• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

30 dk yürüyüş , 10 dk koşu , 15 dakika bölgesel , 30 sn plank , 200 ip atlama bety21 bety21 ip nasıl sence?
ve bir maden suyu biraz limon sıktım

17.00 1 Fincan nescafe
1 tane erik

bende günü kapattım, akşam sadece 1 bardak yeşil çay içicem :)))
yarın ölçüleri ve kiloyu yazıcam,
bende kilo kaybı olmadı galiba hiç bir degişiklik hissetmiyorum :KK53:
Bu kalan 8 kilolar çok çetinnnn :KK67:

17.00 1 Fincan nescafe
1 tane erik

bende günü kapattım, akşam sadece 1 bardak yeşil çay içicem :)))
yarın ölçüleri ve kiloyu yazıcam,
bende kilo kaybı olmadı galiba hiç bir degişiklik hissetmiyorum :KK53:
Bu kalan 8 kilolar çok çetinnnn :KK67:
ben 3 4 öyle yattığım için akşam geç yiyorum sizler böyle günü kapattım diyosunuz ya çok tuhaf geliyor:KK48:

süper etkisini görürsün ilk 2.haftaya acayip sıkılaşırsın sonra sıkılısma yavaslıyo

İnşallah mümkündür ya :110:
valla canım mümkün değil versende sağlıklı olmaz ben geçen ay 3,5 kilo verdim bety21 bety21 35 günde 4,5 kilo verdi sen 11 günde 4 kilo olmaz yani daha makul hedefler koy kendine spora ağırlık verirsen hediklerinde besleyici ve protein ağırlıklı olursa güzel sonuçlar alırsın

ben 3 4 öyle yattığım için akşam geç yiyorum sizler böyle günü kapattım diyosunuz ya çok tuhaf geliyor:KK48:

Ya ben gunduZ yazip aksam yapıcam dediğim seyleri yapamiyorum :KK53:
Geldim eve baktim hafiften bisiler yiyesim var, 1 tane yumurta kirdim, 1 dilim bugday ekmegiyle indirdim mideye, ustunede 3-4 tane findik attim agzima o_O
Simdide uzandim oglumla telefon, tablet mucadelesi veriyorum.. buda spor sayiliyor mu:KK47:

Back
X