Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sevgilerimizi ilet canım
I inessa armand kuzum uyudu mu? Eşin oynamıyoardur tatlım. Üzme kendini

Uyudu tatlım, 2 3 kez daha uyandı tekrar uyuttum. Girdim ben de şimdi yanına.
İnşallah oynamıyordur, akşam biraz mesajla saldırdım. Ne saçmalıyorsun maç izliyorum diye iddia mı oynamam gerekiyor illa filan diyor ama dediğim gibi geçmişten sabıkalı olunca şüpheleniyorum ister istemez.
Hayırlısı artık canım. Boşanma durumuna bu sebepten gelmiştik, yine aynı hataları yaparsa kendisi kaybeder sadece

Yok kuzum ya. O aşamaları geçtikten sonra yapmaz artık. Yani inşAllah
Sen uyarınız yaptıktan sonra çok elleme. Afedersin eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme derler.

Yok kuzum ya. O aşamaları geçtikten sonra yapmaz artık. Yani inşAllah
Sen uyarınız yaptıktan sonra çok elleme. Afedersin eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme derler.

Haklısın canım aslında hiç eski hatalarını yüzüne vurmamam gerekiyor belki bir süre ama dayanamadım yine.
Saymadığım şey kalmadı.
Böyle giderse düzeleceği varsa da düzelmeyecek.

Haklısın canım aslında hiç eski hatalarını yüzüne vurmamam gerekiyor belki bir süre ama dayanamadım yine.
Saymadığım şey kalmadı.
Böyle giderse düzeleceği varsa da düzelmeyecek.
Yapma kuzum bak böyle kendine de eziyet ediyorsun.

seni tümüyle anlıyorum kuzum benimde evde köpeğim var herkesin bir fikri var evimizle ilgili. yok bizim evimize gelinmezmişte ne kdr temiz tutarsan tut her yer tüy pislik oluruşta. eşimin abisi biz size gelmeyiz o köpek evde oldupu sürece dedi. eşimde sanki sen çok temiz bişeysinde gelmezsen gelme dedi. sonra kıvırdı çocukların olunca anlarsın die.. herkes cok bilmiş piisletiyorsa ben temizliyorum sizene tüy döküyosa ben üstünde oturuyorum sanane. evime geldiğinde anne sütünden yeni kesilmiş bi bbekti o. hala benim gözümde de hiç büyümeyen bi bebek. onu severken yanaklarını dişliyorum ya. kendim yıkıyorum kendim veterinere götürüyorum. bakımları tamken nasıl pis olsn bnm yavrum. dediğn gbı ınsanlar kendine bakmadığı surece pıstır. benm evıme köpek almamın bana bı cok artısı oldu bu hayatta sokaktakı hayvanlar karşı daha duyarlı oldum. yemeklerı cope değil sokak hayvanlarına tasıyorum mesela. nasıl mutlu oluyolar yemek göturmesem bıle benı tanıyıp yanıma gelıyolar ya. nasıl sevınıyorum. onların bakıslarından ıcındekıı duyguyu hıssedıyorum sankı valla yaz yaz bıtıremem ama cok ıyı cevap vermıssın. btun hayvanlar dılsız bır melek benm gözumde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…