Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bonus cicinin banlamasi veya sinirlenmesi begenmedm atanlara değil hayvanlar konusunda çok hassas olduğu için orda atismis o yüzden sinirlendi

Hayvana dokunma laf etme yeter cici için yoksa kimbilir kaç kişi neye beğenmedim atıyor

canımsın bonus

bugün nasil modun
hangi filmi izledin ya da izliceksin :)

İzlemedim film :) şu an kızım ağlıyo özetin olmamış dedim diye.
Ben sabırlı ama yorgun bi anneyim fazlasıyla kızıyorum bunaldığım için.
Derin nefes alıyorum sabırlı ol diye kendimle konuşuyorum kaş göz ediyorum

Bıyığını sevdiğim okuyup cevap vermiş :)

Benm küçüklük travmam var babam ineklern olduğu yere attı beni

Ben işten gocunmam da yapabilsem kimbilir neler dicekler cidden

Sen var Yaaa beni ikinciye emzirirken gorcektin biskuvibarasi lokum yiye yiye lokum gbi olduydum 64 kiloya ciktiydim

nesi olmamış ki özetinin
ben de çıkaramazdim özet. hepsini okusam sadece son paragraf kalırdı aklımda o yüzden paragraf paragraf okuyup birer cümle yazardım dördüncü sınıfta

dikkat et bonus belki disleksi vardır. bende var mesela %75 den fazla olasılıkla

Yok bee dis is şımarıklık

Offfff, güllacı her ramazan bayramında poşet poşet stoklarım. Keşkül,kazandibinin askerleriyiz

ben bi kez yedim o da zoraki yedim Allah'tan emzirdiğim dönemdi de ne bulsam öğütüyodum

sen meyveli mi yapiyosun gullaci sadece ceviz ya da findikla mi:)

kazandibi da hiç yemedim. keşkül severim ama

güllaç yufkası hep satilmiyo mu artık ya ben mi yanlış biliyorum ki

Ben bir markayı takıntı yaptım ve sadece ramazanda bulabiliyorum.
Güllacı ceviz,badem, fındık öğütüp arasına serpiştirip yemeği seviyorum. Kendime göre uyarlıyorum ama meyveli sevmem.Üzerine belki vişne
Kazandibini denemelisin

abooo babaya bak sen ayıp etmiş

yapma yapma. bu devirde yapan da bir yapmayan da. o yüzden hiç yorma tatlı canını.

süpermiş yaaa baya nostaljik alışkanlıkların varmış
64 nedir ki gülüm 59 kiloyla hamile kaldim ben

Okusa da okumasa da ben bu msji yazardım ondan bişey geldiği için yazmadm :)

Kuzum bi terslik var burda bak tartışma oluyor anlıyorum çünkü karşı tarafın fikri belli.
Ama orda kalmamış cici beğenilerle ilgili laf etmiş profilinde benim dediğim o zaten.
Yoksa hayvanlarla ilgili yazdıkları değil.

Vardır ben nostalji şarkıları da çok severm 90 lar pop vazgeçilmezim mesela

Babam başımdan aşağı kedi mi atmadı tavuklarn içine mi sizdirmadi ahh çocukluğum travmaların

Ben hiç 60 i girmemistm
Evlenmeden önce bile zar zor 50 kilo olmuştum

Yok bee dis is şımarıklık

bonus belki cidden yapamiyodur. ben de leb demeden leblebiyi anlayan bi çocuktum. ama yok bazı şeyleri yapamazdim. hani bu dislekside harfleri yazamama ters yazma falan yok.
yön duygusu olmamasi
dikkatini verememe
okuduğunu anlamama
bazı şeylerde zayıf hafızaya sahip olma
gibi bı sürü bı sürü sey var

mesela ben sesli okuduğum seyi anlamam hiç. kendimi duymuyorum gibi bişey okulda sesli parça okumaktan çok korkardim o yüzden. öğretmen sorsa cevap verecek bilgi olmuyodu çünkü. onun testinin olduğu bi site vardi. risk oranını hesapliyo. istersen onun linkini atiyim bulup

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…