- 11 Nisan 2007
- 87.845
- 516.465
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.701
Bakalım ne olacak bizimki de sağlam değilse yıkılsın inşallah ama sağlamsa da kimsenin hakkını yemesinler istiyorum.
İnanki benim kaybedeceğim birşey yok zaten ev kayinbabamin. Ama mağdur etmesinler inşallah kimseyi
Bize hergün bir sokak kedisi gelir üstü başı pis kir pas içeri alırız eşim çok sever hayvanları oynarız severiz karnını doyururuz hatta uyumak için benıl yer yatağım var kullanmıyorum ondangidp yatar snra da kapıyo açarz ckp gider pis oldgunu halde çok seviyoruz onu alıştık kapıya gelir miyavlar 4.katta oturuyoruz ama gelip kapımıxı bulur yani bence hayvan bakmak dünyanın en güzel şeyi@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@Caterpie
@Kajmery34
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@BenSero
B baby0101
@tosia
Etiket tekrarı. (mesaj daha doğrusu roman yukarıda, 2 üst mesajda)
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım yaNego
B Brunello Cicinelli
@Kendinisevenbirii
Bonus
Haber geldi kızlar yıkım kararı çıkmış ama eşim karışık gelince konuşalım dedi
İnanın depreme dayanıksız olsa asla ama asla düşünmem iyi ki yıkılıyor derim.
Ama büyük büyük ihtimalle sadece ranta hizmet ediyor. Depreme dayanıksız olsa çoktan bosaltmislardi su an binayi, ki bosaltilanlar var.
Amecey in dediği gibi m2 si çok büyük daireler bunlar. Küçültecekler dolayısıyla değer kaybedecekler. Hadi onu da geçtim haksız kazanç elde edecekler.
Hiç bilemiyorum şu an detayları ama muhtemelen yıkılıyor
Yaa bende istiyorum aloe vera, sukulent.
Kalktım şimdi çiçeklerimle konuştum bakım yaptım ❤
Bizde hep öyle evin hayalini kuruyoruz ama nasip olması çok zor. Artık her yer gökdelenlerle doldu. Bahçeli ev bulmak, çeyrek altın bulmakla eşitCanını yerim senin ya ❤ hayvan sevilip merhamet edilmez mi, ağzı var dili yok aciz varlıklar. Kime ne zararları var.
İsteyen evinde besler istemeyen beslemez ama kimse besleyene böyle karışamaz, ne hakla.
Dün 5 tane bül bül geldi evimize, yeni üyeler bizim.
Çok şükür çocuklarım seviyor hayvanları, çok istiyorlar özellikle köpek. Hayal kuruyoruz bahçeli evimiz olunca küçük hayvanat bahçesi gibi olacak adeta
Üzüldüm kuzum yaNego
B Brunello Cicinelli
@Kendinisevenbirii
Bonus
Haber geldi kızlar yıkım kararı çıkmış ama eşim karışık gelince konuşalım dedi
İnanın depreme dayanıksız olsa asla ama asla düşünmem iyi ki yıkılıyor derim.
Ama büyük büyük ihtimalle sadece ranta hizmet ediyor. Depreme dayanıksız olsa çoktan bosaltmislardi su an binayi, ki bosaltilanlar var.
Amecey in dediği gibi m2 si çok büyük daireler bunlar. Küçültecekler dolayısıyla değer kaybedecekler. Hadi onu da geçtim haksız kazanç elde edecekler.
Hiç bilemiyorum şu an detayları ama muhtemelen yıkılıyor
Yaa Allah razı olsun sizdenBize hergün bir sokak kedisi gelir üstü başı pis kir pas içeri alırız eşim çok sever hayvanları oynarız severiz karnını doyururuz hatta uyumak için benıl yer yatağım var kullanmıyorum ondangidp yatar snra da kapıyo açarz ckp gider pis oldgunu halde çok seviyoruz onu alıştık kapıya gelir miyavlar 4.katta oturuyoruz ama gelip kapımıxı bulur yani bence hayvan bakmak dünyanın en güzel şeyi
B Brunello Cicinelli canını skma boşver yaptkları ayıp ama onlarda öyle istemeyerek gidilen yerde hep skntı cıkar zaten
Sivas da kolay canım bahçeli ev, olmadı şöyle bahçe alırız küçük bir ev, ekeriz falan gibi hayaller var bakalım, nasipBizde hep öyle evin hayalini kuruyoruz ama nasip olması çok zor. Artık her yer gökdelenlerle doldu. Bahçeli ev bulmak, çeyrek altın bulmakla eşit
SkulentlerimSukulentleri yapraktan çoğaltmayı becermeye çalışıyorum bende4 yaprak çürüdü birinin bebeği çıkıyor nasıl seviyorum onu.
Hemde dışardan aldığım düşen bi yapraktı çöptü yani o yüzden çok kıymetli.
Birinden kök çıktı bebeği yok daha.
Maşaallah temizlik neferimNego negom hem müzik dinliyorum hem lavabo altındalş dolabı temizliyorum haberin olsun
Maşaallah süphanallah, nazar değecek cici.
Çok güzel
Şu adamı ne zaman görsem, yangında saç tarayanlar gelir aklıma.
Şu görseli kullanacağım aklıma gelmezdi
Çok güzel
Dikkatimi çekti kız heryer de pırıl pırıl maşAllah
Neden ki?Şu adamı ne zaman görsem, yangında saç tarayanlar gelir aklıma.
Ciciye övülmeler yaraşırBırava övün arşa çıkarın
Noldu ki yav
Şu görseli kullanacağım aklıma gelmezdi
Maşallah, aman değmesin negom. Zaten kış geliyor hafiften solacaklar bahara kadar..Maşaallah temizlik neferim
Maşaallah süphanallah, nazar değecek cici.
Böyle büyük mü aldın canım yoksa minik miydi?
Dikkatini yerimÇok güzel
Dikkatimi çekti kız heryer de pırıl pırıl maşAllah
Yediler adamıNeden ki?
Ciciye övülmeler yaraşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?