- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.061
İyiyim zepram sen nasılsınGülooommm nasılsın
Sevgili gibi ss atıp delillerle konuşuyor. Allah bilir saklar yarın öbür gün bak sen bana cevap vermemiştin der.Delil mi çıkardın
Öyle düşünüyorum canım teşekkürler, eyupte bir sürü şal,eşarp satan yer var,oraya uğrarım bir günTamam kuzum bekliyoruz.
Elbisenle git şal almaya. Kumaş rengini görsünler ona göre onlar da önerir.
Dışlaksam söyleyin, bir daha söylemeyin diyeyimBiz bir vucüt, sen kalbimizsin ne dışlakı ay
Noooo, yaaa illa şey ediceksin hatırlamıyorum ben de tamDışlaksam söyleyin, bir daha söylemeyin diyeyim
UlanNoooo, yaaa illa şey ediceksin hatırlamıyorum ben de tam
ahahaha kor olan sen yaşlı ben ele miNe var görmemiş olabilirim ama yaşlanan yine de sensin
inanmadı napimDelil mi çıkardın
iyiyim meleğim seni özledim vallaİyiyim zepram sen nasılsın
Ahahahah süper akıl iyi ki fikir verdin teşekkür ederimSevgili gibi ss atıp delillerle konuşuyor. Allah bilir saklar yarın öbür gün bak sen bana cevap vermemiştin der.
Ben bu kutsişten herşeyi beklerim
Noooo, yaaa illa şey ediceksin hatırlamıyorum ben de tam
Evde huzur istiyorum sorun yapmadım takılmadım aramız iyi erken de geldiben olsa. hayatta tatlı yapmazdim beni bırakıp gitti diye
O bir strateji uzmanı. Oladabilir yaniSevgili gibi ss atıp delillerle konuşuyor. Allah bilir saklar yarın öbür gün bak sen bana cevap vermemiştin der.
Ben bu kutsişten herşeyi beklerim
Aman Allahım kv de bak gelin aşıgı galiba yada ogluna aşık vala uzaklık her zaman iyi kafam rahat karışanım yok çok şükürBenim kp de uzman çavuş.
Tayinleri çıktı, kv'den kurtuldum. Ama hala geliyor. Kadına kilometreler de işlemiyorinşallah yüreğinden geçen nasip olur
Yoktun bayağıdır cnm, bakındım sana göremedimahahaha kor olan sen yaşlı ben ele mi
inanmadı napim
iyiyim meleğim seni özledim valla
Ahahahah süper akıl iyi ki fikir verdin teşekkür ederim
Ne var körsemahahaha kor olan sen yaşlı ben ele mi
inanmadı napim
iyiyim meleğim seni özledim valla
Ahahahah süper akıl iyi ki fikir verdin teşekkür ederim
Gelin mi aşığıAman Allahım kv de bak gelin aşıgı galiba yada ogluna aşık vala uzaklık her zaman iyi kafam rahat karışanım yok çok şükür
Bu ara cok yoğundum ondan canısıYoktun bayağıdır cnm, bakındım sana göremedim
Nerden buluyorsun böyle teşbihleri anlamıyorumNe var körsem
Biz bu gözleri aynada kendimize bakarken fazla nura maruz kalmaktan kaynaklı kaybettik napalım yani.
Göremezsin. Bir kenara pusup benim hakkımda ekran görüntüleri biriktiriyor. Çok meşgul çokYoktun bayağıdır cnm, bakındım sana göremedim
Sen bizim bidon muhabbetini biliyor musun, biliyosan az hatırlatır mısınBu ara cok yoğundum ondan canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?