Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bize hergün bir sokak kedisi gelir üstü başı pis kir pas içeri alırız eşim çok sever hayvanları oynarız severiz karnını doyururuz hatta uyumak için benıl yer yatağım var kullanmıyorum ondangidp yatar snra da kapıyo açarz ckp gider pis oldgunu halde çok seviyoruz onu alıştık kapıya gelir miyavlar 4.katta oturuyoruz ama gelip kapımıxı bulur yani bence hayvan bakmak dünyanın en güzel şeyi
B Brunello Cicinelli canını skma boşver yaptkları ayıp ama onlarda öyle istemeyerek gidilen yerde hep skntı cıkar zaten

Ne diyeceğimi bilemiyorum canım ya

Yaa bende istiyorum aloe vera, sukulent.
Kalktım şimdi çiçeklerimle konuştum bakım yaptım ❤

Sukulentleri yapraktan çoğaltmayı becermeye çalışıyorum bende 4 yaprak çürüdü birinin bebeği çıkıyor nasıl seviyorum onu.
Hemde dışardan aldığım düşen bi yapraktı çöptü yani o yüzden çok kıymetli.
Birinden kök çıktı bebeği yok daha.

Bizde hep öyle evin hayalini kuruyoruz ama nasip olması çok zor. Artık her yer gökdelenlerle doldu. Bahçeli ev bulmak, çeyrek altın bulmakla eşit
Üzüldüm kuzum ya
İnşallah boşu boşuna yıkılmıyordur dediğin gibi..
Vallahi konuşsam siyasi olur o yüzden konuşmıcam boşver. Hakkınızda hayırlısı budur inşallah..
Yaa Allah razı olsun sizden Kediler kirli görünse de pis olmazlar beybim. Dilleri antiseptik mikrop kırıcı özellikli sıvıya sahip çünkü, bilimsel olarak açıklandı. Peygamber efendimizin hadisi şerifi var kedinin yediği kaptan yenilir içtiğinden içilir diye. Kendi de su bulamayınca kedinin suyundan abdest alırmış. Kaldı ki kendisinin de müezza isminde bir kedisi varmış. Cennette olacak hayvanlardan biri hatta öyle müjdelenmiş. O yüzden kirine bakma boşver.
Aslında aşısını yaptırıp sahiplenseniz ya, nasıl sevmiş sizi 4.katta bulduğuna göre

Bizde hep öyle evin hayalini kuruyoruz ama nasip olması çok zor. Artık her yer gökdelenlerle doldu. Bahçeli ev bulmak, çeyrek altın bulmakla eşit
Sivas da kolay canım bahçeli ev, olmadı şöyle bahçe alırız küçük bir ev, ekeriz falan gibi hayaller var bakalım, nasip

Skulentlerim

Nego

Şu görseli kullanacağım aklıma gelmezdi
Noldu ki yav
Maşaallah temizlik neferim

Maşaallah süphanallah, nazar değecek cici.
Böyle büyük mü aldın canım yoksa minik miydi?
Maşallah, aman değmesin negom. Zaten kış geliyor hafiften solacaklar bahara kadar..
O kadar miniklerdi ki.. Kendimde o hallerinin fotosu yok ama internetten aldığım hallerini bulur atarım şimdi.
Eşim polis okuluna gittiğinde aldım bu 3 skulenti bana yoldaş olsunlar diye..
1 senede bu hale geldiler. Parmağın yarısı kadardılar

Çok güzel
Dikkatimi çekti kız heryer de pırıl pırıl maşAllah
Dikkatini yerim Bakmayın pasaklıyım dediğime yav o kadar pasaklı değilimdir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…