- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.061
bir de bu sosyal medyadan gönderme yapma çıktı, kocaman kadın.. Sıkma canını Cicimm.Ve evet baya bildiğin durduk yere..
Yüzüme güler, yüzüme benimle çok hoş vakit geçiriyor gibi davranır. Arkamdan demediği kalmaz, kulağıma gelir. Ya da durup dururken böyle şeyler paylaşıp can sıkar.
Sadece o olsa da iyi. Anne tarafının neredeyse tüm kadın akrabaları bana karşı aynı.
Teyzesi laf sokarak, annesi sosyal medya üzerinden sürekli oğullarını kaçırıp uzaklaştırdığıma dair göndermeler yapıyor.
E sen değil miydin o
Genel uyarımdır. Tekrarlıyorum. Kimseyi imalarla itham altında bırakmayın. Hoş değil. İstemiyorum burada bu tarz bir iletişim. Sıkıntı varsa moderatörle iletişime geçin lütfen. Öbür türlüsü tartışma ortamı yaratmak oluyor. Tartışma ortamı yaratan üyelere asla izin vermem.Evet sendin hatırladım seni. Trip atmıştın bizedoğru söyle Hilmi Abi sen misin?
Biz erkek üyelerden bahsediyordukssn dedin ya cici eftalya midir nedir
Bende profil resmi olmayanlar bana sanki erkekmis gbi geliyor dedm arkads da üzerine alındı olay bu
Beni benden aldın kasabın karısiKoçun hırsı balığın merakıyla birleşince böyle oluyo
İnşalaahhhbizim hiç bi yerde q yok hepimiz f kullanıyoruzdoğrudur yani ameceyim iyi yapmışsın. inşallah 2020 de sen de 657 li olursun
:dmesela ben hiç alinmadimoysaki surda kac gündür var profil fotoğrafım
Deme şöle şeyler çok şeyolüyorün sonraBeni benden aldın kasabın karısi
AnaaamDeme şöle şeyler çok şeyolüyorün sonrahamile gadınsın arada kaynarsın
Kaçma küçük ceylanımAnaaam
Kaciomm ben kasaplancaz yoksa
İnşalaahhh
:d
Valla sendn neden suphelenmedik acaba
Demekki direk kendine bağladın bizi disiliginle
Sek sek sekerek mahmureeeeKaçma küçük ceylanım
Bn büyük ihtimal.oyle düşünmüş olabilirmaminnnn kuzum
sanırım bi erkek bu kadar uzuuuuuunnnnn uzuuuuuunnnnn yazıp coooooookkkkk mesaj atmaz diye düşündünüzdoğru tahmin rossss cokkk seksü bir avradim ben
Bn büyük ihtimal.oyle düşünmüş olabilirm
Cnku sürekli çocukla da uğraşıp yazınca eee kv dedikodusu sende koca dedikodusu sende çocuk bezdirme dedikodusu sende eee sen kadın olmucan da ben mi olcamahahahshshaj
ben de merak ettiimYaa o kadan aradım bulamadım eftelyayı ne yazmış ne çizmiş çatlarım ben
Overlokci geldi overlokcuayyy rosss yaaa ne güldüm
yok yokcu geldi haaaaniiiiimmmm
kadinlarin dikkatine
dedikoduya, kocakari bilgisine, sacma sapan espriye, morale, bilimsel makaleye, kısaca her bişeye ihtiyacı olanlar. yokyokcu ayağınıza geldi
beş dk da yapılır hemen teslim edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?