- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.481
Ses kaydı atabilsiydim keşkm
Hayır, karşı apartmandaki adamın biri şu saatte bağıra bağıra tüm özelini konuşuyor telde. Sigara içiyorm, ön balkondan da arka balkondan da sesi yankılanıyor ve aşırı bel altı konuşuyorNeden?
Ağlıyor mu yoksa yine yavrucak
Hayır, karşı apartmandaki adamın biri şu saatte bağıra bağıra tüm özelini konuşuyor telde. Sigara içiyorm, ön balkondan da arka balkondan da sesi yankılanıyor ve aşırı bel altı konuşuyor
Onu da gördüm videosunu da izledim. GeberesiceMemlekette manyak bitmiyor ki
Az önce ekşiye girdim, kızına birsürü pislik yapan bi baba * ya rastladım
Ben artık haber okumak istemiyorum cidden yaa
Offf
Polisi arıcam diycem, karakol dibimizde o da dinliyor. Karısına yardırıyor. Küfürlü küfürlü edepsiz pis herif. İçeri girdim. Kapı pencere kapalı hala sesi yankılanıyor
Polis karakolu hemen burda. Polisler bakınıyor sadece. Çıkcam bağırcam, karısı hakkında bir başkasıyla iğrenç bir şekilde konuşan mahlukatın tepkisinin ne olacağı belli deBaşına bela alma şimdi bırak, dengesizin ne yapacağı belli olmaz
Devam ederse polisi arar isim vermeden ihbar edersin
İşe yarayacağını sanmıyorum gerçi de
Polis karakolu hemen burda. Polisler bakınıyor sadece. Çıkcam bağırcam, karısı hakkında bir başkasıyla iğrenç bir şekilde konuşan mahlukatın tepkisinin ne olacağı belli de
Hayır oğlum emmek için kalktıLimonsuzzcay su içmeye mi kalktın sen de :)
Hayır oğlum emmek için kalktı
Günaydın tatlım nasılsın
Ooo
Bir ara doğru kişiye oy kullanırım da pro üyelik kazanırım umudu ile yemek topiklerinde gezer idim
Kimi seçtiysem kazanamadıbelki de benim oylarımın uğursuzluğu
Ordan biliyorum bende seni girdikçe görüyordum.
Yemeklerle haşır neşir misin bakalım. Özelliklerin nedir
Demaaaatlasaydın sahneye
Hoşbuldumm kediciknasılsın
Aaa ah. O kadar iyi anlıyorum ki. Bu kadar olur yaniBenim kız da yatağı turlayip duruyor, gelip emip 2 tur atıp uyuyor
Darlandım
Hamarat hatunlar baş tacımızdır
Belkide onun uğursuzluğu
Eh işte yapmaya çalışıyoruz birşeyler
Kendimi tanıtmayı da hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?