• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

tünaydın kızlarr:KK49:

dünkü bacak hareketinden sonra benim sol bacak iptal üstüne basamıyorum şuan sabah kalktığımda merhem sürdüm bakalım ne olacak geçerse ağrı bugünde yapmayı düşünüyorum..
:KK14:
şimdiye kadarsa kahvaltı ve ara öğün yaptım:kk77:

dünkü bacak hareketinden sonra benim sol bacak iptal üstüne basamıyorum şuan sabah kalktığımda merhem sürdüm bakalım ne olacak geçerse ağrı bugünde yapmayı düşünüyorum..
Bende çeyrek beyaz ekmek yedim buğday ekmeği bitmiş de :olamaz:
Adaçayı içicem şimdi

Tunaydin cnm aksam oldu hihi :)
Hangilerini yaptin okadar zedeliyecek kadar. Bende yaptmda cok abartmadan. Senin hareketleri merk ettm

iç canım iç bende açlık otu kaynattım:KK50:
ekmekte akşama kadar al bence , biz kendimiz yapıyoruz ekmeği o yüzden çok rahat yiyorum:kk77:
En güzeli :kk77:
Adaçayı da baya rahatlatiyo siskinligi alıyor . 4 gibi Türk kahvesi yapar içerim 6 da da akşam yemeğimi yerim bitiririm bugünü . Akşam ne yesem acaba ?

sabah: 2 bardak su
kahvaltı : her zaman ki gibi ama ekmek 1,5 bugün
ara : 1 sade kahve
ara : 1 kase üzüm , 1 salatalık
akşam : 150 gr tavuk ızgara , salata , rus salatası 1 kaşık , 2 dilim ekmek , zero kola ( yaz yaz bitmedi):kk77:

açlık otu içtim bol su içtim:KK50:

sabah: 2 bardak su
kahvaltı : her zaman ki gibi ama ekmek 1,5 bugün
ara : 1 sade kahve
ara : 1 kase üzüm , 1 salatalık
akşam : 150 gr tavuk ızgara , salata , rus salatası 1 kaşık , 2 dilim ekmek , zero kola ( yaz yaz bitmedi):kk77:

açlık otu içtim bol su içtim:KK50:
Sabah: çeyrek ekmek kahvaltiliklari
Adaçayı
Öğle : Türk kahvesi
Aksam: balık , salata yine çeyrek ekmekle

Back
X