- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.501
Valla aklına her geleni söyleyip sonra alınganlık yapma demiyeceksen buyur tabiburada ceza alınganlık vs yoksa şuraya kıvrılam ya
günaydın güzeller
Aç karnınaLimonsuzzcay yok kahvaltı sütlü kahve içtim bu sabah
Günaydın kaynanası tatlı hatunGünaysss Hatunlarrrr
İyiyimm canımm sen nasılsınAç karnına
Günaydın kaynanası tatlı hatunnasılsın
Oyyy oy yirim o kadını yirimİyiyimm canımm sen nasılsın
İşe geldim daha yenii, aslında gelmeyip evin temizliğini halledecektim tadilattan dolayı ama kayınvalidem sabah aradı sen git işine ben eve geçer hallederim evini zaten hastasın daha da terleyip üşütcen dedi
kaynanamın yaptığını annem yapmıyoranam hastalıkta kıvrandığımı daha bu sabah beni arayınca öğrendi
kızzzzzzzz tabiki hayırValla aklına her geleni söyleyip sonra alınganlık yapma demiyeceksen buyur tabi
Kk da ceza sız yer mi varmış
Yok kızOyyy oy yirim o kadını yirimkız arkandan konuşmuyor demi benimki de çok iş yapar herşeyi yapar,ama arkamdan konuştuğunu duyuyorum
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
M mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@kelebek _konusursa
@BenSero
@baby0101
@tosia
Benim de yoktu balım yalnız değilsinbnm oyunlardan hiç haberim yok üzüldüm şuan yani
Allah gönlüne göre verdi deseneYok kızne konuşması bu baldan dadluk kız onun bana yaptığını kendi öz anam yapmıyor
Valla ilkinden yana çok şanssızdım ama; bundan yana çok şanslıyımYüce Rabbim iştee.. sen çok çektin yeter çektiklerin al sana mükafatt dedi
al sana bombeee gibi
Yooo dostum. Biz burda şikayet edenleri sevmeyizkızzzzzzzz tabiki hayır(saygı çerçevesinde) ama şu en ufak şeyede alınıp hop şikayet ete basanların kafasını duvarda sürtesim var
Fotodan naif ve kibar bir kadın gibi algılıyorum seni nedenseLimonsuzzcay aç karnına sütlü oluyor tabi de bunu bi erzurumlunun anlaması zor
Sağol canım, kermeste uygun bulunca 3 tane birden aldım, önceden de giymedigim vardı 4 oldu, lazım oluyor illaki, bir de çok abiye değil ya her düğünde giyilebilecek şeyler,Sen baya elbiseye yatirim yapmissin kiz lazm olr diye uygun bldukca almssn ne guzel hepside guzel ama mora zaafim vardir
Canımm ne yaptın şalını, ayakkabını ... aldın mı ? ben göremedim.Sağol canım, kermeste uygun bulunca 3 tane birden aldım, önceden de giymedigim vardı 4 oldu, lazım oluyor illaki, bir de çok abiye değil ya her düğünde giyilebilecek şeyler,
Morun bedeni büyük arka kısım çok portu o seçeneği elemiştim,annemle kardeşim de en çok bunu yakıştırinca , bunda karar kıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?