- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.141
Dikkatli olmalısın varsa görmemesi gereken şeylerNe bilim ya üzerinde uzun uzın düşünmedim. Bu konularda beceriksizim
Hayır olsun
Özel alanları geçmez. 4 yıllık evliyiz hiç görmedim sosyal medya ya da mesajlarıma baktığını. Yani %80 bakmayacağına eminimNe yapar eder yine bulur meraklıysa
Çok sevgilerimizi ilet canım
Ciciden topiğe mesaj: susmam susamam döşerim diyerek bu şarkıyı sizle paylaşıp iyi geceler diyor
Çok sevgilerimizi ilet canım
I inessa armand kuzum uyudu mu? Eşin oynamıyoardur tatlım. Üzme kendini
Yok kuzum ya. O aşamaları geçtikten sonra yapmaz artık. Yani inşAllahUyudu tatlım, 2 3 kez daha uyandı tekrar uyuttum. Girdim ben de şimdi yanına.
İnşallah oynamıyordur, akşam biraz mesajla saldırdım. Ne saçmalıyorsun maç izliyorum diye iddia mı oynamam gerekiyor illa filan diyor ama dediğim gibi geçmişten sabıkalı olunca şüpheleniyorum ister istemez.
Hayırlısı artık canım. Boşanma durumuna bu sebepten gelmiştik, yine aynı hataları yaparsa kendisi kaybeder sadece
Yok kuzum ya. O aşamaları geçtikten sonra yapmaz artık. Yani inşAllah
Sen uyarınız yaptıktan sonra çok elleme. Afedersin eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme derler.
Günaydın tatlım nasılsın
Yapma kuzum bak böyle kendine de eziyet ediyorsun.Haklısın canım aslında hiç eski hatalarını yüzüne vurmamam gerekiyor belki bir süre ama dayanamadım yine.
Saymadığım şey kalmadı.
Böyle giderse düzeleceği varsa da düzelmeyecek.
Günaydın ballarımSinirden uyku tutmadığı için pazar pazar okul saatinde kalktım resmen Eşimi geçirdim, koşup geldim yamacınıza..
Kusura bakmayın dün bir sinir harbi ile yazıp sonra giremedim
Dün evdeki bazı yerleştirilecek şeyleri hallettik eşimle, akşam için de çerezimizi alıp televizyon falan izleyecektik. Akşam 8 de kuzen aradı hadi bize gelin diye. Kardeşimle eşi de aradı gelin diye. Ben gitmeyelim dedim eşim tutturdu gidelim de gidelim. Baş başa bir vakit geçirecektik 3 hafta sonra.., eşim tutturunca tamam gidelim dedim. Ama bir yere ne zaman gitmek istemesem illa birşey çıkıyor beni haklı çıkaracak. Seksü geyşanın da şu sosyal kelebek halleri beni benden alıyor
Neyse gittik..
Kuzen, kuzenin eşinin teyzesi, kardeşim, ben içeride oturuyoruz. Erkekler balkonda nargile içiyor, okey falan oynuyor.
İyi hoş sohbet devam ediyordu. Ama herkesin böyle bir bam teli vardır ya basınca çok kötü şeyler olur. Benim de o telim hayvanlar. Eşimin de öyledir.. İşte o telime fena bastılar.
Kuzenin eşinin teyzesi laf arasında kedim olduğunu öğrenince bir sürü laf söylemeye başladı. Ki bu kadınla ben ilk defa tanışıyorum. Kuzenim ve kardeşim de hayvanlardan hoşlanmaz. Kuzenimi hayvan sevmediği için 1 kez bile evime davet etmedim. Kardeşim de aslında seviyor, kedimi teyzecim diye sıka sıka sever ama hayvan sevmeyen insanların yanında sevmiyor gibi davranıyor nedense.
Kadın başladı hayvan bakılan ev çok pis olurmuş, kokarmış, şöyle böyle sürüyle laf söyledi. Üçü de birlik oldu hayvanlara nefretlerini kusuyorlar.
