• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

menü:1,,5 orta boy haşlanmış patates 1lokma haşlanmış yumurta
öğle:1 haşlanmış patates 2lokma peynir
akşam 1,5 haşlanmış patates ve kızımın tavuk dürümünün ucundan biraz yedim

YALNIZ DEĞİLSİNİZ BENDE REGL OLMADAN ÖNCE 67.7 Yİ GÖRMÜŞTÜM HOPP REGL BİTTİ 68.5 BAŞLADIĞIM YERE GERİ DÖNDÜM.1 GÜNDE KİLO KİLO ALINIYOR AMA VERİRKEN 200 GR 200 GR VERİLİYO
Aynen yaaaaa:KK57::KK57:pes diyorum yaaaa:KK11::KK11:hiç bıraktığım yerde bulamıyorum kendimio_Obu yüzden gruptan ayrıldım.salak gb 70-72 arası geziyorum .utandım artık milletten:KK62:

Kızlar ben kafayı yiyeceğim az önce tartildim 72 kilo geldim. Daha 3 gün once 69 dum pazar günü çok yedim ama öyle 1 gunde 3 kilo alınır mı. Ne olacak benim bu halim bu aptal metobolizmam ben omur boyu ac mi gezmek zorundayım. 1 ayda veriyom ben o 3 kiloyu. koyamadim cepten giriyorum diye buraya bolca ağlayan yüz

Canımmm
al benden de o kadar, 3 haziranda zaten 72.6 idim. aylaaar aylaar geçti hala 69 u bekliyorum.
Tüm kilo verenler İSTİKRAR diyor, mesela roxen2303 roxen2303 cısss o nutella, yani yemeyecen hadi yedin 1 çay kaşığının ucuyla en azından ;)
İstikrarlı olmak zorundayız.
Şahsen spora başladıktan sonra bu istikrarı korumaya çalışıyorum.
Ayrıca sabahları limonlu su, gün içinde suya kabuk tarçın ve kabuklu limon parçaları eklenmiş su metabolizma çalıştırıyo, bunları yapıyor musunuz kuzular?

günaydın kızlar,

Dünkü ögünlerim ;
09.00/ 1 muz, 1 nescafe
12.00/ karnabahar, salata,yogurt, 2 dilim ekmek
1 türk kahvesi
15.20/ 3 kuru kayısı, 3 ceviz, 1 nescafe
19.30/ 2 dilim çavdar ekmegi ile yeşil zeytin yedim.
20.00/ bulgur pilavı ve tavuk (annem göndermiş, yoksa yemicektim :)
1 tane de minik çikolata attım agzıma.

Akşam batırdım yaniii :KK12:

Bugünde ;

09.00/ 1 muz, 1 türk kahvesi (çaycı ablamız kahveyi yanlışlıkla şekerli yapmış)

Sanırım son 3 gündür akşam öğününe kadar iyi gidiyorum, ama akşam çok çok kötü olmasa da biraz baltalıyorum :oops:

Bugünde ;

09.00/ 1 muz, 1 türk kahvesi (çaycı ablamız kahveyi yanlışlıkla şekerli yapmış)

Sanırım son 3 gündür akşam öğününe kadar iyi gidiyorum, ama akşam çok çok kötü olmasa da biraz baltalıyorum :oops:

Zaten nooluyosa o akşamlarda oluyo.
Ancaaak,
Ben baktım ki olcak gibi diil akşam spora yazıldım 7 de başlıyo ve 8,30 da bitiyo
Spordan en az 45 dk. önce yemem gerekiyor, en azzzz..
Dolayısı ile şimdi 3 akşam hem spor yapıyorum hem de sonrasında canım bişi yemek istemiyor, kurtardım hayatımdan o üç akşamı, bugün spor yok ama bir tabak yoğurtlu bulgurdan yaptığım kabak yemeğini yiycem ve sonra yemiycem..

Canımmm
al benden de o kadar, 3 haziranda zaten 72.6 idim. aylaaar aylaar geçti hala 69 u bekliyorum.
Tüm kilo verenler İSTİKRAR diyor, mesela roxen2303 roxen2303 cısss o nutella, yani yemeyecen hadi yedin 1 çay kaşığının ucuyla en azından :KK66:
İstikrarlı olmak zorundayız.
Şahsen spora başladıktan sonra bu istikrarı korumaya çalışıyorum.
Ayrıca sabahları limonlu su, gün içinde suya kabuk tarçın ve kabuklu limon parçaları eklenmiş su metabolizma çalıştırıyo, bunları yapıyor musunuz kuzular?
anammm kraliçem bana kızmış bugün yemedim o nutella cısından:KK48:

sabah : 1 çeyrek ekmek kaşarlı tost , 1 çay
ara : 1 mandalina
öğlen : 4 kaşık yoğurt , 1 dilim buğday ekmeği
akşam 5 te sınavım var 9 a kadar akşam yemeğini nasıl yapıcam bilmiyorum , bugün spor salonuna gitmiceğim 2 gün gittim 1 gün tatil.. akşam yemeği önerileri bekliyorum:)

