- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.941
Geldim balımoğlumu uyutuyorum. Çaysızlandım da çabuk uyusun diye toplu dua edelim sen nasılsın
kk birinci noteri saat 9 da uyuttum benim canavarı su ana kadar 3 kez daha uyandı hiç uykusunu açmadan tekrar uyutmaya çalışıyorum. Kafayı yemek üzereyim
Bu gece bromu anma gecesi, bidonu başkayasaklayalım
Ağzın bal yesin, yazan parmakların dert görmesinlimonsuzumu caya kavuştur Allah'ım. oğluna uyku ver Allah'ım. amin
sakin ol beybi benimki hala ayniyine de hep ayni saatte uyutup sabaha kadar uyusun diye kaldirmadan devam ediyoruz uyutmaya.
uyanır aglar emer uyur. uyurken ağlar. sen kaldirma. tam diretmeyi öğrenecek zamaninda. o diretmeden sen kur düzenini. ister uyur ister ağlar. ama kalkamaz öğrenmesi lazım geceyi gündüzü
Uykum gelmese bari, bizim bidon yine tırt olmasınduygusal kadın vefalı kadin böyle oluyo işte
Uykum gelmese bari, bizim bidon yine tırt olmasın
Geldi, aklıma girdi. Gözüm döndü, inek yutmuş pitona döndümEşin iş seyahatinden geldi mi?
Geldi, aklıma girdi. Gözüm döndü, inek yutmuş pitona döndüm
Bende çayın içimdeki yerini göstermek isterim o haldebu görsele bir atasözü eklemek isterim.
çay sevmeyeni dokuz köyden kovarlar
Ağzın bal yesin, yazan parmakların dert görmesin
Evet evet o benimİnşallah hemen uyusun yavruşun da çayını iç afiyetle :))
Tam bir erzurumlu yaa.
Suyunu çıkarmadan yemek lazımBen bugün ev yemeği yedim. Ama yine et
Evet evet o beniminşAllah seninki de uyuyor kuzum☺
Suyunu çıkarmadan yemek lazım
Evet canım sabır sabır sabır diyosun yani
Uykum gelmese bari, bizim bidon yine tırt olmasın
aynen beybi annelik evliyaliga yakin sabir istiyo
uyuma artık yavher seferinde seferberlik yapıyoz bidonu al diye. ödemeli atiyoz ulasamiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?