- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.121
Uyusam iyi olacak
Kuzen olunca gidiyoruz mecbur. Nikah en temizi paraları topla çıkDu bozuntuya verme ben seni pembe kadrajla karıştırdım. Ama muhabbet aktı yine. Zor bee hiç sevmem düğün, şu yaşımda sıkılırım
Neden su yok yaBen şu an fındık ezmesi kavanozunu sıyırıyorum. Evde içecek namına limonlu ice tea dışında birşey yok, ve ben ice tea içmem. Su kalmamış.
İçim yanıyor.
Ben nasıl uyuyacağım
Yok tanımadım nick değiştirip duruyorsunuzKuzen olunca gidiyoruz mecbur. Nikah en temizi paraları topla çık
Ay tanımadın mı beni
Şebeke suyunu damıtUnutmuşuz
Şebeke suyunu damıt
Şebeke suyunu kaynat illa ki tadı farklı olur ama napıcanDamıtıcı yok ki
İlk defa değiştirdim ya. Aralarda da yazdım. Geveze kelebek işte . Eşimin bilgisayarında açık kalmış beyefendi nickimi görmüş. Girip bakmaz diyemem sağı solu belli olmaz diye değiştirdimYok tanımadım nick değiştirip duruyorsunuz
Şebeke suyunu kaynat illa ki tadı farklı olur ama napıcan
İlk defa değiştirdim ya. Aralarda da yazdım. Geveze kelebek işte . Eşimin bilgisayarında açık kalmış beyefendi nickimi görmüş. Girip bakmaz diyemem sağı solu belli olmaz diye değiştirdim
Anladım ama yine kelebek ha konuşmuş ha geveze inş bunu da bulmazİlk defa değiştirdim ya. Aralarda da yazdım. Geveze kelebek işte . Eşimin bilgisayarında açık kalmış beyefendi nickimi görmüş. Girip bakmaz diyemem sağı solu belli olmaz diye değiştirdim
İyi bari hallettinBen öyle hayatta içemem.
Bu gecelik hallettik sabah eşim gitmeden alır bırakır ya da sipariş veririm :)
Benim ki çok meraklı. Mesaj gelse bile kim diye sorar ama bakmaz. Bazen de bakayım mı derBenimki olsa o an didik didik etmeden bırakmazdı arada telefonda görünce bile bakmaya çalışıyor avatara filan :)))
İyi bari hallettin
Benim ki çok meraklı. Mesaj gelse bile kim diye sorar ama bakmaz. Bazen de bakayım mı derburda takıldığımı biliyor mesela
Seninki fenaymış
Ne yapar eder yine bulur meraklıysaBenim ki çok meraklı. Mesaj gelse bile kim diye sorar ama bakmaz. Bazen de bakayım mı derburda takıldığımı biliyor mesela
Seninki fenaymış
Ne bilim ya üzerinde uzun uzın düşünmedim. Bu konularda beceriksizimAnladım ama yine kelebek ha konuşmuş ha geveze inş bunu da bulmaz
Hayır olsun2 gündür çok sinirimi bozuyor aslında eşimi uyandırıp su almaya yollardım da neyse, kardeşim burda şimdi olay çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?