- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.681
toşyaa olması lazıımm :) nasılsıınn =))Hayırlı akşamlar hoşgeldin ❤
toşyaa olması lazıımm :) nasılsıınn =))
bende iyiyiim şüküürr =))Iyiyim canım teşekkürler sen nasılsın
Az önceki değişik nickli arkadaş da samdan :))
Nickini degistirdi
Ne yapayim canım kızımı islak mendil yememesi için ikna etmeye çalışıyorum. Sen napiyorsun :)
benimki dün pisik kremini açıp avuclamis tadina bakmış kötü diyodu elinden alınca ağlıyo tosiam mu niye ikna etmeye calisiyosun:)
Üşüyorum.
Ayy çok güldüm senin oglana
Evet canim çığlık çığlığa bağırıyor
Genelde konuşurum anlamasa bile yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlatip uzun uzun konusunca vazgeçer ama ıslak mendile zaafi var resmen :)
Olsn kuzu bazen atlayabiliyoruz bazi seylere cevap vermeyi benlik sorn olmaz
o zaman ağlaya ağlaya öğrenecek bunu
bazı şeyler için açıklama yapıp anlamasini beklemiyorum bengaddarim galiba. o senin için uygun değil veriyosun bana deyip aliyorum sen iyi sabirlisin valla ☺
Cok iyi olur geldim bile :)))
Herkeslere selam
yahu ben de diyorum bu tatlış kiimm =) ama yorumlara bakamamıştım yineeenapiyosun benim küçük kpsscimnasılsın
Valla dedm ikincisinde locadan al beş yıl ne doğum günü ne evlilik yıl dönümü kutlamaaa kafa rahat olur dedm mantıklı dediSen fazla belli etmişsin, 2. Konser zor gibi
Kiskanmaya fırsatı olmadi kendisi de etkilendi bnceevet baya kiskanmistir ama mutlu da olmuşturbir akros olarak duygudan duyguya geçiş yapmıştır
baban çok komik yaaacidden bu dediğine inanip ateşine falan bakmalar
İyim canımın içi napim eşim gitti 2 de yattım 6 da kalktımpisssttt tatlı zepranoruyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?