- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.381
Hay gozunun yagini yidigimmm has arkadasim jlan ediyorum seniii dostummBen okumadım da yazmadım da kız zaten topicte lafı açılınca girip baktım
Ay Allah korumus
Kız konu jinekoloji bölümünde oraya taşınmış gir bak,sayfa 4te o yorumda full begenmedim yemiş zaten fazla zorlanmazsin bulcam diye :)
Yok samdan kizdj bana tatli yapma dedi yeme dedi habire habire yapiyon dediev ahalisi uyudu suan sizdeyim hain kurttt I inessa armand alacagn olsn benden yazdm bu aksami kenara
Şimdi o noktalı yere de ne geliyor diye merak edip sorarsa görürsünYa meraktan ya .... tan mod on boşver
Şimdi o noktalı yere de ne geliyor diye merak edip sorarsa görürsün
Şimdi gidip dolanıp bulamayıp gelip carlarsan nolcak çayHay gozunun yagini yidigimmm has arkadasim jlan ediyorum seniii dostumm
Amecey düşünsün ajdsjdKi bence kesin soracak
Olay direk şişe çevirmeye bağlanır ve brom yok. Kendi bilirŞimdi o noktalı yere de ne geliyor diye merak edip sorarsa görürsün
Kiz ordan bakinca saf mi gorunuyorm okdr beceriksizmiyim konuda acayp yormlar var sadece en igrenc diye bahsettkleri neydi diye merak etmstm anladim sayendeŞimdi gidip dolanıp bulamayıp gelip carlarsan nolcak çay
İyiyim çok mutluyum huzu evimde yuvamda huzur var gelirm tabiki her zaman yinede untma beni annecım sen nasılsın alıştın mı evineHoşbuldum mirandamSende bensiz oyun oynayanlardan mısın söyle..
Hoşbuldum negom
Nassın..
Yırtmadınız. Kalbim kırık.
Gitti milyarlık kalp.
Oyy bebişim benimvallahi ben etiket yapmasına yapıyorum ama onlar bazen çıkmıyor
Sana etiket gelmezse istemiş ama yapamamıştır deyip sen yine de gel
Nasılsın kuzum benim
Nedennnn, naptın ki
Gerçi ben birşey yapmadım ama yine de gittim
Fasulye aney sen kimsin nickin mi değişti,
Hoşbuldumm defnem ♥
Yine mi üyelik iptali yaptıracaksın
Hoşbuldum :) yok yagitmiyorum öylesine yazdım. Kapatın diye yalvarıyorum adamlara tık yok ama bana gelince hemen takıyorlarTatlim defneeee hosgeldin neden kapattiriyosun ki yaaa ozel deglse merakktan yariliyorum bende bu gece heeee
Yok estağfurullah yanlış anlama canim takılıyoz sanaKiz ordan bakinca saf mi gorunuyorm okdr beceriksizmiyim konuda acayp yormlar var sadece en igrenc diye bahsettkleri neydi diye merak etmstm anladim sayende
Orasini anladm ama ozel msj at demistim cnm yada kendinisevenbiri gbi de yapabilirdin oda isim vermedi sonucta ... hernyse hemende dalga malzemesi olduk ... yere ne geliyoyuda sorar smdi simdi bulamaz bu tarifle de gbi gbi soylemen biraz asagilar gbi geldi bana ama herneyse uzatmayalm yeternce uzadj zatenCanım benim neyi anlayamadın ki
Şimdi ben onu alıntılarsam, ona da söz hakkı doğacak. Direk isim verirsem de öyle
Hem polemik istemem açıkçası, hem de o banlı olduğu için cevap hakkını kullanamayacak
O yüzden direk isim vererek gösteremem sana
Yoksa seni seviyorum lütfen bana darılma ❤
Yakıcı hatun oBiri üf dese +18e geliyor konu
Orasini anladm ama ozel msj at demistim cnm yada kendinisevenbiri gbi de yapabilirdin oda isim vermedi sonucta ... hernyse hemende dalga malzemesi olduk ... yere ne geliyoyuda sorar smdi simdi bulamaz bu tarifle de gbi gbi soylemen biraz asagilar gbi geldi bana ama herneyse uzatmayalm yeternce uzadj zaten
İyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin canımmmmKertenkelelerim ben kaçtım. Reynmen'in geçenlerde bir şarkısını duydum. İsmi de aklımdaydı 2 kelimelik bir ismi vardı. Onu arayıp bulmaya çalışıyorum
Bulup rahatlayayım sonra da uyuyacağım. Hadi herkese iyi geceler
HahahahahahahhshshshsbsbsMantığına kurban
Her değiştiren şunu yapsa dayıya hala demeyeceğiz
Ama bu güzel olmuş başka değiştirme bence
Vay be,
Mercimek de teomanlandı
Erkek olursa Teoman koyun, kız olursa Teomansu koyun adını bari bugünün anısına
Mune kadar mı dersinYakıcı hatun o
Yok sadece biraz hassasm heralde ztrn.kendmi elestirdigm bi ozellgm bu canm senlik degil benlik bi durum ... aslnda sende hassas dusuncelisinki ozelden bile dedikodu olur diye yazmadim diyorsun oda dogru ...Fazla alıngansın gerçekten
Hepimiz birbirimize takılıyoruz
Bu tarifle bulamaz demedim ayrıca, tarif istemiyor direk alıntı istiyor dedim
Cidden çok uzadı, gülüyoruz eğleniyoruz ama göz göre göre özele geçip başka birinin lafını nasıl edeyim.
Neyse canım kırıldıysan kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?