Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hoşgeldin canım:)
kendini bize tanıtır mısın:)
ben 28 yaşındayım 2 yaşına yakin bi oğlum var 5 yıllık evliyim memurum

normalden ben kv ye bulayana kadar burasi geyik topigiydi ama herşeyi konuşuruz:)
Hoşbulduk ne güzel bir karşılama
Ben 42 yaşındayım ve 20 yıllık evliyim ( kv son 10 yıl duruldu artık seviyor beni galiba).
Şu an yurtdışında yaşıyoruz ve burada çalışmıyorum.

şükür geldin kız atlayip okumadan gel diyorum sana hep
Yaa atlayıp okumasam nasıl gülecem ama gelene kadar da şarjım bitiyo bdv de bı konu vardı merak ettim.aksam bilgi vercekti konu sahibi,onun için bı girip bakıp cikiyim dedim buraya girmeden çıkmaya gönlüm el vermedi

insanın annesi bile yapmaz bunları masallah Süphan allah cidden çok sevindim kuzum ya. Allah ömür boyu daim etsin bu muhabbetinizi :) çok seviyorum böyle şeyleri ama beni bula bula bu kadın buldu işte neyse espri yeteneğimi gelistirdi iyi yönünden bakayim izahı olmayan şeyin mizahı oluyo çünkü

Maşallah ne tatlı bir kayinvaliden varmış. İnşallah hep böyle iyi geçinirsiniz.

Hoşbulduk ne güzel bir karşılama
Ben 42 yaşındayım ve 20 yıllık evliyim ( kv son 10 yıl duruldu artık seviyor beni galiba).
Şu an yurtdışında yaşıyoruz ve burada çalışmıyorum.

teşekkür ederim efenim :) bizim topigin resmi karşılama prosedürü bu ilerde sen de yeni kertenkelelere yaparsin

oh maşallah 20 yıl mi
yaşlılık ve ölüm aklına düşmüştür ben sevmek gibi yetenekleri olduğunu düşünmüyorum şahsen

ama seni özlüyoz biz ondan dedim kıymetlim

Evet canım annem sağken de böyleydi, vefat edince iyice tuttu elimden sağolsun. Doğum yaptığımda annem geldi kaldı yanımda, rahatsızdı bir de hastalığını bilmiyorduk ama iyi degildi yani. Kaynanam da gündüz geliyordu yemek getiriyordu, annemin önüne koyup kaldırdı hep sagolsun.

Geçen gün benim dedikoducu üst komşum demiş ki gelininle nasıl aranız anlaşıyor musunuz filan, o da demiski allaha çok şükür çok seviyorum kızımı, bir de bana prenses torunumu verdi daha da çok seviyorum. Ben bunları bambaşka bir komsudan duydum düşün

Aslında sorun yaşamaya çok müsait ortam, aynı sokakta oturuyoruz komsular ortak ve onun 20 yıllık arkadaşları hep. Akıllı davranmazsam çok sorun yaşanır yani

Eşim şu an Türkiye'de ne güzel bak oğlum yanında dedim. İçim buruk, bir yanım eksik seni arıyor dedi
O anda cevap bulamadim ne güzel diyebildim.

aboooo mayin tarlasında vals diye senin için de belgesel cekecem ben de öyle bi ortamdaydim atanmadan önce aşırı stresli bişey ya. Allah kolaylık versin sana bu üst kattaki de ne gıcık kadın beeee ben burdan bıktım ta

Eşim şu an Türkiye'de ne güzel bak oğlum yanında dedim. İçim buruk, bir yanım eksik seni arıyor dedi
O anda cevap bulamadim ne güzel diyebildim.

ilahi sen tribünlere oynamış bence samimi degil resmen oğlunun yanında şov yapmış eşin gelince dikkatli ol derim ben

Hahahsh hakikaten mayın tarlası
Balkona çıkınca bile sürekli izleniyorum
Ya hem seviyorum hem sinir oluyorum cidden burdan söylüyorsun kendisinden önce lafın gidiyor
Allahtan ketum biriyimdir, sıkıntı yaşamıyorum

benim üst kat komsum da ayni senin üst kat komsun gibiydi
kadın sabah akşam bizi dikizlerdi evin içinde hangi odaya gecsek orda gürültü yapardı. eşimin nöbet duzenini bilirdi. adamın istirahat vaktinde sürekli gürültü yapardı uyandıracak şekilde

manyak girla yurdumda

Ah bende de war ondan bi tane ama hakkindan geliyorum

Deli midir nedir yaaa
Şok oldum şu an neden yapar ki insan bunları?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…