Kuzenin yaş 40a yakın, teyze dediğim şahıs 60 yaşlarında. Normal şartlarda benim o ortamda kafalarına sandalye falan fırlatmam lazımdı ama yaşlara hürmeten laf sokmakla yetinmek zorunda kaldım. Kadın hayvansever bir tanıdığını anlatıp hayvanlar için yaptığı fedakarlıkların ne kadar berbat olduğunu anlatıyor falan.
Bende 'siz hayatınızda hayvan bakmamış birisiniz ne anlatsam anlamazsınız zaten bende size laf anlatmaya uğraşmam. İyi ki o tanıdığınız gibi insanlar var Allah onlardan razı olsun herkes sizler gibi olsa o canların hali haraptı. Ben öğrencilerime bile hayvan sevgisini temelden aşılamaya çalışıyorum ki büyüyünce sizin gibi insanlar olmasınlar.' deyip sustum. Hepsi bozuldu.
Onun dışında hayvan meselesinin dışında da hep bozacak şekilde konuştum. Açık açık ne kadar isteksiz geldiğimi, gelirken eşimi bak erken kalkalım diye tembihlediğimi, sabırsızlıkla kalkmak için eşimin oyununu bitirmesini beklediğimi falan söyledim. Ortamı ölüm sessizliği aldı. Eşime msj atıp duruyorum kalkalım bak kan çıkacak diye. O da tamam diye diye 1 saati etti, oyunu nasıl bırakayım ayıp olur diyorDedim birazdan benim çığlıklarımla oyunu bırakmak zorunda kalırsan daha iyi hissetmeyeceksin.. Neyse kalkalım diye geldi. Şükür dedim. Kalktık.
Eve giderken eşime de anlattım durumu. O da çok sinirlendi. Okey oynuyorlarmış ondan hemen kalkamamış. Bir daha gitmeyiz dedi.
Arkadaş ortamı olsa ya da yaşı hürmet gerektiren insanlar olmasa evlerini başlarına geçirirdim ama yapamadım ya sinirimden kudurdum tüm gece. Kardeşimin de özellikle o konuşmalara ortak olmasından dolayı ayarını 9 şiddetinde deprem etkisinde vericem.
Sevmeyebilirsin, Allah kalbine böyle bir ayrıcalık vermemiş olabilir, kalbin son derece fakir olabilir ama seven insanların yanında bunları konuşmak resmen saygısızlıktır. Ben konuşmaları şahsıma saygısızlık olarak aldım.
Ağzı yok, dili yok, verirsen yiyen vermezsen aç duran, sokakta hep felaketlerle sınanan, evine alsan onun bunun diline düştüğün bu hayvanlar kime ne ediyor ya. Bu aptal nefret neden. Gerçi nedeni çok belli, leş insan egosu kendisine benzemeyeni sevmiyor. Yoksa afedersiniz insan dışkısı da gül kokmuyor, bakımlı olmayan insan karanfil kokmuyor, erkekler de az tüy dökmüyor. Bakımlı olan her canlı güzel kokar. Bakımsız olan her canlı çevreye rahatsızlık verir. İnsan hayvan farkeden şeyler değil bunlar..
Keşke reenkarnasyon olsa da şu insanlar bir dahaki hayatlarında hayvan olarak gelse şu hayata..
Vallahi hala çok sinirliyim
Çok geçmiş olsun aslananam. Allah beterinden saklasın..
Zahmet olmazsa patates kızartması da yapar mısınKahvaltıyaaaaa haydinnn
Bebelere kakaolu pankek var sıcak sıcak
ağlayanın ağzına vurmak için terlikte var gelin haydi
Kahvaltıyaaaaa haydinnn
Bebelere kakaolu pankek var sıcak sıcak
ağlayanın ağzına vurmak için terlikte var gelin haydi
Zahmet olmazsa patates kızartması da yapar mısın ☺☺
Çocuklar için o gözdağı bi kere sessiz dursunlar analarıda iki sosyalleşsinben sesızce yerım pankekımı vuymaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?