Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben sadece yıkarım pirinci inşallah lapa olmaz benim yüzümden
Kuzu sade yikayip kaca kac su koyarsin birde kaynar su mu koyarsin
Bu arada ogln tuvalet egitimi icin cok cok hazir goeunuypr cnm.firsata dondue biraz ugrasirsin.belki ama cok az kismi kalmis o korkuyuda atlatabilirsiniz insallah smdiden kresjn ilk gunu kutlu olsnn cok guzel gecsin insallah

Sahiplenemem ki izine gidiyoruz çünkü memleketimizde 7 saatlık yol bende düşündüm ama galiba o sorumluluğu alamam biz çok ilgileniyoruz apartman da yemek falan veren var ama evine alan yok pis dedimse beyaz sarı renkli ama rengi biraz kirlenmış o yüzden pis dedim gerçekten bakamam galiba sabır gerektiren bişey sabırsızm biraz

valla adama göre muamele yapılır ya hani pirince de markasına göre muamele yapıyorum ben cayim

yayla marka alırım genelde. ona bire bir yetmişbeş gibi koyuyorum ya da bire iki :)
genelde tam kaynar ya da kaynamaya yakin su koyuyorum.

benim oğlum standart dışı biraz cayim ilk istediğinde de bir haftaya tamam bunun isi dediler ama çok inatçı ve korkuya müsait bı yapısı var
şu kakadan korkmasa bitti tuvalet eğitimi benim için cidden. inşallah yarınki konuşma yardımcı olur

Hadi yazalım da bidon kazansın
Napiyorsun samdanim?
Ben 6. Uyutuşumu gerçeklestiriyorum

benimki bugün kalkmadi daha ama babasi uyuttu sallanmak istemiyomus paşa. babası kucağında gezdirdi öyle uyudu.
çantasını hazırladım kıyafetleri ayarladim :)
ama dün komple ağlayarak geçirdi geceyi inşallah cabuk alışır tosiam ya

Inşallah canım ya
Bana çabuk alışacak gibi geliyor nedense, hiç sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.
Çok heyecanlısın değil mi senin için de zor olacak :)

Insallah tatlim olacaktir emin ol kucucuk bi engel kalms wc olaynin hallolmasina bide benim kizim 1 sene olacak nerdeyse tuvalet egitimine baslayali ama hala baska yerdeysek kakasni yapmak istemiyor o anda konusturarak ilgisini baska seylere cekerek bekliyorm o sklde yaptiriyorm hani korkusunu aklndan cikarmasna yardmci olsan ne bilim dur bakalm yarn uzman bilgisi ne diyecek

Bende yayla kullaniyorm 2 aydir cok memnunum ya harbi guzel pirincmis 2 bardak pirinci islatip bekletip 3.5 su koyuyorm oluyor ama dha iyi olan hallrri mevcutsa tecrube edineym.diye danistim

Senin.oglundan.umitliyim canim ben degisikliklere cabuk adapte oluyor buna da olacaktir bak gorursun ne heyecanli bi gece dmi sana yaa ben olsam uyuuyamazdm kiz

Inşallah canım ya
Bana çabuk alışacak gibi geliyor nedense, hiç sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.
Çok heyecanlısın değil mi senin için de zor olacak :)

İnşallah kuzum ya erken olduğunu bilerek krese göndermek biraz üzüyo su an
ama başka seçeneğim yok:) inşallah sorunsuz atlatiriz tosia ya sen de ben de

İnşallah kuzum ya erken olduğunu bilerek krese göndermek biraz üzüyo su an
ama başka seçeneğim yok:) inşallah sorunsuz atlatiriz tosia ya sen de ben de

Erken olduğunu düşünme bence maşallah belli ki gelişimi önde gidiyor. Tuvalet olayını bile çözmüşsünüz gibi birsey. O yüzden kendini kötü hissetme. Zaten erken olsa kreşteki yetkililer de biraz daha bekleyin derdi bence, psikolog bile varmis kreste demek ki kurumsal bir yer.
Insallah cabucak adapte oluruz canım hepimiz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…