- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.681
Bu videoyu da nereye koyarsan gidiyorŞimdi kafamı kıracak
Şimdi kafamı kıracak
Beni anca analar anlar. Analar çeker yükü. Benim ayaklarımın altı falan cılk cennet hep. Kutsişi bile ayırmadım evlatlarımdanAna yüreği ne yapacaksın akrep de olsa zebra da olsa yavru işte :))
He vallahi ya, çiçek demeti gibi video nereye koysan yakışıyorBu videoyu da nereye koyarsan gidiyor
Ne haberi bekliyordun, unutmuşumYaaa beni çok güldürdün ya çok ağlarsam
Hala haber de gelmedi evle ilgili
Ne haberi bekliyordun, unutmuşum
Deme yaKuzum binamız kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak galiba.
Depremi bahane eden binanın yenilenmesini isteyen bazı şark kurnazları belediyeye başvurmuş galiba. Belediyenin de gözü üzerimizdeydi zaten, az çok bilirsin dönen rant işini.
Bugün daire sahipleriyle gorusuyor su an belediye baskan yardimcisi, muhtemelen yıkım kararı alınacak.
Üzüldüğüm şey bu şark kurnazları yıllardır evlerine civi dahi cakmamislar nasilsa bir gün yıkılır diye.
Ama benim kayinbabam 2 sene önce biz evlenirken eve yeni gelin gelecek, eski ev olmasın dedi 100.000 lira masraf yaptı.
Onun emeklerine çok üzülüyorum
Bir de öyle bir durum olursa kiraya çıkma durumumuz yok, mecbur kayınvalideme tasinacagiz. Onların evi dubleks.
Yani ne olacak tamamen belirsiz şu an ama içimde kötü hisler var
Canını yerim senin yaGünaydın ballarımSinirden uyku tutmadığı için pazar pazar okul saatinde kalktım resmen Eşimi geçirdim, koşup geldim yamacınıza..
Kusura bakmayın dün bir sinir harbi ile yazıp sonra giremedim
Dün evdeki bazı yerleştirilecek şeyleri hallettik eşimle, akşam için de çerezimizi alıp televizyon falan izleyecektik. Akşam 8 de kuzen aradı hadi bize gelin diye. Kardeşimle eşi de aradı gelin diye. Ben gitmeyelim dedim eşim tutturdu gidelim de gidelim. Baş başa bir vakit geçirecektik 3 hafta sonra.., eşim tutturunca tamam gidelim dedim. Ama bir yere ne zaman gitmek istemesem illa birşey çıkıyor beni haklı çıkaracak. Seksü geyşanın da şu sosyal kelebek halleri beni benden alıyor
Neyse gittik..
Kuzen, kuzenin eşinin teyzesi, kardeşim, ben içeride oturuyoruz. Erkekler balkonda nargile içiyor, okey falan oynuyor.
İyi hoş sohbet devam ediyordu. Ama herkesin böyle bir bam teli vardır ya basınca çok kötü şeyler olur. Benim de o telim hayvanlar. Eşimin de öyledir.. İşte o telime fena bastılar.
Kuzenin eşinin teyzesi laf arasında kedim olduğunu öğrenince bir sürü laf söylemeye başladı. Ki bu kadınla ben ilk defa tanışıyorum. Kuzenim ve kardeşim de hayvanlardan hoşlanmaz. Kuzenimi hayvan sevmediği için 1 kez bile evime davet etmedim. Kardeşim de aslında seviyor, kedimi teyzecim diye sıka sıka sever ama hayvan sevmeyen insanların yanında sevmiyor gibi davranıyor nedense.
Kadın başladı hayvan bakılan ev çok pis olurmuş, kokarmış, şöyle böyle sürüyle laf söyledi. Üçü de birlik oldu hayvanlara nefretlerini kusuyorlar.
Kuzenin yaş 40a yakın, teyze dediğim şahıs 60 yaşlarında. Normal şartlarda benim o ortamda kafalarına sandalye falan fırlatmam lazımdı ama yaşlara hürmeten laf sokmakla yetinmek zorunda kaldım. Kadın hayvansever bir tanıdığını anlatıp hayvanlar için yaptığı fedakarlıkların ne kadar berbat olduğunu anlatıyor falan.
Bende 'siz hayatınızda hayvan bakmamış birisiniz ne anlatsam anlamazsınız zaten bende size laf anlatmaya uğraşmam. İyi ki o tanıdığınız gibi insanlar var Allah onlardan razı olsun herkes sizler gibi olsa o canların hali haraptı. Ben öğrencilerime bile hayvan sevgisini temelden aşılamaya çalışıyorum ki büyüyünce sizin gibi insanlar olmasınlar.' deyip sustum. Hepsi bozuldu.
Onun dışında hayvan meselesinin dışında da hep bozacak şekilde konuştum. Açık açık ne kadar isteksiz geldiğimi, gelirken eşimi bak erken kalkalım diye tembihlediğimi, sabırsızlıkla kalkmak için eşimin oyununu bitirmesini beklediğimi falan söyledim. Ortamı ölüm sessizliği aldı. Eşime msj atıp duruyorum kalkalım bak kan çıkacak diye. O da tamam diye diye 1 saati etti, oyunu nasıl bırakayım ayıp olur diyorDedim birazdan benim çığlıklarımla oyunu bırakmak zorunda kalırsan daha iyi hissetmeyeceksin.. Neyse kalkalım diye geldi. Şükür dedim. Kalktık.
