- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.021
Olayı anladım gülomBiz erkek üyelerden bahsediyordukssn dedin ya cici eftalya midir nedir
Bende profil resmi olmayanlar bana sanki erkekmis gbi geliyor dedm arkads da üzerine alındı olay bu
Yihuuuwwwwww bidonlandmYalnız baştan söyleyeyim herhangi bir üyeye şiir yazabilmem için tanımam, muhabbete girmiş olmam gerekir. Öbür türlü yazacak birşey bulamam zaten. Hilalolmez01 adlı arkadaşımız ile daha önce hiç muhabbetim olmadığı için 32K şiiriByNkoaLa a devrediyor. Her yeni üye için bu geçerli olacak, mecburi
Hayır tabiki imada bulunuyorsunuz
Anlayışını yerim seninOlayı anladım gülom
Bundan sonra alınmam olur biterNeden imada bulunalım sohbet ediyoruz burada, isim soyisimle üyelikler genelde fake ya da erkek çıkıyor onu belirttik ama çok alındınız bu da tuhaf geldi hepimize hepsi bu :) ciddi anlamda şüphemiz olsa B Brunello Cicinelli ye söyleriz o da modlarla görüşür gereği yapılır zaten zor şeyler değil bunlar
Tosiam.. O konuyu kapatmıştık demin,Neden imada bulunalım sohbet ediyoruz burada, isim soyisimle üyelikler genelde fake ya da erkek çıkıyor onu belirttik ama çok alındınız bu da tuhaf geldi hepimize hepsi bu :) ciddi anlamda şüphemiz olsa B Brunello Cicinelli ye söyleriz o da modlarla görüşür gereği yapılır zaten zor şeyler değil bunlar
Tosiam.. O konuyu kapatmıştık demin,
Adanalıyık Allahın adamıyıkAma bu da bir gerçek
Sanki adana li olup da başka bir memlekette yaşıyormussubuz gbi geliyor bana bı de
Gitti mi kv tosyamAynen mesajını yeni gördüm de havada kalmasın dedim :)
Cici bir tane daha vardı. Kimse selam vermedi diye trip atmıştı. Erkek dediler bana diyorduBir ara uğrayıp kimseden pas alamayan bir üye vardı erkekmişte, bizde şaşırmadık diyorduk kedicik,
Gitti mi kv tosyam
Benim kv hoşuna gider böyle şeyler. Mutlu olur kadın. Bunlar da eş neden gelinlere bu kadar art niyetli olurlar anlamamBen onlara karşı son derece umursamaz davrandığım için iyice gıcık oluyorlar bana
Eşimin bana karşı düşkünlüğüne aslında gıcıkları. İşte mesela montumu tutarak giydirir, asla laf söyletmez, gözümün içine bakar.. Bu tip şeyler bana karşı düşman olmalarına neden oldu. Bana karşı höt höt davransaydı eşim benden iyisi olmayacaktı. Sülalede örnekleri bol.
Neler varmışCici bir tane daha vardı. Kimse selam vermedi diye trip atmıştı. Erkek dediler bana diyordu
Her resimsiz olan, adı enteresan olan, her ilk konusu cinsellik olan erkektir diye birşey yok kelebeğim.. Şüphe duyulursa bana iletebilirsiniz ya da direkt moderatörlere iletebilirsiniz. Onlar inceler öğrenir.Cici bir tane daha vardı. Kimse selam vermedi diye trip atmıştı. Erkek dediler bana diyordu
Saol canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?