Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız baştan söyleyeyim herhangi bir üyeye şiir yazabilmem için tanımam, muhabbete girmiş olmam gerekir. Öbür türlü yazacak birşey bulamam zaten. Hilalolmez01 adlı arkadaşımız ile daha önce hiç muhabbetim olmadığı için 32K şiiri ByNkoaLa a devrediyor. Her yeni üye için bu geçerli olacak, mecburi

Yihuuuwwwwww bidonlandm

Hayır tabiki imada bulunuyorsunuz

Neden imada bulunalım sohbet ediyoruz burada, isim soyisimle üyelikler genelde fake ya da erkek çıkıyor onu belirttik ama çok alındınız bu da tuhaf geldi hepimize hepsi bu :) ciddi anlamda şüphemiz olsa B Brunello Cicinelli ye söyleriz o da modlarla görüşür gereği yapılır zaten zor şeyler değil bunlar

Bundan sonra alınmam olur biter

Tosiam.. O konuyu kapatmıştık demin,

Bir ara uğrayıp kimseden pas alamayan bir üye vardı erkekmişte, bizde şaşırmadık diyorduk kedicik,
Cici bir tane daha vardı. Kimse selam vermedi diye trip atmıştı. Erkek dediler bana diyordu

Benim kv hoşuna gider böyle şeyler. Mutlu olur kadın. Bunlar da eş neden gelinlere bu kadar art niyetli olurlar anlamam

Cici bir tane daha vardı. Kimse selam vermedi diye trip atmıştı. Erkek dediler bana diyordu
Her resimsiz olan, adı enteresan olan, her ilk konusu cinsellik olan erkektir diye birşey yok kelebeğim.. Şüphe duyulursa bana iletebilirsiniz ya da direkt moderatörlere iletebilirsiniz. Onlar inceler öğrenir.
Diğer bir yandan aura ve elektrik de çok önemli. Elektrik tutmayınca insanın muhabbet kurası gelmiyor. Kadın olsa da bu böyle.
O üyeyle de elektrik tutmamıştır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…