• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

merhaba merhaba yine bozdum çikolatalar cipsler havada uçuştu buraya yazdığım zaman herşey düzenli bıir bırakıyorum tekrar bırakmışım yani of bugün yeşil çayımı aldım akşam yemeğide yemedim bi süre 5 ten sonra yemeyeceğim gibi :/

kurabiye travması devam ediyor.akşam aşırdım ben yine 4-5 kurabiye.ve sabah sonuç 67.8 den 68.2 ye fırlayıverdi

bugün yemicem inşallah.
sporda off günüm bugün yani spor yok
sabah açma ve yumurta yedim 250 kalori yapıyor ama kaçamak falan 400 diyelim
öğlen şehriye çorbası 300
akşam kuru fasulye 400

menünün dışına çıkmamayı düşünüyorum.sabah şekerli kahve içtim.birde nescafe içerim. 130
canım bolca karbonhidrat olmuş acıkabilirsin

bu kaçamaklardan böyleyiz ya canım zaten.benimde bi tatlı krizim tuttu şimdi ki sorma.bi ara yemiyodum canım hiç çekmiyordu bi kere başlayınca insanın sürekli canı tatlı istiyor bende eşimi aradım spungle getir dedim onu yersem akşam sadece bi çorba içerim
aynen tatlım o kaçamaklar yok mu.bir kere tatlıyı ağzına alınca kan şekeri mi yükseliyor noluyorsa arkası geliyor.ben 3-4 gündür sürekli aşırıyorum.hatta diyet sayılmaz şuan yaptığım şey.bugünde aşure yaptım.napcam bilmiyorum.kilo yine 68.3 e fırladı ve nerdeyse 1.5 ay oldu ben hala aynı yerdeyim.

merhaba merhaba yine bozdum çikolatalar cipsler havada uçuştu buraya yazdığım zaman herşey düzenli bıir bırakıyorum tekrar bırakmışım yani of bugün yeşil çayımı aldım akşam yemeğide yemedim bi süre 5 ten sonra yemeyeceğim gibi :/
EN AZINDAN YALNIZ DEĞİLİM.BENDE İPİMİ KOPARMIŞ GİBİ YİYORUM KAÇ GÜNDÜR.BUGÜN DÜZENE SOKCAM TEKRARDAN

KAHVALTI AYNI KIZLAR yumurta peynir 5 zeytin ceviz kadar tereyag 2 dilim kepek ekmek.1 kare sütlü çikolata yedim.500 kalori yapar heralde

öğlen şehriye çorbası içicem 1 porsyon 300 kalori
1 elma yedim 50
akşam AŞURE YESEM Mİ BİLEMEDİM DAYANAMAYIP YERİM MUHTEMEL 450 KALORİ

1300 KALORİ 45 DK PİLATES

Evet malesef herkes ayni durumda herkes ipini koparmis. Ne oluyor bize böyle ben şimdi den itibaren kendimi tutuyorum.suan lokantada yim ama salata ve protein ağırlık li yicem.tatlida yasak şu dkdan itibaren

DSC_2557.webp

buda benim güncel halim olarak burda dursun salona üyeliğim bitti seçim dönüşü tekrar yenileyeceğim inşallah , diyet malesef tamamen bozuldu seçimden sonra memleketten dönünce hem diyet hem spor yola koyacağım inşallah

buda benim güncel halim olarak burda dursun salona üyeliğim bitti seçim dönüşü tekrar yenileyeceğim inşallah , diyet malesef tamamen bozuldu seçimden sonra memleketten dönünce hem diyet hem spor yola koyacağım inşallah
canım güzel bence sadece yan bölge fazlan var bacakların gayet güzel ben kilo aldım maalesef ...

Back
X