Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaslandiriyo adamı ama olsun girene kadar ne is olsa yaparim abi modundaydim sikayet etmicem
Etme etmeee cnm isin guzel masalllah

Ya ne dicem bizim baska ilde sube vardi calistiigjm sirketin ordaki muhasebeci kisiyle yillardir nuhattabiz tabi bu bi gun geldi bizim oraya direk kapidan iceri girdi o bakiyor cay hangisi ben bakiyorm bu adam kjm diye niyeyse resmimizi de mi gormemisiz etmemis hangi yuzyilda yasiyoduysak anlamadim sesle bi karakter cizersinya kafanda sanki hic oturtamamjstim o kisi degldi sanki onca zaman muhattap oldgm degisik bi duygu

o da iyiymiş benim de iki tane ayni isim ve soyisimde mukellefim vardi ben de baslarda sürekli onda hata yapmistim

çok şükür ya resmen sürüne sürüne atandim ben. o kadar kötü bi zamanimdi ki tekrar o zamanlara dönsem belki beceremem pes ederim :)

Suan varya ozel sektor oyle bitik ve zorki hele kadinlar icin ... sirf imkanlarjndan dolayi memur olmak isterdim bi tik daha ozele gore iyi oldgu icin elbet 4 4 luk degldir de...

Suan varya ozel sektor oyle bitik ve zorki hele kadinlar icin ... sirf imkanlarjndan dolayi memur olmak isterdim bi tik daha ozele gore iyi oldgu icin elbet 4 4 luk degldir de...

ben çalıştım. ilk yerde maasimi alamadim. sonraki yerde çok sorun yasadim

özel cidden çok zor kurumsal bi yer olmadıktan sonra benim bi sıkıntım çocuğu 2 yaşına kadar kendim buyutebildim. onun dışında çok şükür ya cidden. aldığım maaşla hiç ev isi yapmayabilrim baya lüks benim için

Kurumsal adi altinda ne aile sirketleri var en iyi sen bilirsin bence dostum dusuk maas ustune bindirildikce bindirilen is haftasonu cogu yer ctesi yarim gun aksam genel 18 18 30 cikis saati eve gitmen artik yaknsa sanslisin evin ... dogum izni mi o da ne dogum oncesi 2 sonrasj 2 ay oncesnde gec cktiysan izne en fazla 3 3 bucuk aylikken bebegn donmek zorundasin ise istersen 6 ay ucretsiz izin var ... zor evet ama cockluyken katbekat daha zor

Kuzu sen sabah erken kalkiyorsun nasl dayaniyorsun

bana mi dedin kuzu:) çocuk kalkinca mevbur kalkiyo insan

bunları çalışan arkadaşlarımdan biliyorum canım. hep öyle islerde calistilar. ama benim normalde baktığım is ayrı. o yüzden pek bilmiyorum:)

Feragatname olayını anlamadım ama dediğin gibi bekleyelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…