Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Overlokci geldi overlokcu
:d
Kapı kenarında paspas kenarında dedikodu yapılır

zaten ben dayanamam bugün yarın patlatirim dedikoduyu

kayınpederim emekli olmaktan yine vazgeçti ameliyatlı haliyle çalışıyo biliyo musun

zaten ben dayanamam bugün yarın patlatirim dedikoduyu

kayınpederim emekli olmaktan yine vazgeçti ameliyatlı haliyle çalışıyo biliyo musun
O adam ölene kdr çalışacak sanirm ölünce de son nefesinde tam emekli oluyorum hink diyecek hakkın rahmetine kavuşacak

O adam ölene kdr çalışacak sanirm ölünce de son nefesinde tam emekli oluyorum hink diyecek hakkın rahmetine kavuşacak

biz de öyle düşünüyoruz artık rosss
hakkın rahmetine de kavusamaz caliscam diye hayalet casper gibi gezer evimizde falan işin yoksa uğraş ruhsar gibi zırt pırt gelir artık

hakkın rahmetine de kavusamaz caliscam diye hayalet casper gibi gezer evimizde falan işin yoksa uğraş ruhsar gibi zırt pırt gelir artık
Kız inanmayacaksn ama daha dün ruhsatı izledm
Hahahahaha
Hatta dedm ki akros ölse kesin Ruhsar gbi izler beni diye ahhah
Senin de kp para size gitmesin gekmesn diye ne dolaplar çevirir kimbilir

Çalışması daha iyi değil mi?

Anamm neyin hırsı bu

hırs değil de kadın çenesinin kuvveti çalışmaktan ağır geliyo da olabilir. benim kaynanam hiç susmaz çünkü mütemadiyen konuşur
mesela dizi izler izlerken bi taraftan sürekli anlatir diziyi falan corba yapar corbayi nasil yaptığını anlatir gördüğüm halde. bulasik makinesine bulaşık dizerken onu anlatir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…