Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yapayim canım kızımı islak mendil yememesi için ikna etmeye çalışıyorum. Sen napiyorsun :)

benimki dün pisik kremini açıp avuclamis tadina bakmış kötü diyodu elinden alınca ağlıyo tosiam mu niye ikna etmeye calisiyosun:)

benimki dün pisik kremini açıp avuclamis tadina bakmış kötü diyodu elinden alınca ağlıyo tosiam mu niye ikna etmeye calisiyosun:)

Ayy çok güldüm senin oglana
Evet canim çığlık çığlığa bağırıyor
Genelde konuşurum anlamasa bile yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlatip uzun uzun konusunca vazgeçer ama ıslak mendile zaafi var resmen :)

o zaman ağlaya ağlaya öğrenecek bunu
bazı şeyler için açıklama yapıp anlamasini beklemiyorum ben gaddarim galiba. o senin için uygun değil veriyosun bana deyip aliyorum sen iyi sabirlisin valla

Olsn kuzu bazen atlayabiliyoruz bazi seylere cevap vermeyi benlik sorn olmaz

konu çok geride kaldı diye bazen yazmiyorum ama olmuyo yani ayıp oluyo bu aralar da hiç biseye yetisemiyorum buraya da bölük pörçük girdim hep

anlat bakalım cay nereyi gezdin bugün

o zaman ağlaya ağlaya öğrenecek bunu
bazı şeyler için açıklama yapıp anlamasini beklemiyorum ben gaddarim galiba. o senin için uygun değil veriyosun bana deyip aliyorum sen iyi sabirlisin valla ☺

Çok bağırıyor kuzum çok ağlıyor dayanamıyorum
Bir de benim kizim cidden kolay kolay ağlamaz, hani böyle sürekli ağlayan bebeklerden değil
Ağladığında çok kötü oluyorum o yüzden galiba daha alışamadım

evet baya kiskanmistir ama mutlu da olmuştur bir akros olarak duygudan duyguya geçiş yapmıştır

baban çok komik yaaa cidden bu dediğine inanip ateşine falan bakmalar
Kiskanmaya fırsatı olmadi kendisi de etkilendi bnce
Ahahahahha
Baktı Yaaa babam az muzip değildir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…