- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.901
Takılıyorum kuzu ne istiyosan onu yapbiz seni mor s harfiynen sevdik
Sütlü tatlılar dururken kek cazip gelmiyor
Gözümün önüne bile gelmedi, olmayınca olmuyorama kek üzülürponçik puf puf kalbi kırılır amecey öyle deme
Gözümün önüne bile gelmedi, olmayınca olmuyor
Bonus cicinin banlamasi veya sinirlenmesi begenmedm atanlara değil hayvanlar konusunda çok hassas olduğu için orda atismis o yüzden sinirlendiAh ulan cici ne diyim sana daha bugün mune dedi beğenmedim butonu yüzünden saydırmak yok,
Her zıkkıma beğenmedim atmakta yok hatta geçmişe dönük bütün mesajları tarayıp beğenmedin yapmakta yok diye.
Yapan yapsın çok fazla takıldın beğenmedim yapanlara
siz böyle yaptıkça önemli sanıyolar kendilerini
canımsın bonus
bugün nasil modun
hangi filmi izledin ya da izliceksin :)
Offfff, güllacı her ramazan bayramında poşet poşet stoklarım. Keşkül,kazandibinin askerleriyizkeki tatlı statüsünde görüp aşk yaşayan bi ben varim sanırım
ama olsundusütlü tatlı da candı
Bonus cicinin banlamasi veya sinirlenmesi begenmedm atanlara değil hayvanlar konusunda çok hassas olduğu için orda atismis o yüzden sinirlendi
Hayvana dokunma laf etme yeter cici için yoksa kimbilir kaç kişi neye beğenmedim atıyor
Benm küçüklük travmam var babam ineklern olduğu yere attı beniçok tatlısın yaaaemzirirken ben de acayip ekmek yiyodum. yediğim yemek hariç iki ekmeği çok rahat bitiriyodum ross
mercimeğe daya sırtını ye iç yay bence
zaten senin hamilelik normal geçse kim bilir neler yaptircaklar da zor haliyle böylesin
ben inek köpekle büyüdüm ama kendimin olmayan hayvana ben de kolay kolay yaklasamam
Okusa da okumasa da ben bu msji yazardım ondan bişey geldiği için yazmadm :)Bıyığını sevdiğim okuyup cevap vermiş :)
İzlemedim film :) şu an kızım ağlıyo özetin olmamış dedim diye.
Ben sabırlı ama yorgun bi anneyim fazlasıyla kızıyorum bunaldığım için.
Derin nefes alıyorum sabırlı ol diye kendimle konuşuyorum kaş göz ediyorum
nesi olmamış ki özetinin
ben de çıkaramazdim özet. hepsini okusam sadece son paragraf kalırdı aklımdao yüzden paragraf paragraf okuyup birer cümle yazardım dördüncü sınıfta
dikkat et bonus belki disleksi vardır. bende var mesela %75 den fazla olasılıkla
Offfff, güllacı her ramazan bayramında poşet poşet stoklarım. Keşkül,kazandibinin askerleriyiz
Ben bir markayı takıntı yaptım ve sadece ramazanda bulabiliyorum.ben bi kez yedimo da zoraki yedim Allah'tan emzirdiğim dönemdi de ne bulsam öğütüyodum
sen meyveli mi yapiyosun gullaci sadece ceviz ya da findikla mi:)
kazandibi da hiç yemedim. keşkül severim ama
güllaç yufkası hep satilmiyo mu artık yaben mi yanlış biliyorum ki
Benm küçüklük travmam var babam ineklern olduğu yere attı beni
Ben işten gocunmam da yapabilsem kimbilir neler dicekler cidden
Sen var Yaaa beni ikinciye emzirirken gorcektin biskuvibarasi lokum yiye yiye lokum gbi olduydum64 kiloya ciktiydim
Okusa da okumasa da ben bu msji yazardım ondan bişey geldiği için yazmadm :)
Vardır ben nostalji şarkıları da çok severm 90 lar pop vazgeçilmezim meselaabooo babaya bak senayıp etmiş
yapma yapma. bu devirde yapan da bir yapmayan da. o yüzden hiç yorma tatlı canını.
süpermiş yaaa baya nostaljik alışkanlıkların varmış
64 nedir ki gülüm59 kiloyla hamile kaldim ben
dimi canım Samdanıım. Biliyo musuun benim kitaplarım halaa gelmediiaynen kuzu daha çok var şimdiden abartmaya gerek yok: Düzenli sistematik gitsen yeter bence :)
Yok bee dis is şımarıklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?