Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aç karnına

Günaydın kaynanası tatlı hatun nasılsın
İyiyimm canımm sen nasılsın
İşe geldim daha yenii, aslında gelmeyip evin temizliğini halledecektim tadilattan dolayı ama kayınvalidem sabah aradı sen git işine ben eve geçer hallederim evini zaten hastasın daha da terleyip üşütcen dedi
kaynanamın yaptığını annem yapmıyor anam hastalıkta kıvrandığımı daha bu sabah beni arayınca öğrendi

Oyyy oy yirim o kadını yirimkız arkandan konuşmuyor demi benimki de çok iş yapar herşeyi yapar,ama arkamdan konuştuğunu duyuyorum

Valla aklına her geleni söyleyip sonra alınganlık yapma demiyeceksen buyur tabi
Kk da ceza sız yer mi varmış
kızzzzzzzz tabiki hayır (saygı çerçevesinde) ama şu en ufak şeyede alınıp hop şikayet ete basanların kafasını duvarda sürtesim var

Oyyy oy yirim o kadını yirimkız arkandan konuşmuyor demi benimki de çok iş yapar herşeyi yapar,ama arkamdan konuştuğunu duyuyorum
Yok kız ne konuşması bu baldan dadluk kız onun bana yaptığını kendi öz anam yapmıyor
Valla ilkinden yana çok şanssızdım ama; bundan yana çok şanslıyım Yüce Rabbim iştee.. sen çok çektin yeter çektiklerin al sana mükafatt dedi
al sana bombeee gibi

bnm oyunlardan hiç haberim yok üzüldüm şuan yani
Benim de yoktu balım yalnız değilsin
Allah gönlüne göre verdi desene
kızzzzzzzz tabiki hayır (saygı çerçevesinde) ama şu en ufak şeyede alınıp hop şikayet ete basanların kafasını duvarda sürtesim var
Yooo dostum. Biz burda şikayet edenleri sevmeyiz

Sen baya elbiseye yatirim yapmissin kiz lazm olr diye uygun bldukca almssn ne guzel hepside guzel ama mora zaafim vardir
Sağol canım, kermeste uygun bulunca 3 tane birden aldım, önceden de giymedigim vardı 4 oldu, lazım oluyor illaki, bir de çok abiye değil ya her düğünde giyilebilecek şeyler,
Morun bedeni büyük arka kısım çok portu o seçeneği elemiştim,annemle kardeşim de en çok bunu yakıştırinca , bunda karar kıldım

Canımm ne yaptın şalını, ayakkabını ... aldın mı ? ben göremedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…