Eve giderken eşime de anlattım durumu. O da çok sinirlendi. Okey oynuyorlarmış ondan hemen kalkamamış. Bir daha gitmeyiz dedi.
Arkadaş ortamı olsa ya da yaşı hürmet gerektiren insanlar olmasa evlerini başlarına geçirirdim ama yapamadım ya sinirimden kudurdum tüm gece. Kardeşimin de özellikle o konuşmalara ortak olmasından dolayı ayarını 9 şiddetinde deprem etkisinde vericem.
Sevmeyebilirsin, Allah kalbine böyle bir ayrıcalık vermemiş olabilir, kalbin son derece fakir olabilir ama seven insanların yanında bunları konuşmak resmen saygısızlıktır. Ben konuşmaları şahsıma saygısızlık olarak aldım.
Ağzı yok, dili yok, verirsen yiyen vermezsen aç duran, sokakta hep felaketlerle sınanan, evine alsan onun bunun diline düştüğün bu hayvanlar kime ne ediyor ya. Bu aptal nefret neden. Gerçi nedeni çok belli, leş insan egosu kendisine benzemeyeni sevmiyor. Yoksa afedersiniz insan dışkısı da gül kokmuyor, bakımlı olmayan insan karanfil kokmuyor, erkekler de az tüy dökmüyor. Bakımlı olan her canlı güzel kokar. Bakımsız olan her canlı çevreye rahatsızlık verir. İnsan hayvan farkeden şeyler değil bunlar..
Keşke reenkarnasyon olsa da şu insanlar bir dahaki hayatlarında hayvan olarak gelse şu hayata..
Vallahi hala çok sinirliyim
Çok geçmiş olsun aslananam. Allah beterinden saklasın..
Canını yerim senin ya ❤ hayvan sevilip merhamet edilmez mi, ağzı var dili yok aciz varlıklar. Kime ne zararları var.
İsteyen evinde besler istemeyen beslemez ama kimse besleyene böyle karışamaz, ne hakla.
Dün 5 tane bül bül geldi evimize, yeni üyeler bizim.
Çok şükür çocuklarım seviyor hayvanları, çok istiyorlar özellikle köpek. Hayal kuruyoruz bahçeli evimiz olunca küçük hayvanat bahçesi gibi olacak adeta
Kuzum binamız kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak galiba.
Depremi bahane eden binanın yenilenmesini isteyen bazı şark kurnazları belediyeye başvurmuş galiba. Belediyenin de gözü üzerimizdeydi zaten, az çok bilirsin dönen rant işini.
Bugün daire sahipleriyle gorusuyor su an belediye baskan yardimcisi, muhtemelen yıkım kararı alınacak.
Üzüldüğüm şey bu şark kurnazları yıllardır evlerine civi dahi cakmamislar nasilsa bir gün yıkılır diye.
Ama benim kayinbabam 2 sene önce biz evlenirken eve yeni gelin gelecek, eski ev olmasın dedi 100.000 lira masraf yaptı.
Bir de öyle bir durum olursa kiraya çıkma durumumuz yok, mecbur kayınvalideme tasinacagiz. Onların evi dubleks.
O dengesizlere söyle, gelen müteahitler babalarının hayrına 0 bina vermiyor kimseye. Mt2 leri küçülttüğü gibi üstüne peşinat alıcak daire başından. Bu rakamlar 50.000dan min. BaşlarKuzum binamız kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak galiba.
Hayır sadece sarı ve gri saçlar içinKızıllarada oluyomuydu?
Deme ya
Tosyam bildiğim kadarıyla kentsel dönüşüme girip yıkılan evin bireylerine devlet kira yardımı yapıyor.
Bir de yeni ev daha lüks olacağı için değeri epey artıyor.
Bir yandan düşününce de iyi olmaz mı aslında?
Nego
B Brunello Cicinelli
K Kendinisevenbirii
Bonus
Haber geldi kızlar yıkım kararı çıkmış ama eşim karışık gelince konuşalım dedi
İnanın depreme dayanıksız olsa asla ama asla düşünmem iyi ki yıkılıyor derim.
Ama büyük büyük ihtimalle sadece ranta hizmet ediyor. Depreme dayanıksız olsa çoktan bosaltmislardi su an binayi, ki bosaltilanlar var.
Amecey in dediği gibi m2 si çok büyük daireler bunlar. Küçültecekler dolayısıyla değer kaybedecekler. Hadi onu da geçtim haksız kazanç elde edecekler.
Hiç bilemiyorum şu an detayları ama muhtemelen yıkılıyor
Hayırlısı olsun kuzum. Bende kentsel dönüşümden yenilenen binaya geçtim 1 sene oldu.
Eski bina 99 da hasar almıştı takviye kolonlar yapılmıştı hem içten hem dıştan.
Eskiydi sağlam değildi mecburduk yenilemeye.
Binadan alınan örneklerde zaten sağlam çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?