Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ana yüreği ne yapacaksın akrep de olsa zebra da olsa yavru işte :))
Beni anca analar anlar. Analar çeker yükü. Benim ayaklarımın altı falan cılk cennet hep. Kutsişi bile ayırmadım evlatlarımdan

Ne haberi bekliyordun, unutmuşum

Kuzum binamız kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak galiba.
Depremi bahane eden binanın yenilenmesini isteyen bazı şark kurnazları belediyeye başvurmuş galiba. Belediyenin de gözü üzerimizdeydi zaten, az çok bilirsin dönen rant işini.
Bugün daire sahipleriyle gorusuyor su an belediye baskan yardimcisi, muhtemelen yıkım kararı alınacak.
Üzüldüğüm şey bu şark kurnazları yıllardır evlerine civi dahi cakmamislar nasilsa bir gün yıkılır diye.
Ama benim kayinbabam 2 sene önce biz evlenirken eve yeni gelin gelecek, eski ev olmasın dedi 100.000 lira masraf yaptı.
Onun emeklerine çok üzülüyorum
Bir de öyle bir durum olursa kiraya çıkma durumumuz yok, mecbur kayınvalideme tasinacagiz. Onların evi dubleks.
Yani ne olacak tamamen belirsiz şu an ama içimde kötü hisler var

Deme ya
Tosyam bildiğim kadarıyla kentsel dönüşüme girip yıkılan evin bireylerine devlet kira yardımı yapıyor.
Bir de yeni ev daha lüks olacağı için değeri epey artıyor.
Bir yandan düşününce de iyi olmaz mı aslında?

Canını yerim senin ya hayvan sevilip merhamet edilmez mi, ağzı var dili yok aciz varlıklar. Kime ne zararları var.
İsteyen evinde besler istemeyen beslemez ama kimse besleyene böyle karışamaz, ne hakla.
Dün 5 tane bül bül geldi evimize, yeni üyeler bizim.
Çok şükür çocuklarım seviyor hayvanları, çok istiyorlar özellikle köpek. Hayal kuruyoruz bahçeli evimiz olunca küçük hayvanat bahçesi gibi olacak adeta

Ulan alın benide banada bakın bee

Kuzum masrafın ziyan olması üzücü ama bina sağlam değilse masrafı düşünmeyin.

O dengesizlere söyle, gelen müteahitler babalarının hayrına 0 bina vermiyor kimseye. Mt2 leri küçülttüğü gibi üstüne peşinat alıcak daire başından. Bu rakamlar 50.000dan min. Başlar

Nego
B Brunello Cicinelli
K Kendinisevenbirii
Bonus

Haber geldi kızlar yıkım kararı çıkmış ama eşim karışık gelince konuşalım dedi

İnanın depreme dayanıksız olsa asla ama asla düşünmem iyi ki yıkılıyor derim.
Ama büyük büyük ihtimalle sadece ranta hizmet ediyor. Depreme dayanıksız olsa çoktan bosaltmislardi su an binayi, ki bosaltilanlar var.

Amecey in dediği gibi m2 si çok büyük daireler bunlar. Küçültecekler dolayısıyla değer kaybedecekler. Hadi onu da geçtim haksız kazanç elde edecekler.

Hiç bilemiyorum şu an detayları ama muhtemelen yıkılıyor

Kuzum iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama İstanbul da kentsel dönüşüme uğrayıp zarar etmeyen, sıkıntıya girmeyen yok. Inan Amecey doğru söylüyor hem daireni küçültüyorlar hem peşinat alıyorlar onbinlerce lira.

Hayırlısı olsun kuzum. Bende kentsel dönüşümden yenilenen binaya geçtim 1 sene oldu.
Eski bina 99 da hasar almıştı takviye kolonlar yapılmıştı hem içten hem dıştan.
Eskiydi sağlam değildi mecburduk yenilemeye.

Binadan alınan örneklerde zaten sağlam çıkmadı.

Bakalım ne olacak bizimki de sağlam değilse yıkılsın inşallah ama sağlamsa da kimsenin hakkını yemesinler istiyorum.
İnanki benim kaybedeceğim birşey yok zaten ev kayinbabamin. Ama mağdur etmesinler inşallah kimseyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…