- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.081
Sen bizim bidon muhabbetini biliyor musun, biliyosan az hatırlatır mısın
Reelde tanışsak ilk iş onu rehine alırdım.B Brunello Cicinelli @Kutsal_zebra siz realde tanışık mısınız bilmiyorum ama öyle olsanız süper anlaşırdınız
O zaman patinin dediği gibi yanarli dönerli gümüş sal alayım canım, yorumlarınız için teşekkürlernikaha olabilir ama soluk gibi geldi ben daha açık bi ton düşünmüştüm:) ya da mat değil de parlak bi renk olsaydı iyi olurmus canım
Bende bilmiyorumSen bizim bidon muhabbetini biliyor musun, biliyosan az hatırlatır mısın
Bak ben de bu muhabbeti bilmiyorum ve çaktırmadan gülüyorum komik çünküReelde tanışsak ilk iş onu rehine alırdım.Eki Görüntüle 2542327
Bence o şuan kocayı rehin alacakBeni beni
En güzeliBence o şuan kocayı rehin alacak
O zaman patinin dediği gibi yanarli dönerli gümüş sal alayım canım, yorumlarınız için teşekkürler
Piyuuuvv samdancm, top secret espri döndürmüşüz. Herkes gördü ama kimse bilmiyornego çamaşır suyu kullaniyo mu kullanmiyo mudan bi başladı sanırım. litrelik degil bidon alirizdan dogduydu
Bak ben de bu muhabbeti bilmiyorum ve çaktırmadan gülüyorum komik çünkü
Hosbuldumm biraz kendime gelince geleyim dedim ozlemissinizdir diye şeeettimHoşgeldiiiiiiiiin
Tam parlak gumus sal diyecektim xanim bence cok iyi uyar acik degil ama gri tok bi gri olacak hatta siyah yansimali olanlardan olsa harika.olur yanar donerlerden yaniGümüş düşünüyorum bir de ama gümüş salim yok malesef,alınca dener atarım size,
Kesin şey yedin. Allam ya şey(bir yemek türü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?