- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.821
Bir daha yapmaya cesaret edemez artıkHe walla kuzum o beni deli ettikce bende onu ediyorum yoksa yedi omrumu
Ama artik gozum acildi en son tepemden sofra bezi silkeledi gozumle gordum ciktim ust kata kapisini caldim acti elimde girgir wardi ici dolu doktum kapisinin onune sofra bezinden dokulenler al bacim dedim indim asagi dondu kaldi
Hemdeee cok yorucular erkek cocuk deil bi tenedeee kiz olsun dedim dert ortagim olur dedim bu tuylu maymuslar nasibimmis yediler beni ballim ya
Yatmiyolar cok yaramazlar babalarida oh gel keyfim gel yapyo babaci deiller anacilar o yuzden zor benimkiler.
Sende en iyisini yapmissin benideee alin giybet styla yapalim
Yerim seni ya tesekkur edrrimoffffçok efsane bi hareket olmuş bu yalnız bayıldım yaaa sen ne kadar pratik zekali bi kadinsin bayılırım böyle kadınlara
Kuzular ben kaçtımgidip biraz eşimin tepesine çöküyüm
Sabah görüşürüz
Amecey sensiz boynu bükük bu topik sanki
Mukemmeldi wallaBir daha yapmaya cesaret edemez artık
Yüz ifadesini görmek isterdim.
Hayatimin manyagi benimanam benimki de sarışın ama yok böyle tüytam sarı maymus olcak benimkide
Allah hayırlı evlat versin kuzum ya napalim:)
anlat bakalım senin hayatının manyağı kim
Hayatimin manyagi benim
Hahahahahahaha
Ellerimle yaktim gendimiiiii
Elti kaynana gorumce ses edemiyolar bana sukur ama su koca tam kesmelikkk öldurecegimmm adamiii
Ya harikassin cok guldumHe walla kuzum o beni deli ettikce bende onu ediyorum yoksa yedi omrumu
Ama artik gozum acildi en son tepemden sofra bezi silkeledi gozumle gordum ciktim ust kata kapisini caldim acti elimde girgir wardi ici dolu doktum kapisinin onune sofra bezinden dokulenler al bacim dedim indim asagi dondu kaldi
İsteeee isteee tam da buuunaptı ki adam bu kadar
her erkek gibi pervasiz rahatına düşkün gıcık olabilir. tembel olabilir. ama bunlar standart donanım oluyolaryapcak bisey yok pek
Yok bebegim ne demek helal olsn yememem daha hayirli benim icin ... aldim basimi gidiyorum fenaa isten.cikali acayip guzel seyler yapar oldm kendmi gelistirdm yaptikca da yiyorum.haliyle yapmasam hamur isi tatli vs esimle kizim istiyor seviyorlar ... iradesizimde yemeden duramiyormAy keşke söylemeseydim, canını istettim, kusura bakma helal et hakkını
Yok bebegim ne demek helal olsn yememem daha hayirli benim icin ... aldim basimi gidiyorum fenaa isten.cikali acayip guzel seyler yapar oldm kendmi gelistirdm yaptikca da yiyorum.haliyle yapmasam hamur isi tatli vs esimle kizim istiyor seviyorlar ... iradesizimde yemeden duramiyorm
İsteeee isteee tam da buuu
Yedi beni cocuklar durmaz o hala istifini bozmadan tv izliyo bende ona ayak uydurcambundan sonra ev isi hak getire yapmiyorum hic bisi
kızlar herkese iyi gecelerben artık gözlerimi açık tutamıyorum
seviyorum hepinizi
Oyyy benim kuzummmmKuzular ben kaçtımgidip biraz eşimin tepesine çöküyüm
Sabah görüşürüz
Amecey sensiz boynu bükük bu topik sanki
Burdayım canm, denk gelemiyoruz. Aynı yazdıklarından mütevellit. Ara ara gir çık yaptım ama yazışmaya kadar zaman olmadı
Geldim canm? Havaryu ne var yu, herşey yolunda mıGeldi gecelerin hatunuAmecey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?