Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir de bu sosyal medyadan gönderme yapma çıktı, kocaman kadın.. Sıkma canını Cicimm. Yakuza işte.

E sen değil miydin o
Evet sendin hatırladım seni. Trip atmıştın bize doğru söyle Hilmi Abi sen misin?
Genel uyarımdır. Tekrarlıyorum. Kimseyi imalarla itham altında bırakmayın. Hoş değil. İstemiyorum burada bu tarz bir iletişim. Sıkıntı varsa moderatörle iletişime geçin lütfen. Öbür türlüsü tartışma ortamı yaratmak oluyor. Tartışma ortamı yaratan üyelere asla izin vermem.
Erkek dediğiniz üye erkek olmayadabilir. Hilalolmez01 için demiyorum. Genel olarak söylüyorum.
Şimdi çıkıyorum inşallah muhabbet devam etmez.,
Başlatılan şu muhabbeti bitirelim lütfen.
Hoşlanmadığınız ya da şüphe duyduğunuz üyelerle iletişim kurmazsanız, iletişim kurmamış olursunuz. Denklem basit. En temiz yol

Biz erkek üyelerden bahsediyordukssn dedin ya cici eftalya midir nedir
Bende profil resmi olmayanlar bana sanki erkekmis gbi geliyor dedm arkads da üzerine alındı olay bu

mesela ben hiç alinmadim oysaki surda kac gündür var profil fotoğrafım

aminnnn kuzum

sanırım bi erkek bu kadar uzuuuuuunnnnn uzuuuuuunnnnn yazıp coooooookkkkk mesaj atmaz diye düşündünüz doğru tahmin rossss cokkk seksü bir avradim ben
Bn büyük ihtimal.oyle düşünmüş olabilirm
Cnku sürekli çocukla da uğraşıp yazınca eee kv dedikodusu sende koca dedikodusu sende çocuk bezdirme dedikodusu sende eee sen kadın olmucan da ben mi olcam ahahahshshaj

ayyy rosss yaaa ne güldüm

yok yokcu geldi haaaaniiiiimmmm

kadinlarin dikkatine
dedikoduya, kocakari bilgisine, sacma sapan espriye, morale, bilimsel makaleye, kısaca her bişeye ihtiyacı olanlar. yokyokcu ayağınıza geldi
beş dk da yapılır hemen teslim edilir

Overlokci geldi overlokcu
:d
Kapı kenarında paspas kenarında dedikodu yapılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…