Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hay gozunun yagini yidigimmm has arkadasim jlan ediyorum seniii dostumm

Yok samdan kizdj bana tatli yapma dedi yeme dedi habire habire yapiyon dedi ev ahalisi uyudu suan sizdeyim hain kurttt I inessa armand alacagn olsn benden yazdm bu aksami kenara

Canım benim neyi anlayamadın ki
Şimdi ben onu alıntılarsam, ona da söz hakkı doğacak. Direk isim verirsem de öyle
Hem polemik istemem açıkçası, hem de o banlı olduğu için cevap hakkını kullanamayacak
O yüzden direk isim vererek gösteremem sana
Yoksa seni seviyorum lütfen bana darılma

İyiyim çok mutluyum huzu evimde yuvamda huzur var gelirm tabiki her zaman yinede untma beni annecım sen nasılsın alıştın mı evine

Kiz ordan bakinca saf mi gorunuyorm okdr beceriksizmiyim konuda acayp yormlar var sadece en igrenc diye bahsettkleri neydi diye merak etmstm anladim sayende
Yok estağfurullah yanlış anlama canim takılıyoz sana okuduysan sıkıntı yok

Orasini anladm ama ozel msj at demistim cnm yada kendinisevenbiri gbi de yapabilirdin oda isim vermedi sonucta ... hernyse hemende dalga malzemesi olduk ... yere ne geliyoyuda sorar smdi simdi bulamaz bu tarifle de gbi gbi soylemen biraz asagilar gbi geldi bana ama herneyse uzatmayalm yeternce uzadj zaten

Fazla alıngansın gerçekten
Hepimiz birbirimize takılıyoruz
Bu tarifle bulamaz demedim ayrıca, tarif istemiyor direk alıntı istiyor dedim
Cidden çok uzadı, gülüyoruz eğleniyoruz ama göz göre göre özele geçip başka birinin lafını nasıl edeyim.
Neyse canım kırıldıysan kusura bakma

İyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin canımmmm

Hahahahahahahhshshshsbsbs
Teoman suyu degerlendircem
Çok değişik ve özgün isim

Yok sadece biraz hassasm heralde ztrn.kendmi elestirdigm bi ozellgm bu canm senlik degil benlik bi durum ... aslnda sende hassas dusuncelisinki ozelden bile dedikodu olur diye yazmadim diyorsun oda dogru ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…