Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir daha yapmaya cesaret edemez artık
Yüz ifadesini görmek isterdim.

anam benimki de sarışın ama yok böyle tüy tam sarı maymus olcak benimkide
Allah hayırlı evlat versin kuzum ya napalim:)

anlat bakalım senin hayatının manyağı kim

Kuzular ben kaçtım gidip biraz eşimin tepesine çöküyüm
Sabah görüşürüz

Amecey sensiz boynu bükük bu topik sanki

kesinlikle katılıyorum
ben ne zamandır Amecey le denk gelmedim. özledim sohbet etmeyi. bu gece de o gelemedi bebis memeden kesilirken biraz huysuzluk ediyodu. ondan gelememistir belki

Amecey özledim seni

anam benimki de sarışın ama yok böyle tüy tam sarı maymus olcak benimkide
Allah hayırlı evlat versin kuzum ya napalim:)

anlat bakalım senin hayatının manyağı kim
Hayatimin manyagi benim
Hahahahahahaha
Ellerimle yaktim gendimiiiii
Elti kaynana gorumce ses edemiyolar bana sukur ama su koca tam kesmelikkk öldurecegimmm adamiii

Hayatimin manyagi benim
Hahahahahahaha
Ellerimle yaktim gendimiiiii
Elti kaynana gorumce ses edemiyolar bana sukur ama su koca tam kesmelikkk öldurecegimmm adamiii

naptı ki adam bu kadar
her erkek gibi pervasiz rahatına düşkün gıcık olabilir. tembel olabilir. ama bunlar standart donanım oluyolar yapcak bisey yok pek

Ya harikassin cok guldum

naptı ki adam bu kadar
her erkek gibi pervasiz rahatına düşkün gıcık olabilir. tembel olabilir. ama bunlar standart donanım oluyolar yapcak bisey yok pek
İsteeee isteee tam da buuu
Yedi beni cocuklar durmaz o hala istifini bozmadan tv izliyo bende ona ayak uydurcam bundan sonra ev isi hak getire yapmiyorum hic bisi

Ay keşke söylemeseydim, canını istettim, kusura bakma helal et hakkını
Yok bebegim ne demek helal olsn yememem daha hayirli benim icin ... aldim basimi gidiyorum fenaa isten.cikali acayip guzel seyler yapar oldm kendmi gelistirdm yaptikca da yiyorum.haliyle yapmasam hamur isi tatli vs esimle kizim istiyor seviyorlar ... iradesizimde yemeden duramiyorm

Ben de oyleyim ama ne yapayım emzirdikce acıkıyorum sanki, yoksa psikolojik mi bilmiyorum. Cok kısa zamanda acıkıyorum, normalde bütün gün yemesem aklıma gelmezdi

İsteeee isteee tam da buuu
Yedi beni cocuklar durmaz o hala istifini bozmadan tv izliyo bende ona ayak uydurcam bundan sonra ev isi hak getire yapmiyorum hic bisi

heh bunu basarabilirsen o da harekete geçer
benimki evi süpürür toplar. çamaşır asar. bulaşık makinesi boşaltır doldurur:) çocuğa bakar gece uyaninca gezdirerek uyutur.

çok savastim çok yıprandım ama basardim tavsiye ederim bırak evi mok götürsün :) çığrından çıkınca kocanin eline bi çamaşır sepeti ver bütün dağınıklığı toplasin mesela. ben öyle yapıyorum

Kuzular ben kaçtım gidip biraz eşimin tepesine çöküyüm
Sabah görüşürüz

Amecey sensiz boynu bükük bu topik sanki
Oyyy benim kuzummmm
kesinlikle katılıyorum
ben ne zamandır Amecey le denk gelmedim. özledim sohbet etmeyi. bu gece de o gelemedi bebis memeden kesilirken biraz huysuzluk ediyodu. ondan gelememistir belki

Amecey özledim seni
Burdayım canm, denk gelemiyoruz. Aynı yazdıklarından mütevellit. Ara ara gir çık yaptım ama yazışmaya kadar zaman olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…