• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

seçimdi tatildi annelere gitmeler kızartmalar börekler derken hopppp kilo tekrardan 68.8
sonuç hiç zayıflama yokbolca kilo alma var.
buralarda da kimsecikler kalmamış..

bugün kötü bir başlangıç olsada tekrar başladım.bırakınca kilo alıyorum hiç olmazsa diyet yaparak sabit kalayım belki zayıflarımda diye çaresiz bir düşünce içerisindeyim

sabah 500 kaloriyi geçen bir kahvaltı yaptım malum mide büyüdü tekrar kontrol altına almam biraz zaman alacak

45 dk pilates yaptım
1 elma yedim
şimdi yeşil fasulye yiyeceğim
akşam da karnabahar kızartma
hiç su içemiyorum nerdeyse

bilmiyorum ne olacak
:KK14:

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

seçimdi tatildi annelere gitmeler kızartmalar börekler derken hopppp kilo tekrardan 68.8
sonuç hiç zayıflama yokbolca kilo alma var.
buralarda da kimsecikler kalmamış..

bugün kötü bir başlangıç olsada tekrar başladım.bırakınca kilo alıyorum hiç olmazsa diyet yaparak sabit kalayım belki zayıflarımda diye çaresiz bir düşünce içerisindeyim

sabah 500 kaloriyi geçen bir kahvaltı yaptım malum mide büyüdü tekrar kontrol altına almam biraz zaman alacak

45 dk pilates yaptım
1 elma yedim
şimdi yeşil fasulye yiyeceğim
akşam da karnabahar kızartma
hiç su içemiyorum nerdeyse

bilmiyorum ne olacak
:KK14:
aynen canım ya 12 ağustostu sanırım başladığımda 2ayda 6 kilo verdim 2haftadan fazladır veremediğim gibi 1 kilo aldım.ilk başladığımda motivem tamdı şimdi motivasyon eksikliğinde oluyor bence.beyinde başlamalıyız diyete.

selam kızlar
spor olduğu için bazen cozutsam bile artık 70 i geçmiyorum :21:
bu ay ikinci ay olacak sportif yaşamımda.. bu ay şöyle bir 65 olursam süper olcak bu ay hızlanmam şart, doğumgünüm hedefimdi yani 2 aralık!

bu akşam 5,30 da bir adet muz ile günü kapatacağım çünkü akşama spor var, spor yapacağım günler 5,30 da en son yiyip sonra yemiyorum. Bu da bana iyi geliyor, midemi de küçültüyor bence.

Roxen fotoğrafı çok beğendim benim karın bölgem çok yağlı hamilelik etkisi mi bilmiyorum. sen iyi görünüyosun maaşallah.

aynen canım ya 12 ağustostu sanırım başladığımda 2ayda 6 kilo verdim 2haftadan fazladır veremediğim gibi 1 kilo aldım.ilk başladığımda motivem tamdı şimdi motivasyon eksikliğinde oluyor bence.beyinde başlamalıyız diyete.
çok güzel sağlıklı kilo vermişsin bence.bazen duraklama oluyor.ama duraklamada bırakmadığın zaman kilo veriyosun.bence sen bu ara tekrar zayıflayacaksın.bence bırakma.benimde motivasyonum düşük biraz.1 aydan fazla oldu tık yok bende.

selam kızlar
spor olduğu için bazen cozutsam bile artık 70 i geçmiyorum :21:
bu ay ikinci ay olacak sportif yaşamımda.. bu ay şöyle bir 65 olursam süper olcak bu ay hızlanmam şart, doğumgünüm hedefimdi yani 2 aralık!

bu akşam 5,30 da bir adet muz ile günü kapatacağım çünkü akşama spor var, spor yapacağım günler 5,30 da en son yiyip sonra yemiyorum. Bu da bana iyi geliyor, midemi de küçültüyor bence.

Roxen fotoğrafı çok beğendim benim karın bölgem çok yağlı hamilelik etkisi mi bilmiyorum. sen iyi görünüyosun maaşallah.

bende de kalça göbek bacaklar yağlı.roxen in fotosunu bende çok beğendim.benim bacaklar onunn 2 katı nerdeyse.ben erken akşam yemeği yediğimde gece acıkıyorum.kalkıp bilinçsizce saldırıyorum ne bulursam yiyorum

Arkadaş lar bnde Zayıflamak istiyorum neler yiyorsunuz neler yapıyorsunuz
canım herkesin yapısı farklı oluyor.kalori sayıyoruz.yediğimiz kalorileri hesaplıyoruz.ben 1200 ü geçmemeye çalışıyorum.tabi sporla da desteklemek lazım.ayrıca yediğin şeyler karbonhidrat ağırlıklı olmamalı.ben bunu dengeleyemiyorum mesela

bende de kalça göbek bacaklar yağlı.roxen in fotosunu bende çok beğendim.benim bacaklar onunn 2 katı nerdeyse.ben erken akşam yemeği yediğimde gece acıkıyorum.kalkıp bilinçsizce saldırıyorum ne bulursam yiyorum

çok haklısın canım ben de aynen öyleee.. acıkıp saldırıyorum hem de en zahmetsiz ve sağlıksız olanlara (bisküvi, ya da kolayda ne varsa)
Ancaaak birsenbirsen arkadaşım o spor var ya o spor inanılmaz.. eve geldim tabakta ketçaplı makarna benim bebeler yememiş.. ayy bir de muz ile duruyorum (sporda 750 ml su içiyorum) canım şöööyle bir çeker gibi oldu ama önce duşa girdim terliydim duştan sonra bi yorgunluk çöktü, makarnayı hala bi tatsam diyordum ama onca ter onca çaba.. çöpe attım gitti, duş sonrası hoca ayran+soda için diyor, ev yoğurdumla sodadan ayran yapıp içtim kocaman bir bardak.

