gördüm yine şuan 69 tekar anlamadım bu nasıl bir bünye

abla ben bi yediğimde 2 kilo farkediyor nerdeyse ya o gün akşam çiğ köfte yedim ertesi gün 70 i gördüm yine şuan 69 tekar anlamadım bu nasıl bir bünye

tek diyebileceğim
:KK61:
bir yıl istikrarlı diyet lazım bize..
biz olduk iner misin çıkar mısın diyeti.. bi iniş bi çıkış..

roxen2303 roxen2303 çok çok geçmiş olsun inşallah atlatmış ve iyidir şu anda.
bety21 bety21 canım ben de maalesef bir gün dikkat bir gün dikkatsizlik.. bu işi ciddiyetiyle sürdüremiyorum.
Kilomu hiç yazmayayım...
Sizleri takipteyim..
Lütfen ayrılmayalım..
Valla canım seni bilmiyorum ama ben öyle yapa yapa 7 kilo almışım bundan sonra ilk hedefim eylüle kadar diyet ne kadar verebilirsen artık ;)

Kalori sayıyorum artık tlf bi uygulama indirdim yediklerimi yazıyorum günlük oda kalorisini hesaplıyor günlük 2000kal almam lazım çok şükür 1600u geçmiyorum

Back
X