- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.141
eveet kuzum sana demistim tam ardindan yatiyorum msjn geldibana mi dedin kuzu:) çocuk kalkinca mevbur kalkiyo insan
bunları çalışan arkadaşlarımdan biliyorum canım. hep öyle islerde calistilar. ama benim normalde baktığım is ayrı. o yüzden pek bilmiyorum:)
Feragatname olayını anlamadımama dediğin gibi bekleyelim
Malaga yap. Hem değişik, hem güzelRulo pasta denedim bi kez de benden kaynakli mi blmiyrm sevemedik pek magnolia dan da baska bisey istiyorm sankim ama saray sarmasj var aklmda en kotu ihtimal de degsk biseyler ariyorm
Brn de uyarı almışım. Banlardı daha önce. Şimdi uyarı vermiş.
İyi geceler samdanm :)ben yatiyom kızlariyi geceler :)
Alo imdat mine hattı mi ahahahah
Brn de uyarı almışım. Banlardı daha önce. Şimdi uyarı vermiş.
Alo imdat mine hattı mi ahahahah
Hiç daha şikayette bulunmadmBen de hiç uyarı almadım hep ban ban ban
Aynen çok güzel dimi :)))
Hiç daha şikayette bulunmadm
Hiç karşılaşmadım böyle seylerle
Komikmiş ama
Ha tamam canımCanım miras hakkından vazgeçtiği feragat ettiğine dair dilekçe yazabilir diye söylüyor galiba. Sana devredebilir mesela miras hakkını
I inessa armand Beğenmem mi manuşu :)
Bir turşu serüveni var bende 1 haftadır onunla uğraşıyorum. Bir de bitmesi gereken bebek battaniyesi vardı ona yoğunlaştım. Yarın da anneme geçerim pazartesiye kadar da çok olmam. Böyle yani
Oooo çıkmış kız aman ha napariz senszKüfürlü yorumlar vardı canım, troll gelmişti, mune görsün de yollasın diye rapor ettim
Ben artık polemiğe girmemek için hiç cevap vermiyorum, direk rapor ediyorum :)))
Yoksa ban sürem 1 hafta olacak :)
Bir turşu serüveni var bende 1 haftadır onunla uğraşıyorum. Bir de bitmesi gereken bebek battaniyesi vardı ona yoğunlaştım. Yarın da anneme geçerim pazartesiye kadar da çok olmam. Böyle yani
YogunsunBir turşu serüveni var bende 1 haftadır onunla uğraşıyorum. Bir de bitmesi gereken bebek battaniyesi vardı ona yoğunlaştım. Yarın da anneme geçerim pazartesiye kadar da çok olmam. Böyle yani
Oooo çıkmış kız aman ha napariz sensz
Daha bir kere ban yedim onda bile atletsiz sonsuzluk cigarasizliktan oldum mapushane de
Gerçi gardiyanm esimdi hahahahahshshahshs
Ozlucez kız seni ay ben herkesi ozlucem heraldeBen işe başlayınca yardırırım artık, nasılsa giremem o zaman çok, banlansam da farketmez
Ben işe başlayınca yardırırım artık, nasılsa giremem o zaman çok, banlansam da farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?