- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.781
Bugün bdv çok sıkıcı
Güncel konulara bakayım dedim sizin konu daha ilginç kayinvalide en azından.
Var mı iki üç kv ile ilgili aksiyonlu konunuz ?
Hoşbulduk ne güzel bir karşılamahoşgeldin canım:)
kendini bize tanıtır mısın:)
ben 28 yaşındayım 2 yaşına yakin bi oğlum var 5 yıllık evliyim memurum
normalden ben kv ye bulayana kadar burasi geyik topigiydiama herşeyi konuşuruz:)
Yaa atlayıp okumasam nasıl gülecemşükür geldin kızatlayip okumadan gel diyorum sana hep
Ramazan ayı boyunca her gün yaptığı yemekten bize de yolladı tencerelerle. Bizim eve iftara misafir davet ettik ben temizliği yaptım o yemekleri yaptı hep.
Normalde de işim gücüm olsa ben kaynanayim diyip geçmez kenara, yardım eder
Kızımın mevlidinde gelip camlarimi dahi sildi, allah razi olsun
Bir sorun varsa bile güzellikle söyler.
Iyi insandır yani herkese karşı öyledir, kardeşim gelecekse en sevdiği yemekleri yapar yollar filan
Ben de onun için elimden geleni yaparım, kolu rahatsız gittim bugün Ütülerini yaptım mesela.
Insallah allah bozmasın
Seninkine de akil fikir versin
Maşallah ne tatlı bir kayinvaliden varmış. İnşallah hep böyle iyi geçinirsiniz.Ramazan ayı boyunca her gün yaptığı yemekten bize de yolladı tencerelerle. Bizim eve iftara misafir davet ettik ben temizliği yaptım o yemekleri yaptı hep.
Normalde de işim gücüm olsa ben kaynanayim diyip geçmez kenara, yardım eder
Kızımın mevlidinde gelip camlarimi dahi sildi, allah razi olsun
Bir sorun varsa bile güzellikle söyler.
Iyi insandır yani herkese karşı öyledir, kardeşim gelecekse en sevdiği yemekleri yapar yollar filan
Ben de onun için elimden geleni yaparım, kolu rahatsız gittim bugün Ütülerini yaptım mesela.
Insallah allah bozmasın
Seninkine de akil fikir versin
Hoşbulduk ne güzel bir karşılama
Ben 42 yaşındayım ve 20 yıllık evliyim ( kv son 10 yıl duruldu artık seviyor beni galiba).
Şu an yurtdışında yaşıyoruz ve burada çalışmıyorum.
Yaa atlayıp okumasam nasıl gülecemama gelene kadar da şarjım bitiyo bdv de bı konu vardı merak ettim.aksam bilgi vercekti konu sahibi,onun için bı girip bakıp cikiyim dedim buraya girmeden çıkmaya gönlüm el vermedi
insanın annesi bile yapmaz bunlarımasallah Süphan allah cidden çok sevindim kuzum ya. Allah ömür boyu daim etsin bu muhabbetinizi :) çok seviyorum böyle şeyleri ama beni bula bula bu kadın buldu işte neyse espri yeteneğimi gelistirdi iyi yönünden bakayim izahı olmayan şeyin mizahı oluyo çünkü
Maşallah ne tatlı bir kayinvaliden varmış. İnşallah hep böyle iyi geçinirsiniz.
Eşim şu an Türkiye'de ne güzel bak oğlum yanında dedim. İçim buruk, bir yanım eksik seni arıyor dediteşekkür ederim efenim :) bizim topigin resmi karşılama prosedürü builerde sen de yeni kertenkelelere yaparsin
oh maşallah 20 yıl mi
yaşlılık ve ölüm aklına düşmüştürben sevmek gibi yetenekleri olduğunu düşünmüyorum şahsen
Evet canım annem sağken de böyleydi, vefat edince iyice tuttu elimden sağolsun. Doğum yaptığımda annem geldi kaldı yanımda, rahatsızdı bir de hastalığını bilmiyorduk ama iyi degildi yani. Kaynanam da gündüz geliyordu yemek getiriyordu, annemin önüne koyup kaldırdı hep sagolsun.
Geçen gün benim dedikoducu üst komşum demiş ki gelininle nasıl aranız anlaşıyor musunuz filan, o da demiski allaha çok şükür çok seviyorum kızımı, bir de bana prenses torunumu verdi daha da çok seviyorum. Ben bunları bambaşka bir komsudan duydum düşün
Aslında sorun yaşamaya çok müsait ortam, aynı sokakta oturuyoruz komsular ortak ve onun 20 yıllık arkadaşları hep. Akıllı davranmazsam çok sorun yaşanır yani
Eşim şu an Türkiye'de ne güzel bak oğlum yanında dedim. İçim buruk, bir yanım eksik seni arıyor dedi
O anda cevap bulamadim ne güzel diyebildim.
aboooo mayin tarlasında vals diye senin için de belgesel cekecemben de öyle bi ortamdaydim atanmadan önce aşırı stresli bişey ya. Allah kolaylık versin sana bu üst kattaki de ne gıcık kadın beeee ben burdan bıktım ta
Eşim şu an Türkiye'de ne güzel bak oğlum yanında dedim. İçim buruk, bir yanım eksik seni arıyor dedi
O anda cevap bulamadim ne güzel diyebildim.
Hahahsh hakikaten mayın tarlası
Balkona çıkınca bile sürekli izleniyorum
Ya hem seviyorum hem sinir oluyorum cidden burdan söylüyorsun kendisinden önce lafın gidiyor
Allahtan ketum biriyimdir, sıkıntı yaşamıyorum
Ah bende de war ondan bi tane ama hakkindan geliyorumbenim üst kat komsum da ayni senin üst kat komsun gibiydi
kadın sabah akşam bizi dikizlerdievin içinde hangi odaya gecsek orda gürültü yapardı. eşimin nöbet duzenini bilirdi. adamın istirahat vaktinde sürekli gürültü yapardı uyandıracak şekilde
manyak girla yurdumda
benim üst kat komsum da ayni senin üst kat komsun gibiydi
kadın sabah akşam bizi dikizlerdievin içinde hangi odaya gecsek orda gürültü yapardı. eşimin nöbet duzenini bilirdi. adamın istirahat vaktinde sürekli gürültü yapardı uyandıracak şekilde
manyak girla yurdumda
Huhuuu beybiler nasilsinizzz iyi geceelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?