Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Du bozuntuya verme ben seni pembe kadrajla karıştırdım. Ama muhabbet aktı yine. Zor bee hiç sevmem düğün, şu yaşımda sıkılırım
Kuzen olunca gidiyoruz mecbur. Nikah en temizi paraları topla çık
Ay tanımadın mı beni

Yok tanımadım nick değiştirip duruyorsunuz
İlk defa değiştirdim ya. Aralarda da yazdım. Geveze kelebek işte . Eşimin bilgisayarında açık kalmış beyefendi nickimi görmüş. Girip bakmaz diyemem sağı solu belli olmaz diye değiştirdim

İlk defa değiştirdim ya. Aralarda da yazdım. Geveze kelebek işte . Eşimin bilgisayarında açık kalmış beyefendi nickimi görmüş. Girip bakmaz diyemem sağı solu belli olmaz diye değiştirdim

Benimki olsa o an didik didik etmeden bırakmazdı arada telefonda görünce bile bakmaya çalışıyor avatara filan :)))

Anladım ama yine kelebek ha konuşmuş ha geveze inş bunu da bulmaz

Benimki olsa o an didik didik etmeden bırakmazdı arada telefonda görünce bile bakmaya çalışıyor avatara filan :)))
Benim ki çok meraklı. Mesaj gelse bile kim diye sorar ama bakmaz. Bazen de bakayım mı der burda takıldığımı biliyor mesela
Seninki fenaymış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…