- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.121
Gülelim tabi YaaaGece gece güldürdün yaa
Etme etmeee cnm isin guzel masalllahyaslandiriyo adamıama olsun girene kadar ne is olsa yaparim abi modundaydim sikayet etmicem
Rulo pasta denedim bi kez de benden kaynakli mi blmiyrm sevemedik pek magnolia dan da baska bisey istiyorm sankim ama saray sarmasj var aklmda en kotu ihtimal de degsk biseyler ariyormMagnolia, muzlu rulo pasta olabilir
Burası yeri değil ama internetten satış yapan var mı acaba
Yaa samdann cok guldurdun beniijiamaaaannn ver eline dilimleyip üstüne de bal gezdir yeterne ugrascan
Etme etmeee cnm isin guzel masalllah
Ya ne dicem bizim baska ilde sube vardi calistiigjm sirketin ordaki muhasebeci kisiyle yillardir nuhattabiz tabi bu bi gun geldi bizim oraya direk kapidan iceri girdi o bakiyor cay hangisi ben bakiyorm bu adam kjm diye niyeyse resmimizi de mi gormemisiz etmemis hangi yuzyilda yasiyoduysak anlamadimsesle bi karakter cizersinya kafanda sanki hic oturtamamjstim o kisi degldi sanki onca zaman muhattap oldgm degisik bi duygu
İnternetten satış derken burayı kastetmedim ayrıca gözünden kaçmış olabilir kusura bakmayınÜye olurken okumadınız galiba yasak burayı kullanarak satış yapmak.
Yeni üye ve direk satış zaten hiç güvenilir değilsiniz.
Suan varya ozel sektor oyle bitik ve zorki hele kadinlar icin ... sirf imkanlarjndan dolayi memur olmak isterdim bi tik daha ozele gore iyi oldgu icin elbet 4 4 luk degldir de...o da iyiymişbenim de iki tane ayni isim ve soyisimde mukellefim vardi ben de baslarda sürekli onda hata yapmistim
çok şükür yaresmen sürüne sürüne atandim ben. o kadar kötü bi zamanimdi ki tekrar o zamanlara dönsem belki beceremem pes ederim :)
Suan varya ozel sektor oyle bitik ve zorki hele kadinlar icin ... sirf imkanlarjndan dolayi memur olmak isterdim bi tik daha ozele gore iyi oldgu icin elbet 4 4 luk degldir de...
Kurumsal adi altinda ne aile sirketleri var en iyi sen bilirsin bence dostumben çalıştım. ilk yerde maasimi alamadim. sonraki yerde çok sorun yasadim
özel cidden çok zor kurumsal bi yer olmadıktan sonrabenim bi sıkıntım çocuğu 2 yaşına kadar kendim buyutebildim. onun dışında çok şükür ya cidden. aldığım maaşla hiç ev isi yapmayabilrim baya lüks benim için
Kuzu sen sabah erken kalkiyorsun nasl dayaniyorsun
Kurumsal adi altinda ne aile sirketleri var en iyi sen bilirsin bence dostumdusuk maas ustune bindirildikce bindirilen is haftasonu cogu yer ctesi yarim gun aksam genel 18 18 30 cikis saati eve gitmen artik yaknsa sanslisin evin ... dogum izni mi o da ne dogum oncesi 2 sonrasj 2 ay oncesnde gec cktiysan izne en fazla 3 3 bucuk aylikken bebegn donmek zorundasin ise istersen 6 ay ucretsiz izin var ... zor evet ama cockluyken katbekat daha zor
o sana yazmıştı:) senin gözünden kaçmış olabilir tosiam:)
Feragatname olayını anlamadımolmazsa birinize karşı borcundan dolayı feragatname imzalar. o şekilde onun payi mesela sende durur.
o kadar da arastirmaz heralde maliye. ama reddi miras olunca biraz şüpheli oluyo.
bi haber gelsin de limonsuzum vergi dairesi islem yapmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?