- 11 Nisan 2007
- 87.790
- 516.007
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.421
Ya kusura bakmayın lütfen benden çıktı ilk mesajEğlence geyik topicinde bu ne gerilim yahu, vallahi fenalık geldi
Keşke acmasaydim konuyu
Hepinize iyi geceler
Gecms olsn hosgeldin ya bideSelam Hatunlarrrrr
2 gündür yoktum çok hastayım bir yandan da evde salon da tadilat vardı neyse ki bitti sayılır temizliği falan kaldı.. evde 2 gündür yemek pişmiyor valla kayınvalidem sağolsun Evini kadın buraya taşıdı her gün kahvaltımı akşam yemeğimi hazırlıyor geri gidiyor falan derkeennnnn 2 günü geride bıraktık.. hala çok toparlanabilmiş değilim ama daha iyiyim
Ne var ne yok hayat nasıl çok bayat mı ?
Geçmiş olsun canım. Acil şifalarSelam Hatunlarrrrr
2 gündür yoktum çok hastayım bir yandan da evde salon da tadilat vardı neyse ki bitti sayılır temizliği falan kaldı.. evde 2 gündür yemek pişmiyor valla kayınvalidem sağolsun Evini kadın buraya taşıdı her gün kahvaltımı akşam yemeğimi hazırlıyor geri gidiyor falan derkeennnnn 2 günü geride bıraktık.. hala çok toparlanabilmiş değilim ama daha iyiyim
Çok geçmiş olsun canım yaSelam Hatunlarrrrr
Olurmu oyle sey salla gitsinYa kusura bakmayın lütfen benden çıktı ilk mesajsonra da çocuklara bakmaya gitmiştim olay büyümüş
Benim kaygana mükemmeldir valla maşallah diyeyim de nazar değmesinÇok geçmiş olsun canım yaay maşAllah ne iyi kaynanan varmış
Hoşgeldin cicimHele bakın kim geldi
Vallahi enteresan bir ban yedim de geldim kertenkelelerim.
Ban sonrası gelen mesaj sadece üsluptan ceza aldığıma dair.
Ne dedim ne oldu vallahi anlamadım. Durumuma son yazıp döşediğim cümlelerden kaynaklı herhalde. Sordum bakalım muneye, cevap bekliyorum.
İkinci enteresan durum sıradaki banım 5 ya da 6 gün falandı. Neden 2 gün yedim
Vallahi ben bu bandan hiçbirşey anlamadım
Dünkü muhabbetleri okudum çevrim dışı. Beni merak eden, selam söyleyen, üpcük atan herkese çok teşekkür ederim. İyiki benim kertenkelelerimsiniz ya sizleri çok seviyorumBugün hiç okuyamadım misafirim vardı yeni girebildim.
Bir de insan ben yokken oyun oynamaya kalkar mı ya. Vallahi kırıldım, yazdım bunu bir kenara. 1 kişi de dememiş cici gelsin hep birlikte oynayalım diye.
Ben ünlülere benzetelim oyunu kurarken saatlerce herkesi beklemiştim. Bundan sonra kimseyi beklemem vallahi. Aşk olsun hepinize.
Ee napıyosunuz bakalım. Benim adam nöbette bu gece..
Öte yandan birilerinin isimleri mi değişti, yeniler mi geldi. Neler oluyor
@Nausicaa sen çok sevdiğim birisin belli ama kimsin sen
@_CaNanSu_ hoşgeldin topiğimize.
Başka var mı değişen ya da yeni gelen..
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey
@KedidirKedi
C Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Kelebek _konusursa
@baby0101
@tosia
@Nausicaa
@_CaNanSu_
Taksana bi titreşim göndercem
Sasirtiyorsun beniSen hayırdır nesrinemi özendin?
Sasirtiyorsun beniiki gün takıldık sabah bornoz şimdi bu
Iyigecelerr caydasimmİyi geceler kızlar
Bu aman aman pu pu mevzusu yapışacak üstüme benim en sonundaPu pu pu pu aman ama pu pu
YaaaaBu aman aman pu pu mevzusu yapışacak üstüme benim en sonundaher ayartmaya calistigim aman aman pu pu
NereyeBenden de iyigeceler hepinize
Herkes gitti diye bende gidem dedm guyaNereye
NedenHerkes gitti diye bende gidem dedm guya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?