Aaaa aşk olsuuun, kızmak da ne demek hihhh hihh.. kelin ilacı olsa demişler, sen 67'yi zorlarken ben tüm spor olayına rağmen 69 olamadım, olaydım bi hava atacaktım :KK76: sabah tartıda o daaa neee 69.8, ammaaa bi iki dk. sonra fotoğrafını çekeyim kızlarla paylaşayım dedim HAİN TARTI 70,1 çıktı..
:KK200:

Aynen yaaaaa:KK57::KK57:pes diyorum yaaaa:KK11::KK11:hiç bıraktığım yerde bulamıyorum kendimio_Obu yüzden gruptan ayrıldım.salak gb 70-72 arası geziyorum .utandım artık milletten:KK62:
AYNEN insan utanıyor vallahi :D bende inan 1 ay oldu vermek yerine alıyordum sürekli..bence buralarda kal çünkü insan forumdaki arkadaşlarına karşıda sorumluluk hissediyor.pes etmek yok.bende nerdeyse lanet olsun deyip bırakacaktım ki bugün 67.9 gördüm.bak takip edelim birbirimizi yorum yapalım yediklerimize.çok faydası oluyor.hemen diyorsun ki hımm burda yanlış yapıyorum. yani yediklerini yazmak ve diğer arkadaşların buna yorum yapması yanlışını farketmene neden oluyor.çok da iyi oluyor.sen yaz yediğini içtiğini ben sana yorum yaparım.pes etmek yok

kızlar bugün nihayet 67.9 gördüm. fakat diyete başladığımdan beri en az gördüğüm kilo 67.7 idi o yüzden 67.6 yı görene kadar yerimde sayıyorum demektir.ama moral oldu bana

kahvaltı
1 yumurta 80 kalori
5 zeytin 50 kalori
kk kadar tulum peyniri 150 kalori
2 dilim ekmek 160 kalori
1 şekerli kahve 50
en az 7-8 de patates kızartması aşırdım 100 kalori

ara 1 elma 50

öğlen bulgur pilavı 1 porsyon 200 kalori

akşam çayla 2 dilim ekmek 160
kk kadar tulum peyniri 150

toplam 1150 kalori ile günü tamamlayacağım inşallah
tabi 45 dk pilates yaptım

dünkü 1günlük patates diyeti işe yAradı ödemi attım bugun geri 69.7ye döndüm.
az önceye kadar diyetim iyiydi.ama evde ne patates kalmıştı ne yumurta nede yoğurt yemekte yoktu dışardan söylemek zorunda kaldık.
sabah 1haslanmıs yumurta yarım haşlanmış patates.
öğle yarım haşlanmış patates 4halka kızarmış patlıcan 2lokma ekmek
ara 2ceviz
akşam tavuk durum yarım ayran durumun ekmeği çıkardım birazını ama şuan vicdan yapıyorum

AYNEN insan utanıyor vallahi :KK70: bende inan 1 ay oldu vermek yerine alıyordum sürekli..bence buralarda kal çünkü insan forumdaki arkadaşlarına karşıda sorumluluk hissediyor.pes etmek yok.bende nerdeyse lanet olsun deyip bırakacaktım ki bugün 67.9 gördüm.bak takip edelim birbirimizi yorum yapalım yediklerimize.çok faydası oluyor.hemen diyorsun ki hımm burda yanlış yapıyorum. yani yediklerini yazmak ve diğer arkadaşların buna yorum yapması yanlışını farketmene neden oluyor.çok da iyi oluyor.sen yaz yediğini içtiğini ben sana yorum yaparım.pes etmek yok
Tamam canım ama düzenli yazmak bende baskı yaratıyor.her gün yazamam yani:KK22:

merhaba yeni bir günden.. :)
dünü tamamlayalım önce sınav dönüşü geç olduğu için yemek yapmakla uğraşmadım , 1 çiğ köfte dürüm 1 de ayran içtim
sonrasında 1 bardak türk kahvesi..

bugün ise 200 ml muzlu süt ile güne başladım başka herhangi bişey yemedim şimdilik

Back
X