- 11 Nisan 2007
- 87.797
- 516.066
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.621
Hadi yaaa yine miÇizgili aldı adı lazım değil baş harfi zebraYoulost16
Ah ne sen sor ne ben söyleyim o ortam anlatılmaz yaşanır samdanmanlatsana nasıldı
Ah ne sen sor ne ben söyleyim o ortam anlatılmaz yaşanır samdanm
Gerçekten ne ses değişmiş ne tipi hala karizma hala cool
Ama sanirm biraz kısa hahahshshjsj yıkım yasadm
En son da daha da yakinlastik yakından daha hooos
Eşim diyor işte akrep aynı ben ne konuşuyor ne biseu adam işini yapior harika Yaaa dedi o da iyiki gelmişiz diyor
Eve gidince tövbe namazı kıl dedi
Bnde şükür namazı kilcam ne tövbesi ya dedim
Sen bugün iyi değilsin diyo değilim dedmahahshdhsjjaka
Hea eve gidince konsere gittim diye tövbe edip namaz kilcakmism ajjajshsbdsjjabsjajsbnaTovbe namazi mi hahahahah
Hea eve gidince konsere gittim diye tövbe edip namaz kilcakmism ajjajshsbdsjjabsjajsbna
Yaptıklarımdan pişman değil aklm daha yapamadiklarmda dedim napcam daha diyorahahshshsh
Dalga geciyor YaaaHahaha ay yok artık daha nelerrr
Dalga geciyor Yaaa
Öyle maksat bana gıcıklık.olsun
Diyip diyip hep çoluk çocuk var burda dio kendini yaşlı hissetme sende 25 bnde 20 gosteriyorm bizde genciz dedm jajajsndbdndksnsbdn
Ben eglendim eşim pek oralı olmadı sen niye eglenemdn dediğimde eğleniyorum bnm tarzım bu kendimi mi atayım diyor buzdolabısin sen dedm bndeÇok sevindim ama gitmenize çok eğlenmişsinizdir ne güzel :)
Ben de işe başlasam da bir hafta sonu gitsek konsere çok özledim ne zamandır gitmiyoruz
Ama kızımı da sırf konser için bırakmak ne bileyim doğru olur mu
Ben eglendim eşim pek oralı olmadı sen niye eglenemdn dediğimde eğleniyorum bnm tarzım bu kendimi mi atayım diyor buzdolabısin sen dedm bnde
Bir buçuk saat sürdü ben bıraktım annemlere
Herşeyi çocuğa endeksli yaşama bnce yaş zaman hayat geçiyor
Biraz zaman geçsin alışırsın o da alışır canmEvet ama işe başlayınca diyorum hani,zaten gündüzleri gorusemeyecegiz ya kızımla onun için dedim.
Şimdi evdeyken bırakırım zaten :))
Eşimle birbirlerine cok benziyor gerçekten eşin bu konuda da yaa
Aynen onun da eğlence tarzı o otursun izlesin dinlesin öyle
Biraz zaman geçsin alışırsın o da alışır canm
Şarkılara bile esllik etmedi bn dinlemeye geldim kendm.soyleyeceksem nasıl dinlicem ki diyor
Bilir eşim seviyor aslnda ama bnm hayranlığım yüzünden sogumustuBiliyor mu ki acaba şarkılarını
Benim eşim hiç rock müzik dinlemez, sırf ben seviyorum diye sebnem ferah konserine bilet almıştı. Gittik ama o tabii bişey pek anlamıyor, yine de çok beğendi artık şebnem dinliyor
Ah ne sen sor ne ben söyleyim o ortam anlatılmaz yaşanır samdanm
Gerçekten ne ses değişmiş ne tipi hala karizma hala cool
Ama sanirm biraz kısa hahahshshjsj yıkım yasadm
En son da daha da yakinlastik yakından daha hooos
Eşim diyor işte akrep aynı ben ne konuşuyor ne biseu adam işini yapior harika Yaaa dedi o da iyiki gelmişiz diyor
Eve gidince tövbe namazı kıl dedi
Bnde şükür namazı kilcam ne tövbesi ya dedim
Sen bugün iyi değilsin diyo değilim dedmahahshdhsjjaka
samdancım sana nausicam derken bir garip oluyorc yi k diye okuyorum garip bir telafuz oluyor kafamda deli sorular neyse
Nauska diye okunuyorsa neden nausicanauska diye okunuyo bebisim :) :)
istersen samdan diyebilirsin :) :)
Nauska diye okunuyorsa neden nausica
nausca diye olsa daha mantıklı değil miherneyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?