Kısacası dün akşam
17.30 / muz
18.00-21.00 / 750 ml su
22.00 / soda+ayran

Spor yapmak da yanına cabası mı desem, spor sayesinde yemedim mi desem, hem spor yapmış oldum hem yememiş oldum mu desem.. Haftada 3 gün bu iş böyle 1 aydır.

çok haklısın canım ben de aynen öyleee.. acıkıp saldırıyorum hem de en zahmetsiz ve sağlıksız olanlara (bisküvi, ya da kolayda ne varsa)
Ancaaak birsenbirsen arkadaşım o spor var ya o spor inanılmaz.. eve geldim tabakta ketçaplı makarna benim bebeler yememiş.. ayy bir de muz ile duruyorum (sporda 750 ml su içiyorum) canım şöööyle bir çeker gibi oldu ama önce duşa girdim terliydim duştan sonra bi yorgunluk çöktü, makarnayı hala bi tatsam diyordum ama onca ter onca çaba.. çöpe attım gitti, duş sonrası hoca ayran+soda için diyor, ev yoğurdumla sodadan ayran yapıp içtim kocaman bir bardak.

Kısacası dün akşam
17.30 / muz
18.00-21.00 / 750 ml su
22.00 / soda+ayran

Spor yapmak da yanına cabası mı desem, spor sayesinde yemedim mi desem, hem spor yapmış oldum hem yememiş oldum mu desem.. Haftada 3 gün bu iş böyle 1 aydır.

VALLA HARİKASIN.ÇOCUKTAN ARTA KALANI YEME DERDİ BENDEDE VAR.SABAH YİNE KAHVALTIYI ÇOK KAÇIRDIM.VE OĞLUMUN CİPSİNDEN BAYA Bİ AŞIRDIM.ASLINDA ONADA CİPS VERMİYORUM.BUGÜN MARKETTE OLAY ÇIKARTMSIN DİYE ALDIM.2.5 YAŞINDA PEK LAFTAN ANLAMIYOR.

SPOR BENİM HAYATIMDA 6-7 YILDIR VAR AMA TEK BAŞINA 45 DK PİLATES YETMİYOR.AYNI YERİMDE SAYYORUM.45 DK DA KOŞU BANDINA ÇIKMAM LAZIM.LAKİN çok yoğun bir hayatım var.imkansız şuan.

ama ne boğazımı tutabiliyorum ne spora yüklenebiliyorum.aynı yerimde sayıp duruyorum ben :KK14:aynaya bakıp bakıp tiksiniyorum kendimden.nerdeyse hep aynı pantolonla aynı kıyafetle geçiyor günlerim.hiç birinin içine giremiyorum.

kızlar çarşamba perşembe diyetim tam gaz yeniden başlaadı dün 896 kalori bugünde 995 inşallah daha iyi olacak bana bacak incelttme egzersizi 15 dakika gibi süre zarfında yapılacak egzersiz tavsiye ederseniz iyi oluur :)

yeni tekniğimden bahsedeyim biraz hemde bugünün menüsünü yazarım....haftanın belirli günleri sadece proteinle beslenip minimum karbonhidrat ( muhtemelen 3 gün) , bazı günler ise ağırlıklı karbonhidrat ( muhtemelen 2 gün) kalan 2 gün ise bilinen diyet menülerinden olacak , haftalık okul dershane boş gün durumuma göre böyle bi uygulama daha iyi olacak gibi en azından birde bunu deniyeyim:)) ....
bugünün menüsüne gelecek olursak
sabah : 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği ,kuru kayısı , kuru üzüm , süt
öğle : okulda yedim yedim , etli patates ,bulgur pilavı , 1 salatalık turşu , 1 elma
akşam : 1 tabak makarna , 2 yemek kaşığı haydari
ara : 1 türk kahvesi
bugün gün içerisinde ara öğün yapamadım onada çözüm buldum ceviz kayısı yer fıstığı aldım hepsini karşıştırıp hergün 1-2 avuç alıcam çantama
edit: bugün karbonhidrat günü

kimler buradadır neler yedi ne sporlar yapıldı ihmal etmeyin yeniden toparlayalım kendimizi!!!!
günün sporunu unutmuşum yazmayı yürüyüş yaptım sadece 202 kalori yakmış bu bünye darısı ve hatta fazlası diğer günlerimize olsun..kendimi ve sizleri seviyorum kızlar:))) bety21 bety21 goldenheart goldenheart B birsenbirsenbirsen @shapes

Back
X