Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu çok geride kaldı diye bazen yazmiyorum ama olmuyo yani ayıp oluyo bu aralar da hiç biseye yetisemiyorum buraya da bölük pörçük girdim hep

anlat bakalım cay nereyi gezdin bugün
Nasilda bilirmisss oyyyy gezdigimiiii
Bugun akraba toplantisindaydim gorumcemle dun davet etmislerdi dunde bi gor soguk yagmur kis gelmsti resmen dedm yarn boyle olmazsa gelirim diye sabahta bi baktim gunes sicak resmen hatta kizima hirkasini mnbste cikarttim sicaktan o dereceydi

Sen naptin kres olayi guzel gidiyor sanirim bidik uzun cumle kurmus iyi geliyor kres ona biseyler anlatiyormu gelnce

şu zamanlar öğreniyolar ama ağlayarak bişey yaptırmayı:)
sen gene dayanmaya çalış tosiam :) yarın sen işe gitme diye daha beter de avlayabilir arkandan. en fazla beş dk ağlar şimdi. sen sakin olursan o da çok çabuk sakinlesir :)

yahu ben de diyorum bu tatlış kiimm =) ama yorumlara bakamamıştım yineee

Bugün biraz rahatsız gibiyim dee buralara geleyiim dedimm canım, sen nasılsıın

geçmiş olsun canım ya noldu ki

yaaaa sensin tatlı
nasıl gidiyo dersler

Evet kuzum ya haklısın
Zaten vermiyorum eline ağladı diye, başka birşeylerle oyalamaya çalışıyorum
Yani ıslak mendili çok seviyor oynamak istiyor, yerleri silmek istiyor o yüzden oynasın istiyorum ama ağzına soksun istemiyorum
Ben de beyazdaki psikopat karakteri gibi oldum
Yemek yemek istiyorum ama kilo almak istemiyorum gibi

ya tatlı yapiyosun ya geziyosun ben alistim artık senin programına öğrendim iyice
dün çok zor götürdük krese ya hava cidden çok kötüydü

Valla çorba düşünüyodum :)) yav çocuklar önümü kesiyo çorbayla doyar mercimeği yemezler onu yemeleri lazım.

Ya daaa mercimeği çorba yapayım erişteyle

Amaaaa eriştem yok
Kuzum çoktan yapmışsındır ama çubuk makarnayı küçük keserek yapabilirsin. O da olmazsa sadece mercimekte olur ne olacak. Yemek olarak yapacaksan içine patates koyarsın

normal bi bez ver eline sadece onun kullanacağı :) ben bazen kullanılmamış sari bezlerden falan veriyorum hevesini aliyo bana veriyo geri bazen de bebek temizleme pamugu ıslatıp verirdim al poponu sil derdim altını degistirirken

sen çok merhametlisin masallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…