Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne bilem ki kuzu işte Michael diye yazılıp maykıl diye okumak gibi düşün ben hiç bu açıdan bakmamistim çünkü

senin somurtkan şirin napiyo
Taptaze bir foto fırından yeni çıktı
somurtkan şirin bura da diyor ki ben çüçük değilim o biraz fazla büyük

Eklentiler

• IMG_5600.webp
    107,7 KB · Görüntüleme: 31
Ben 30 yıllık hayatım da ilk defa bu kdr mutlu ve heyecanlı olduğumu hatırlıyorum
Valla gözlerim doldu aglayacaktm bı de supriz yapınca iyice mutluluktan uçtum

İşte kendi kafasnda ne kuruyorsa bnde anlamadm

Ben 30 yıllık hayatım da ilk defa bu kdr mutlu ve heyecanlı olduğumu hatırlıyorum

kız 30 senedir ilk defa bu kadar mutlu oluyosan adam kiskanmistir tabu ne desin sana

ama çok sevindim yaaa çok güzel olmuş:) peki daha iyi misin iyilestin mi teomanla

kız 30 senedir ilk defa bu kadar mutlu oluyosan adam kiskanmistir tabu ne desin sana

ama çok sevindim yaaa çok güzel olmuş:) peki daha iyi misin iyilestin mi teomanla
Arabaya bindik diyorum ki çocuğun asermesi gitti
Aaa bak bulantim bile gitti
Jabahsbdbdjsjs
Sen harbi catlaksin dio
Babam diyor naptınız baba dedm eşim bndn hevesliymis kendisini parçaladı delirdi yerlere yattı diyorm babam esimn ateşini ölçüyor iyi misnn oğlum diyor yoook baba ya bn öyle şey yapar mıyım diyor

Yok Yaaa kiskanmadi beni mutlu ettiği için bence mutlu oldu o bile hayran kaldı

Biri ByNkoaLa un üstüne teoman atsın
Kocan senin mutluluğunu görmedi mi ya, ben olsam ev adresine kadar bulurum senin için

Biri ByNkoaLa un üstüne teoman atsın
Kocan senin mutluluğunu görmedi mi ya, ben olsam ev adresine kadar bulurum senin için
Atın ya valla
Gördü gördü gormz mi hiç
O kdr ileri gitmz kulis e gitti cama vuralım mi belki çıkar dedm hee sana da vurdururlardi cama dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…