Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bana mi dedin kuzu:) çocuk kalkinca mevbur kalkiyo insan

bunları çalışan arkadaşlarımdan biliyorum canım. hep öyle islerde calistilar. ama benim normalde baktığım is ayrı. o yüzden pek bilmiyorum:)
eveet kuzum sana demistim tam ardindan yatiyorum msjn geldi bende yatiyorm iyigeceler hepinize

Rulo pasta denedim bi kez de benden kaynakli mi blmiyrm sevemedik pek magnolia dan da baska bisey istiyorm sankim ama saray sarmasj var aklmda en kotu ihtimal de degsk biseyler ariyorm
Malaga yap. Hem değişik, hem güzel

Hiç daha şikayette bulunmadm
Hiç karşılaşmadım böyle seylerle
Komikmiş ama

Küfürlü yorumlar vardı canım, troll gelmişti, mune görsün de yollasın diye rapor ettim
Ben artık polemiğe girmemek için hiç cevap vermiyorum, direk rapor ediyorum :)))
Yoksa ban sürem 1 hafta olacak :)

C Calcifer sen nedn az ugruyorshn buralara
Bir turşu serüveni var bende 1 haftadır onunla uğraşıyorum. Bir de bitmesi gereken bebek battaniyesi vardı ona yoğunlaştım. Yarın da anneme geçerim pazartesiye kadar da çok olmam. Böyle yani

Küfürlü yorumlar vardı canım, troll gelmişti, mune görsün de yollasın diye rapor ettim
Ben artık polemiğe girmemek için hiç cevap vermiyorum, direk rapor ediyorum :)))
Yoksa ban sürem 1 hafta olacak :)
Oooo çıkmış kız aman ha napariz sensz
Daha bir kere ban yedim onda bile atletsiz sonsuzluk cigarasizliktan oldum mapushane de

Gerçi gardiyanm esimdi hahahahahshshahshs

Bir turşu serüveni var bende 1 haftadır onunla uğraşıyorum. Bir de bitmesi gereken bebek battaniyesi vardı ona yoğunlaştım. Yarın da anneme geçerim pazartesiye kadar da çok olmam. Böyle yani

Ne turşuymuş arkadaş kura kura bitiremediniz :))

Oooo çıkmış kız aman ha napariz sensz
Daha bir kere ban yedim onda bile atletsiz sonsuzluk cigarasizliktan oldum mapushane de

Gerçi gardiyanm esimdi hahahahahshshahshs

Ben işe başlayınca yardırırım artık, nasılsa giremem o zaman çok, banlansam da farketmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…