Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle bir isteğim yok açıkcası yani aman mutlu olduğumu görsün diye takla atmayacağım tabi :KK70: normal nasılsam öyle davranıcam çünkü ben eşimle gerçektn cok mutluyum. Hani böyle yaptığın iyilikler olur öbür tarafa ahirete kalmadan Rabbim mükafatlandırır ya benim eşim benim bu dunyada ki mükafatım.. o kadar net söyleyebilirim:KK200:
ben eski eş kişisinide Allaha havale ettim, ben hakkımı helal ettim ona çoktannn :) Allah affesin onu.
En guzeli

Gördümm canımm, evet çok hoş olmuş :confused: :KK76:
Gayet uyumlu ve güzel.
Ama çanta mutlaka gümüş olmalı siyah çok patlamış ve çok sert bir geçiş olmuş. Gümüş daha zarif duracaktır.
Sağol canım,çanta için vakit kalmadı ,pazar günü düğün,bugün de alış verişe gidiyoruz bulabilirsem alırım,örnek gösterdiğin çanta çok şık ,çok beğendim,
Bu da nikah kıyafetim
IMG_20191008_154848_819.webp
IMG_20191008_155018_972.webp

Pişkinlik diz boyu. Telefona bağlanmış başkasıyla birlikteymiş ve o kadın da hamileymiş. Üstüne engelli aylığı alıyormuş 🙄
Müge ye gülmekten öldüm yalnız
Gidip başka kadınları hamile bıraktığına göre engelli filan değilsin o maaşın senden alınması için ihbar ediyorum :KK70: :KK70:
Mügeye aşığım zaten. Kadın, pişkin, arsız düşmanı ,iyilerin dostu katillerin korkulu rüyası

Mügeye aşığım zaten. Kadın, pişkin, arsız düşmanı ,iyilerin dostu katillerin korkulu rüyası

Ben de çok zeki buluyorum bu kadını cidden
Böyle yalak tipli sunuculardan da değil, ne şiş yansın ne kebap demiyor
Bak yine kebap dedim :KK8:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X