- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.081
Overlokci geldi overlokcu
:d
Kapı kenarında paspas kenarında dedikodu yapılır
nereyeee özlediimm seniiii RoscuumAnaaam
Kaciomm ben kasaplancaz yoksa
O adam ölene kdr çalışacak sanirm ölünce de son nefesinde tam emekli oluyorum hink diyecek hakkın rahmetine kavuşacakzaten ben dayanamambugün yarın patlatirim dedikoduyu
kayınpederim emekli olmaktan yine vazgeçti ameliyatlı haliyle çalışıyo biliyo musun
Anamm neyin hırsı buzaten ben dayanamambugün yarın patlatirim dedikoduyu
kayınpederim emekli olmaktan yine vazgeçti ameliyatlı haliyle çalışıyo biliyo musun
@malii den kaciom sana sığınıyorumnereyeee özlediimm seniiii Roscuum
maşallahhhzaten ben dayanamambugün yarın patlatirim dedikoduyu
O adam ölene kdr çalışacak sanirm ölünce de son nefesinde tam emekli oluyorum hink diyecek hakkın rahmetine kavuşacak
o kapatmış hesabıınıı..Kızlar chocolatecookie vardı noldu ona uzun zamandır kapalı hesabı
Kız inanmayacaksn ama daha dün ruhsatı izledmbiz de öyle düşünüyoruz artık rosss
hakkın rahmetine de kavusamaz caliscam diye hayalet casper gibi gezer evimizde falanişin yoksa uğraş ruhsar gibi zırt pırt gelir artık
Çalışması daha iyi değil mi?biz de öyle düşünüyoruz artık rosss
hakkın rahmetine de kavusamaz caliscam diye hayalet casper gibi gezer evimizde falanişin yoksa uğraş ruhsar gibi zırt pırt gelir artık
Timam aplaahahaha gell seniii pelerimin altınaa saklıycaaam
Yok yok sana yükselmem sen hamişsin
Anamm neyin hırsı bu
maşallahhho ne aziiimm Bilemedimm samdanıım
Evet görmüyorum uxun zamandır baktım kapattırmışo kapatmış hesabıınıı..
Seni gördüm iyi oldum sen nasılsın aplanasılsın Roscuum iyisin inşallah apla
ehh tabii canıım. imrendim yallnızzdemi ama artık ben sustum bisey demiyom. bana ne herkesin kendi cani demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?