- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #29.961
Günaydın kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam giderdim. Eski eş gelmesin illa birinin gelmemesi gerekiyorsa.. eşinde razıysa düşünme git benceŞimdi size bir soru ???
Bugün Liseden bir arkadaşımın düğünü var. Ben Liseyi bitireli 11 sene oldu.. Fakat o dönemden beri sık sık görüşürüz ayda 1-2 defa mutlaka. ( bunu söylememdeki sebep yakınlığı anlayın diye)
Arkadaşım aynı zaman da eski eşimin de arkadaşı.. yani bugünkü düğüne geleceği muhakkak.
Sizce o düğüne gitmeli miyim eşimle ? Yoksa gitmemeli miyim ? Pislik çıkaracak bir yapısı yok eski eş kişisinin.
Benim eşim zaten münakaşaya dahi girmez. Yani bilemedim. eşim biliyor arkadaşımız ortak olduğunu, 2-3 gündür böyle kara kara düşünüyorum; eşimde diyor neden bu kadar düşünüyorsun gidicez eğlenicez dönücez diye.
ama bilemiyorum ki ya emin olamadım.. karşı taraf saçmalar da bir şey der mi eder mi
BencedeBen olsam giderdim. Eski eş gelmesin illa birinin gelmemesi gerekiyorsa.. eşinde razıysa düşünme git bence
Bencede
Eşim sorun etmiyor; benim eşim çok naif bir insan gerçekten. Hiç takılmıyor. Eşimden yana şüphem yok zaten. Ağız dalaşına bile girmez dönüp cevap bile vermez. Bir şey söyler de keyfi kaçar diye düşünüyorum sadece hepsi bu.
Ama gidicem çünkü14 yıllık dostum sonuçta Pazartesi kınası vardı gidemedim ; çok hastaydım yatıyordum ama düğününe gitmem gerek. Herşeyime geldi çünki, gitmesem darılmaz gönül koymaz sebebi belli ama sırf x kişisi orda diye arkadaşımın en mutlu gününe katılmamazlık yapamam.
Orası öyle canım.. Ama ben eşime güveniyorum.İnşallah problem olmaz o zaman canım ne diyeyim
Ama kendi adıma söyleyeyim başıma geldiği için söylüyorum, benim nikahımda öyle birşey yaşanacağına keşke o tanıdık hiç gelmeseydi diyorum
O olay yaşandığı için de risk almak istemem ben olsam
Çünkü kimsenin beklemediği birşeydi yine o durum.
Açıkçası onların kendi içlerinde ne yaşadığı umurumda bile değil ama gelip benim en mutlu günümü batırdılar diye dusunuyorum
Orası öyle canım.. Ama ben eşime güveniyorum.
x kişisi için bir şey diyemem. benim 14 yıllık dostum 1-2 yıllık bir tanıdığım değil öyle olsa zaten gitmem. Arkadaşıma da söyledim zaten aslında gelmesem diye; bana söylediği gelmemesi gereken biri varsa o da o, sen değilsin. Geliceksin dedi.
bende tabi ki gideceğim :) bir çok ortak arkadaşımız var ve ben hepsi ile görüşüyorum bu durumda hiç bir meclise girmemem gerek, yani bütün arkadaşlarım ile bağı koparmam gerek. hepside benim en kötü 10-15 yıllık dostlarım. Bu mümkün değil
Bonus Müge anlı da bir kadın, eski kocasına karaciğerini vermiş, aldatılmış. Şimdi karaciğerini geri istiyormuş. Mümkün mü öyle birşey
![]()
Karaciğeri yok ki.
Karaciğeri yok.
Bonus Müge anlı da bir kadın, eski kocasına karaciğerini vermiş, aldatılmış. Şimdi karaciğerini geri istiyormuş. Mümkün mü öyle birşey
![]()
Müge programa almayı kabul ettiğine göre, adamı bulup ciğerini sökecek sanırım
Müge programa almayı kabul ettiğine göre, adamı bulup ciğerini sökecek sanırım
Karsi tarafta yapmaz diyorsun gidebilirsin bu durumda bence ...Şimdi size bir soru ???
Bugün Liseden bir arkadaşımın düğünü var. Ben Liseyi bitireli 11 sene oldu.. Fakat o dönemden beri sık sık görüşürüz ayda 1-2 defa mutlaka. ( bunu söylememdeki sebep yakınlığı anlayın diye)
Arkadaşım aynı zaman da eski eşimin de arkadaşı.. yani bugünkü düğüne geleceği muhakkak.
Sizce o düğüne gitmeli miyim eşimle ? Yoksa gitmemeli miyim ? Pislik çıkaracak bir yapısı yok eski eş kişisinin.
Benim eşim zaten münakaşaya dahi girmez. Yani bilemedim. eşim biliyor arkadaşımız ortak olduğunu, 2-3 gündür böyle kara kara düşünüyorum; eşimde diyor neden bu kadar düşünüyorsun gidicez eğlenicez dönücez diye.
ama bilemiyorum ki ya emin olamadım.. karşı taraf saçmalar da bir şey der mi eder mi
Ben olsam giderim. O gelmesin bir zahmetİşte bende öyle düşünüyorum benim 3 yıl lise 11 yıl böyle 14 yıllık arkadaşım sonuçta. Gelmemesi gereken biri varsa o gelmesin ben neden gitmemezlik yapayım ki.. Bir yandan da tatsızlık çıkar mı acaba diye düşünüyorum. Kenafır gözleri ile nazar değdirir yemin ederim![]()
BencedeBen olsam giderim. O gelmesin bir zahmet
Akşam naklen yayın yaparımKarsi tarafta yapmaz diyorsun gidebilirsin bu durumda bence ...
Bakış açına sağlıkMüge programa almayı kabul ettiğine göre, adamı bulup ciğerini sökecek sanırım