son aldığım çanta, nasıl sizce?

bnde fermuarlı olan gülleri beendim. ama dierleri hoş durmamış sankim. ama çantanın rengi modeli hoş. güle güle kullan cnm

bende fermuarlı olanları çok beğendim. rengine uygun aykkabı bulabilirmiyim diye düşünüyorum sandalet istiyorum.
taba rengi çok görüyorum ama bu renkte pek görmedim.

püsküllü çantanı çok beğendim, sende küçük çantalardan hoşlanıyorsun galiba.
ikiside olur bnce. artık çanta stiline göre ayakkabı da mı deişio:18:

bence evet, abiye çantaya babet gitmez, hangisi daha uyumlu olur diye sormuştum.

evet küçükleri seviyorumm özellikle postacıları çok seviyorum görünce dayanamıyorum büyük alırsam bile postacı olsun istiyorumm rengi vizona yakın biraz

püsküllü çantanı çok beğendim, sende küçük çantalardan hoşlanıyorsun galiba.

bence evet, abiye çantaya babet gitmez, hangisi daha uyumlu olur diye sormuştum.

abiyeye babet tabi olmaz. ama bu çantaya babet de olur sandalette. bn ayrım yapamadım ikiside uyar. spor ayakkabı bile olabilir

çanta cok hosmuş hayatm, begendm gercekten ama keske gri ve siyah dımı o güller olmasaymıs cıkarmı acaba onlar, bence bu cantaya en güzel kendi renginde mantar topuk bi sandalet cok yakısır hayatm hayal ettm simdi güzel olur gercekten rengide vizon sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…